Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: darželis "Spindulys"

As vedu savo maziuke i sio darzelio "Boruzeliu" grupe.Labai faina aukletoja Regina
Nors kartais ir nepasako visko kaip sekesi mano saulutei lopselyje.O kita aukletoja Rasa tai nelabai kokia-nepatinka nei man nei mano maziukei.Bet del to tikrai nekeisim darzelio nes mums buvo sunkoka i ji patekti, o i kitus isvis be sansu tuo metu kai norejom patekti(kazkur pries metus).
Atsakyti
Norejau paklaust, o kiek reikia laukti eileje, norint i si darzeli pakliuti??? Kitur kai skambinausi, tai eiles 2-3metais i prieki?? g.gif
Atsakyti
Nors as mazyliu dar neturiu, bet kiek zinau (na is draugiu prisiklausiau), i bet koki darzeli reikia kuo anksciau uzsirasyti. Eiles tikrai buna. Tad nedelsk ir kuo greiciau pasiteirauk smile.gif Man atrodo geriausia reikia nueiti i vieta, nes skambutis tik skambuciu ir lieka...
Atsakyti
QUOTE(eglelev @ 2006 02 17, 12:42)
Nors as mazyliu dar neturiu, bet kiek zinau (na is draugiu prisiklausiau), i bet koki darzeli reikia kuo anksciau uzsirasyti. Eiles tikrai buna. Tad nedelsk ir kuo greiciau pasiteirauk smile.gif Man atrodo geriausia reikia nueiti i vieta, nes skambutis tik skambuciu ir lieka...

na ir as taip mana.tai greitu metu, kai surasiu kas paziures maniske, leksiu uzrasyti ja smile.gif
Atsakyti
hi.gif Sveikos mamos. Mano mergyte taip pat eina i darzeli "spindulys". Tai gal kas ka nors gali papasakot apie "misko pauksteliu" grupes aukletojas Irena ir Rasa? Nu nezinau kas kaltas ar aukletojos ar tiesiog mergytes nusilpesd imunitetas, bet kai pradejom eit nuo rugsejo i darzeli tai tik 3sav buvom, nes viena einam 2-3savaites sergam. schmoll.gif Ziauru!!! Labiausiai kas nepatinka, kad vaikam viska sukisa i kelnias,nesvarbu ka beaprengtum ir maike ir bliuzona ir megstuka ir liemene, nesuprantu kam. g.gif Darzeli silta,kai parsiveda is lauko palieka su pedkelnem o ant virsaus su kelnem, tai susilusia randu. protest.gif O siaip tai gal ir nieko tam darzeli,auklyte labai maloni, nors ir aukletojos nepiktybines,graziai bendrauja su tais vaikais.Nors ir nenoreciau kad tik glostytu,juk reikia kartais ir pabart ir pamokyt kaip ka daryt.O jos tai mokina. smartass.gif pioneers.gif
Atsakyti
verysad.gif liudna,kad cia niekas nebendrauje, o taip noretusi ir kitu nuomone sia teme isgirst. Nejaugi niekam neaktualu? g.gif
Atsakyti
verysad.gif surrender.gif rolleyes.gif tai kur visos dinge?!
Atsakyti
g.gif ei kur jus?! Nejaugi neikas neveda savo vaiko i sio darzelio grupe? g.gif verysad.gif
Atsakyti
gal tiesiog reiketu pasikalbeti su aukletoja ir pasakyti, kad tavo vaikui i kelnes megztuko nekistu? kad tavo vaikui pedkelnes nuimtu? bet ar pati nepagalvoji, kad be pedkelniu vaikui persalta???
veda mano drauge i sia grupe savo vaikiuka... ir zinai nesiskunde nei karto del siu dalyku smile.gif ji kaip tik dziaugiasi aukletoju rupestingumu 4u.gif
o su pedkelnem vaikuciui geriau ir silciau, juk nevisada ant kilimo sedi ir nevisada priversi ji ant jo atsisesti smile.gif o kad rubelius sukisa, tai manau i lauka einant juk silciau vaikeliui g.gif gal tiesiog pakalbek su aukletoja, nemanau, kad ji neisklausys wink.gif
o ligos ligeles... dazniausiai visi vaikai ta praeina, o po to "uzsigrudina" (jei galima taip sakyti) ax.gif
o gal tiesiog vitaminu tavo mazajai truksta, pasitark su pediatru wink.gif
svarbiausia nebijok kalbeti su aukletoja, juk tai del tavo vaiko geroves 4u.gif
Atsakyti
As vedu savo sūnų į Katinėlių grupę. NIeko blogo negaliu pasakyti, tik gero, auklėtojos malonios, įdomiai su vaikais bendrauja. Abi jaunos, tai man privalumas. Viena bėda, kad mano vaikis dažnai serga, bet juk beveik visuose darželiuose tas pats, nes kur daug vaikų- daug ir virusų, nieko čia nepakeisi. Kuris neatsparus, tas ir serga. Bet čia ne auklėtojų kaltė, manau, be to , kai grupėje beveik 20 vaikų, visų nelabai ir sužiūrėsi , ko gero..
Atsakyti
wub.gif as suprantu, kad grupej daug vaiku ir jie visi serga, vitaminu mums netruksta. O del kelniu sukisimo tai taip silciau kai viska sukisa, bet tai kai veda i lauka ir pedkelnes i lauka, bet juk , nu cia as taip manau, kad per silta grupej visgi vaikai juda lakso ir panasiai....
aisku cia gincytinas klausimas ir kiekviena mama turi savo nuomone.... tai normalu

as tik pakalaust ir pasitart norejau, aukletojos man taip pat patinka-linksmos rupestingos...nejaugi as ka netaip pasakiau, kad is karto man vitaminu siulot g.gif
Vienu zodziu - viskuo esu petenkinta ir aukletojos man patinka, nesu toks zmogus kad ka nors juodinciau - jos abi sauniai dirba savo darba thumbup.gif ( tik visada kyla kazkokiu klausimu-juk as namie ja rengiu vienaip darzeli kitaip, tiesiog priprasiu ir tiek ) wub.gif
Atsakyti
o kurioj tiksliai vietoj šitas darželis, nes mes kaip tik kraustysimės į eigulius tai po biški pradedu žiūrinėtis. ir nuo kokio amžiaus į jį priima?
Atsakyti