Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: Svirnelis

QUOTE(xantia @ 2008 09 05, 10:52)
Katik kalbėjau su auklėtoja,grupėje ramu,nei vienas vaikas neverkia thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif kaip smagu girdeti thumbup.gif
Atsakyti
maniske 6iandien irgi gana noriai nuejo 5 grupe cool.gif o kas del sukudimo, tai as per 2 sav. 5 kg numeciau, siandien dirza issitraukiau kad kelniu nepamesciau doh.gif
Atsakyti
O kaip faina thumbup.gif po biski po biski ir apsipras maziai. O prie to pacio ir mes lotuliukas.gif
Atsakyti
Milinga,tai dukrytę pati paprašei perkelt pas mus? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xantia: 05 rugsėjo 2008 - 10:11
QUOTE(zyzute @ 2008 09 05, 11:09)
O kaip faina thumbup.gif po biski po biski ir apsipras maziai. O prie to pacio ir mes  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif milinga tai jau dukriukas bus musu grupei ar seip uzejo? g.gif blush2.gif bet pas mus kiekviena diena grupei vis daugiau vaikuciu doh.gif kazkuria diena 11 buvo,paskiau 13,vakar visi 14 blink.gif eina sau ytariu taip sunku su visais susitvarkyti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinelė2: 05 rugsėjo 2008 - 10:20
QUOTE(xantia @ 2008 09 05, 10:10)
Milinga,tai dukrytę pati paprašei perkelt pas mus? mirksiukas.gif

blink.gif neperkeliau, mes i 1 grupe einam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2008 09 05, 10:07)
maniske 6iandien irgi gana noriai nuejo 5 grupe  cool.gif o kas del sukudimo, tai as per 2 sav. 5 kg numeciau, siandien dirza issitraukiau kad kelniu nepamesciau  doh.gif

Kai taip parašiai pagalvojau,kad pas mus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xantia: 05 rugsėjo 2008 - 10:27
QUOTE(xantia @ 2008 09 05, 11:27)
Kai taip parašiai pagalvojau,kad pas mus  ax.gif

kava vaziuosit pasiimti savo auksiuku? biggrin.gif as tai kokia 12.40 jauciu,vakar jau buvo pavalge tokiu laiku.O kaip jums ta kita ne sviesi aukletoja? man asmeniskai inai zymei labiau patinka,nezinau kodel g.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš ir eisiu apie 13val.,man ir šviesi labiau patinka,bet tamsios aš mažai dar mačiau,tik vakar ax.gif
Atsakyti
Kai maciau sarasiuka tai turetu 14 vaikuciu buti.
Kaip gerai, kai jus kustat, kad man taip cool.gif o tai tik beprotiskas galvos skausmas kankina ir tiek smile.gif
Kas eisit vaikuciu pasiimti pries megeli paziurekit kaip mano maze laikosi, ax.gif as dar aukletojai pasuksiu, bet vitiek idomu, ar neverkia gal teks lekti pasiimti. Nes maniskei turbut perdaug ispudziu sai savite, tai sianakt toki koncerta iskele, kad net baisu buvo blink.gif kokia valanda taip graudziai verke, kad pati vos nebliovau is paskos, bet is ryto nieko normaliai i darzeli ejo.
Atsakyti
QUOTE(zyzute @ 2008 09 05, 11:38)
Kai maciau sarasiuka tai turetu 14 vaikuciu buti.
Kaip gerai, kai jus kustat, kad man taip cool.gif o tai tik beprotiskas galvos skausmas  kankina ir tiek smile.gif
Kas eisit vaikuciu pasiimti pries megeli paziurekit kaip mano maze laikosi, ax.gif  as dar aukletojai pasuksiu, bet vitiek idomu, ar neverkia gal teks lekti pasiimti. Nes maniskei turbut perdaug ispudziu sai savite, tai sianakt toki koncerta iskele, kad net baisu buvo  blink.gif  kokia valanda taip graudziai verke, kad pati vos nebliovau is paskos, bet is ryto nieko normaliai i darzeli ejo.

unsure.gif gali buti kad per daug visko ar ka susapnavo,mano kaip pradejo i darza eiti miega pietu labai prastai viada po 4 val ismiegodavo nei pakrutedavo,dabar prabunda kad 20min klykia,glaudziasi nezinau uztai man labai sunku palikt ji verkainti man taip gaila,toks vaizdas kad as ji traumuoju unsure.gif ir seip einam i darziuka sako mamyte tik neiseik,nepalik unsure.gif verysad.gif ......
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2008 09 05, 10:27)
Kai taip parašiai pagalvojau,kad pas mus  ax.gif

vietoj 5, turejo būti į blush2.gif doh.gif
Atsakyti