As vedu savo maziuke i sio darzelio "Boruzeliu" grupe.Labai faina aukletoja Regina
Nors kartais ir nepasako visko kaip sekesi mano saulutei lopselyje.O kita aukletoja Rasa tai nelabai kokia-nepatinka nei man nei mano maziukei.Bet del to tikrai nekeisim darzelio nes mums buvo sunkoka i ji patekti, o i kitus isvis be sansu tuo metu kai norejom patekti(kazkur pries metus).
Norejau paklaust, o kiek reikia laukti eileje, norint i si darzeli pakliuti??? Kitur kai skambinausi, tai eiles 2-3metais i prieki??

Nors as mazyliu dar neturiu, bet kiek zinau (na is draugiu prisiklausiau), i bet koki darzeli reikia kuo anksciau uzsirasyti. Eiles tikrai buna. Tad nedelsk ir kuo greiciau pasiteirauk
Man atrodo geriausia reikia nueiti i vieta, nes skambutis tik skambuciu ir lieka...

QUOTE(eglelev @ 2006 02 17, 12:42)
Nors as mazyliu dar neturiu, bet kiek zinau (na is draugiu prisiklausiau), i bet koki darzeli reikia kuo anksciau uzsirasyti. Eiles tikrai buna. Tad nedelsk ir kuo greiciau pasiteirauk
Man atrodo geriausia reikia nueiti i vieta, nes skambutis tik skambuciu ir lieka...

na ir as taip mana.tai greitu metu, kai surasiu kas paziures maniske, leksiu uzrasyti ja

gal tiesiog reiketu pasikalbeti su aukletoja ir pasakyti, kad tavo vaikui i kelnes megztuko nekistu? kad tavo vaikui pedkelnes nuimtu? bet ar pati nepagalvoji, kad be pedkelniu vaikui persalta???
veda mano drauge i sia grupe savo vaikiuka... ir zinai nesiskunde nei karto del siu dalyku
ji kaip tik dziaugiasi aukletoju rupestingumu
o su pedkelnem vaikuciui geriau ir silciau, juk nevisada ant kilimo sedi ir nevisada priversi ji ant jo atsisesti
o kad rubelius sukisa, tai manau i lauka einant juk silciau vaikeliui
gal tiesiog pakalbek su aukletoja, nemanau, kad ji neisklausys 
o ligos ligeles... dazniausiai visi vaikai ta praeina, o po to "uzsigrudina" (jei galima taip sakyti)
o gal tiesiog vitaminu tavo mazajai truksta, pasitark su pediatru
svarbiausia nebijok kalbeti su aukletoja, juk tai del tavo vaiko geroves
veda mano drauge i sia grupe savo vaikiuka... ir zinai nesiskunde nei karto del siu dalyku

o su pedkelnem vaikuciui geriau ir silciau, juk nevisada ant kilimo sedi ir nevisada priversi ji ant jo atsisesti

o ligos ligeles... dazniausiai visi vaikai ta praeina, o po to "uzsigrudina" (jei galima taip sakyti)

o gal tiesiog vitaminu tavo mazajai truksta, pasitark su pediatru

svarbiausia nebijok kalbeti su aukletoja, juk tai del tavo vaiko geroves

As vedu savo sūnų į Katinėlių grupę. NIeko blogo negaliu pasakyti, tik gero, auklėtojos malonios, įdomiai su vaikais bendrauja. Abi jaunos, tai man privalumas. Viena bėda, kad mano vaikis dažnai serga, bet juk beveik visuose darželiuose tas pats, nes kur daug vaikų- daug ir virusų, nieko čia nepakeisi. Kuris neatsparus, tas ir serga. Bet čia ne auklėtojų kaltė, manau, be to , kai grupėje beveik 20 vaikų, visų nelabai ir sužiūrėsi , ko gero..

aisku cia gincytinas klausimas ir kiekviena mama turi savo nuomone.... tai normalu
as tik pakalaust ir pasitart norejau, aukletojos man taip pat patinka-linksmos rupestingos...nejaugi as ka netaip pasakiau, kad is karto man vitaminu siulot

Vienu zodziu - viskuo esu petenkinta ir aukletojos man patinka, nesu toks zmogus kad ka nors juodinciau - jos abi sauniai dirba savo darba

o kurioj tiksliai vietoj šitas darželis, nes mes kaip tik kraustysimės į eigulius tai po biški pradedu žiūrinėtis. ir nuo kokio amžiaus į jį priima?