loja5, nu tikrai daug taupiau. visu pirma, uz abu savo vyrus uzdirbdavau daugiau. ne 500lt daugiau, bet zyymiai daugiau.
visu antra-tas valgymas.
net jei nesnekant apie atlyginimus, mes moterys juokaujam-na ko moteriai reik, misraine surelis gali buti - o kai budavo vyras mano drauge tisdavo mesos maisus kasdien. KASDIEN BUTINAI MESA...ir ne bet kokia. farsai netinka.
atmetus visokius hobius, paziurekit vien temoje maisto kokios ten islaidos. tarkim gyvena dviese, maisto islaidos 1200lt. nu nezinau nezinau....
man taip pat reikia energijos ir nemazai valgau, lb daug saldumynu valgau ir visa kita. ber NERUKAU, kas iseina 200-300lt i menesi. nulis alkoholio, arba tik sudovanotas.
kas neatsiduria sioj barikadu pusej, ta sunku isivaizduoti.
tarkim, negrazu, bet galiu su drauges seima palyginti. musu seimoje trys asmenys-as viena suaugusi ir du vaikai. o jie irgi trys, du suauge ir vienas vaikas. vyras nedirba, tik turi pasalpa. spekit, ar jie susitaupo, ar kur isvaziuoja... ne, nes
vyras daugiau suvartoja nei naudos inesa. (atleiskit, jei taip skaiciuoju, cia pinigines tema. siaip jie lb faini draugai.) taigi, ziauru. bet tai tiesa. na, mano vaikiukai dar mazi, kai bus pauugliai, bus kitaip. taciau siuo metu, as viena sau leidziau ir pakeliaut ir susitaupyt kazkam, moku baisine paskola. jie paskolos neturi. tiesa, tos moters atlgynimas zenkliai mazesnis nei manasis. ir vat. ju rankos suristos, net prie juros negali leisti sau vasara....nu nzn nzn....
tokia mano patirtis.