Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugebėtumėt išgyventi be vyro

QUOTE(Balta balta @ 2010 06 02, 15:52)
Tikrai taip. Kitiems atrodo, kad be mašinos ar nuosavo buto gyvenimo nėra, o štai mes butą nuomojamės (kas gaunas su turto mokesčiais pigiau nei turėti nuosavą šiuo metu), mašinos neturim, bet turim investicijų. Taigi, ne tik kad išgyvenčiau, bet ir juodai dienai turėčiau.

Na turto mokestis kol kas neįvestas, bet būkit rami, kai jis bus, bus įskaičiuotas į buto nuomos kainą. Laisvai galėčiau išgyventi be vyro, nes visada manau, kad moteris turi būti nepriklausoma finansiškai nuo vyro. O va be nuosavo gyvenamo ploto , tai gyvenčiau labai neramiai blink.gif
Atsakyti
be abejo smile.gif
Atsakyti
Žinoma kad galima. Kartais kitos išeities nė neturi.
Atsakyti
Išgyvenu. Tik žiemos metu, kai būna buto šildymas, tenka gerokai "pasiveržti diržą", o vasarą tai nereikia taip stipriai veržtis diržo, na bet vistiek, aš stengiuosi ir pataupyti.
Atsakyti
viena be vyro gyvent net visai neblogai galeciau, bet kai trys vaikai, tai tektu jau isgyvenimu labiau rupintis jei vyras negaletu-nenoretu prisidet g.gif
Atsakyti
Mano alga nemaža.
Tai tikrai išgyvenčiau. smile.gif
Atsakyti
siuo laikotarpiu tai taip smile.gif
Atsakyti
Išgyvenčiau, tik tektų labiau paskaičiuoti/pataupyti.
Atsakyti
oi ne be vyro neisgyvenciau schmoll.gif
Atsakyti
Be vyro su trijais vaikais, tikrai neisgyvenciau, kai dar du vaikuciai buvo, gal... Vyras pagrindinis musu seimoj uzdirbejas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglareta @ 2010 04 10, 20:42)
Che cje, niekada neapturėjau tokio malonumo - gyventi iš vyrelio kišenės..... vajė, kokios kaikurios moterys laimingos, kad jos savo atlyginimą gali pašvęsti sau, savo reikmėms..... MB yra apdraustas, mirties/žūties atveju, gautųsi solidi sumelė, deja, ne mums, o jo močiutei biggrin.gif toks tas gyvenimas, kiekvienas sukasi kaip išmano wink.gif

Aš irgi schmoll.gif . Manau, kad viena likusi su vaikais, galėčiau daugiau išleisti savo malonumui.
P.S. O MB mirties atveju pasipelnyčiau aš (tfu 3 k).
Atsakyti
šiai dienai negalėčiau, nes negaliu rasti darbo. Jeigu dirbčiau, laisvai, net sutaupyčiau.
Atsakyti