Labas rytas,
MAniske irgi nelabai norom, bet liko be asaru
MAniske irgi nelabai norom, bet liko be asaru

QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 08, 11:00)
Nu va as jusu ir pasigedau darzeli ir aukletoja paminejo, kad nera. Sveikit greiciau. Cia gali buti ir psichologine sloga

Mano grazuolyte ir be asaru liko su aukletoja apgavom vaika

Sveikos mamytės,
o gal kas nors lankote septintą grupę šiame darželyje. Gal yra tokių, kurios jau pernai į šią grupę vedėte vaikučius. Ten dvi auklėtojos yra Rūta ir Ramunė, labai norėčiau Jūsų nuomonių apie šias auklėtojas. Kaip jos drausmina vaikus manlabai įdomu. Mes tik antra savaitė kaip pradėjom eiti į darželį, mano mergaitė nenori pietų miegoti, tai dar šią savaitę turime galimybes ją prireikus pasiimti, bet kitą savaitę jau negalėsime, tai nežinau kaip ten bus, kaip ji užmigs... O jei neužmigs, bus pikta ir irzli po pietų..
Parašykite jei lankote 7 grupę.
o gal kas nors lankote septintą grupę šiame darželyje. Gal yra tokių, kurios jau pernai į šią grupę vedėte vaikučius. Ten dvi auklėtojos yra Rūta ir Ramunė, labai norėčiau Jūsų nuomonių apie šias auklėtojas. Kaip jos drausmina vaikus manlabai įdomu. Mes tik antra savaitė kaip pradėjom eiti į darželį, mano mergaitė nenori pietų miegoti, tai dar šią savaitę turime galimybes ją prireikus pasiimti, bet kitą savaitę jau negalėsime, tai nežinau kaip ten bus, kaip ji užmigs... O jei neužmigs, bus pikta ir irzli po pietų..
Parašykite jei lankote 7 grupę.
Dekui , Xantia uz atsakyma. Sakykit, gal zinot ar turi itakos gyvenamoji vieta renkantis darzeli? Mes pries pora menesiu atsikelm gyventi i Kauna ir isikurem Zukausjo g
Kaune įtakos gyvenamoji vieta nedaro
Gali vest kur nori arba kur priima 
Įtaką daro nebent vokelio turinys
Į ,,Svirnelį" patekom be vokelio , jei ka

Įtaką daro nebent vokelio turinys

Sveikutes, siandien 5 gr. jau 3 sergantys vaikuciai ir dar aukletoja ydomu kaip ryt bus

Xantia, labai tau dekui
O gal yra mamyciu, kurios ketina savo vaikucius uzrasyti i si darzeli 2010metams?

QUOTE(zyzute @ 2008 09 08, 21:35)
Sveikutes, siandien 5 gr. jau 3 sergantys vaikuciai ir dar aukletoja ydomu kaip ryt bus 

mano pupa irgi ant sirgimo ribos

QUOTE(Milinga @ 2008 09 09, 09:00)

Na maniškė dar tfu tfu laikosi
Labas rytas

Labas rytas