QUOTE(Dute @ 2007 11 09, 13:20)
kiek buvau, tai grupės durys nė karto nebuvo užrakintos, nereikėtų skleisti klaidingą informaciją

. Tikriausiai kalbate apie darželio (laukujas) duris.
Jūs teisi. Grupės durys yra nerakinamos. Tačiau norint patekti į grupę, yra įėjimo durys. Tai šios durys yra rakinamos. Tačiau į grupę galima patekti dar pro kokius 4 įėjimus į darželį. Tačiau auklėtojos neleidžia įeiti pro kitas duris, o liepia įeiti būtent pro tas duris, o jos yra rakinamos. Tai kad jos rakinamos suprantu, juk taip saugiau, bet kodėl, jei aš pavyzdžiui užėjau pas direktorę, pašnekėjau su ja, negaliu koridoriumi nueiti tiesiai į grupę, o būtinai turiu išeiti iš darželio pastato į lauką, paskambinti skambučiu ir laukti kol mane įleis?
Būtų juokinga, jei nebūtų keista...
Papildyta:
QUOTE(daratav @ 2007 11 04, 16:03)
sweikos,mano mazyliui 1.6m ir jau nuo gruodzio pirmos leisiu i si darzeli-lopseli.buvau uzrasius nuo rugsejo kito,bet apsigalvojau,nes vaikas labai nori bendraut jam reikia kitu vaikuciu

kaip nuejau pakalbet ar priims jokiu problemu nebuvo,iskart pasake kad priimsim

direktore labai maloni moteris ir nuejom i grupe mazyliu,tai aukletojos irgi pasirode malonios o kaip ten bus veliau bus matyt

tikiuosi bus neblogai

o seip kiekviena diena eidavau su sunum i si darzeli zaisti,nes salia namuciu,ir nemanau kad ten ta aplinka labai baisi ir panasei

gal yra mamyciu kurios vedat ar vedet i lopseli?kaip nuomones?
Direktorė tikrai labai faina ir maloni moteris. Ir ne mandra, kaip kitos, kalba su mamytėm maloniai ir paprastai.