Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: Svirnelis

QUOTE(xantia @ 2008 06 18, 20:27)
O koks tai darželis?Man ir tokia tvarka nepatiktų schmoll.gif

čia ne Kaune schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2008 06 19, 11:20)
čia ne Kaune  schmoll.gif

o kada ten reikia nueiti jaigu jau esi senai uzsirases ir jai eisim nuo rugsejo 1d? unsure.gif manau eisiu rugpjucio 1 g.gif
Atsakyti
Mes kai buvom,tai direktorė sakė,kad visiem liepė birželį ateit,kas eis nuo rugsėjo. g.gif Tai gal nelauk rugpjūčio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xantia: 29 birželio 2008 - 14:29
QUOTE(xantia @ 2008 06 29, 15:26)
Mes kai buvom,tai direktorė sakė,kad visiem liepė birželį ateit,kas eis nuo rugsėjo. g.gif Tai gal nelauk rugpjūčio.

blink.gif tai reiks rytoj nueit tada doh.gif
Atsakyti
Dinelė2,ar buvai pas direktorę?Ką sakė? ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2008 06 30, 17:23)
Dinelė2,ar buvai pas direktorę?Ką sakė? ax.gif  smile.gif

aha buvau,nieko ypatingo paklause kai kuriu dalykeliu,uzrase i 5grupe,ir sake rugsejo1d lauks jau su daikciukais darzelyje biggrin.gif
Atsakyti
Tai draugausim,nes mes ir eisim į 5 grupę drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2008 06 30, 17:50)
Tai draugausim,nes mes ir eisim į 5 grupę drinks_cheers.gif

bigsmile.gif geras thumbup.gif nu draugausim 4u.gif o kelinta valanda ten reiks ateiti? g.gif pamirsau pasidometi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinelė2: 30 birželio 2008 - 16:52
Kai pirmą dieną tai manau,kad nelabai svarbu mirksiukas.gif Aš didžkę iš ryto nuvesiu ir su mažiuke eisiu.Tai daržiuke būsiu gal apie 9val. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2008 06 30, 18:04)
Kai pirmą dieną tai manau,kad nelabai svarbu mirksiukas.gif Aš didžkę iš ryto nuvesiu ir su mažiuke eisiu.Tai daržiuke būsiu gal apie 9val. mirksiukas.gif

nu manau ir mes tada panasei ateisim biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
na bandysiu ir as eiti uzrasyt savo maziuke i darzeli si, kadangi pazistama savo mergyte cia ves, tai bus drauge smile.gif

vis galvojau nuo 3 metuku leist, bet kadangi mergyte labai judri ir labai megsta su vaikais bendraut, tai gal pabandysim.

tai liepa kaip suprantu nedirba sis darzelis? o kur tada teveliai veda, jei i darba reikia?
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2008 07 01, 10:20)
o kur tada teveliai veda, jei i darba reikia?

Veda į kitą darželį mirksiukas.gif Kažkaip darželiai susitaria,kad priims.Aš dar nei vienos per atostogas nevedžiau,tai tiksliai pasakyt negaliu ax.gif
Atsakyti