Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: Svirnelis

na darzelis is isores tikrai ne kox... schmoll.gif na bet kai dar budama nescia nestuke.gif nuejau i grupe pirmaisuia zinoma mazyliu.... thumbup.gif labai spalvote o beje aukletojos tai pat pasirode geros vertinu si darzeli... thumbup.gif
Atsakyti
as tai nepatarciau sio darzelio, mano vaikelis eina i lopselinuku grupe, tai amziais serga, nes sis darzelis savaitinis, tai kai kurie vaikuciai cia sedi nuo pirmadienio iki penktadienio su snargliais nutysusiais, tai ir apkrecia kitus vaikus... schmoll.gif
nuo 3 metuku pradesiu ieskoti geresnio darzelio , o jei nerasiu tai isvis nevesiu . vaiko sveikata brangesne...
Atsakyti
Veriti, kaip suprantu tavo vaikas auginamas šiltnamio sąlygomis. Žinoma, kad mažesni vaikai dažniau serga, bet dėl to nereikia varyti ant viso darželio.Mano abu vaikai užaugo šitam darželyje ir tikrai negaliu skųstis. thumbup.gif Tiesa, mano vaikai nebuvo lopšelyje, tad neturiu ką kaltinti dėl vaikų slogos ar kosulio
Atsakyti
QUOTE(Veriti @ 2006 06 24, 14:51)
as tai nepatarciau sio darzelio, mano vaikelis eina i lopselinuku grupe, tai amziais serga, nes sis darzelis savaitinis, tai kai kurie vaikuciai cia sedi nuo pirmadienio iki penktadienio su snargliais nutysusiais, tai ir apkrecia kitus vaikus...

blink.gif blink.gif blink.gif Aš tai net nežinojau, kad čia savaitinis darželis g.gif Bet, jei vaikas serga, tai tėvai, mano nuomone, turėtų jį pasiimt iš darželio, kad kitų vaikų neužkrėstų g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2006 06 29, 12:37)
blink.gif  blink.gif  blink.gif    Aš tai net nežinojau, kad čia savaitinis darželis    g.gif    Bet, jei vaikas serga, tai tėvai, mano nuomone, turėtų jį pasiimt iš darželio, kad kitų vaikų neužkrėstų      g.gif

taip cia savaitinis, dabar lopselinuku grupeje sudejo puse plastikiniu langu, isdaze lubas, grindis, graziai sutvarke. as ir manau, kad kai vaikas tik pradeda sloguoti reiketu neleisti i darzeli. mes taip ir darem.. bet kiti tevai turbut neturi kur ju palikti, tai atveda sergancius vaikelius ir aukletojom palieka vaistelius , kad suduotu! pati maciau! nu tai kaip kiti vaikai gali nesirgti?!
Papildyta:
QUOTE(Dute @ 2006 06 27, 19:35)
Veriti, kaip suprantu tavo vaikas auginamas šiltnamio sąlygomis. Žinoma, kad mažesni vaikai dažniau serga, bet dėl to nereikia varyti ant viso darželio.Mano abu vaikai užaugo šitam darželyje ir tikrai negaliu skųstis. thumbup.gif Tiesa, mano vaikai nebuvo lopšelyje, tad neturiu ką kaltinti  dėl vaikų slogos ar kosulio

deja mano vaikas normaliai auginamas, ir jis suserga tik tada kai kontaktuoja su serganciais, jei jo aplinkoje nera serganciu, tai ir jis neserga...
Atsakyti
siaip neblogas sitas darzelis. direktore labai gera, aukletojos taip pat fainos, o vaikai visuose darzeliuose serga. o maniskis vaikas, tai tikras sirgalius,.
prirasiau cia, kad ieskosiu kito darzelio, tai biski pasikarsciavau, nes tuo metu vaikas susirgo ir buvau labai pikta...tikrai geras sitas darzelis, tik beda , kad vaiko organizmas niekaip negali priprasti...
dar gerai ,kad labai daug erdves lauke vaikams, ir grupes ne mazos , ir viretuves maistas skanus.
Atsakyti
nuo kokio amziaus vaikucius priima?
Atsakyti
sweikos,mano mazyliui 1.6m ir jau nuo gruodzio pirmos leisiu i si darzeli-lopseli.buvau uzrasius nuo rugsejo kito,bet apsigalvojau,nes vaikas labai nori bendraut jam reikia kitu vaikuciu ax.gif kaip nuejau pakalbet ar priims jokiu problemu nebuvo,iskart pasake kad priimsim ax.gif direktore labai maloni moteris ir nuejom i grupe mazyliu,tai aukletojos irgi pasirode malonios o kaip ten bus veliau bus matyt rolleyes.gif tikiuosi bus neblogai 4u.gif o seip kiekviena diena eidavau su sunum i si darzeli zaisti,nes salia namuciu,ir nemanau kad ten ta aplinka labai baisi ir panasei schmoll.gif gal yra mamyciu kurios vedat ar vedet i lopseli?kaip nuomones?
Atsakyti
Man tai labai keista, kad aukėtojos užsirakina grupės duris ir neleidžia ateiti pro kitas, o liepia tik skambinti skambučiu...
Atsakyti
QUOTE(ediutka @ 2007 11 09, 13:11)
Man tai labai keista, kad aukėtojos užsirakina grupės duris ir neleidžia ateiti pro kitas, o liepia tik skambinti skambučiu...

kiek buvau, tai grupės durys nė karto nebuvo užrakintos, nereikėtų skleisti klaidingą informaciją lotuliukas.gif . Tikriausiai kalbate apie darželio (laukujas) duris. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dute @ 2007 11 09, 13:20)
kiek buvau, tai grupės durys nė karto nebuvo užrakintos, nereikėtų skleisti klaidingą informaciją lotuliukas.gif . Tikriausiai kalbate apie darželio (laukujas) duris. ax.gif

Jūs teisi. Grupės durys yra nerakinamos. Tačiau norint patekti į grupę, yra įėjimo durys. Tai šios durys yra rakinamos. Tačiau į grupę galima patekti dar pro kokius 4 įėjimus į darželį. Tačiau auklėtojos neleidžia įeiti pro kitas duris, o liepia įeiti būtent pro tas duris, o jos yra rakinamos. Tai kad jos rakinamos suprantu, juk taip saugiau, bet kodėl, jei aš pavyzdžiui užėjau pas direktorę, pašnekėjau su ja, negaliu koridoriumi nueiti tiesiai į grupę, o būtinai turiu išeiti iš darželio pastato į lauką, paskambinti skambučiu ir laukti kol mane įleis?
Būtų juokinga, jei nebūtų keista...
Papildyta:
QUOTE(daratav @ 2007 11 04, 16:03)
sweikos,mano mazyliui 1.6m ir jau nuo gruodzio pirmos leisiu i si darzeli-lopseli.buvau uzrasius nuo rugsejo kito,bet apsigalvojau,nes vaikas labai nori bendraut jam reikia kitu vaikuciu ax.gif  kaip nuejau pakalbet ar priims jokiu problemu nebuvo,iskart pasake kad priimsim ax.gif  direktore labai maloni moteris ir nuejom i grupe mazyliu,tai aukletojos irgi pasirode malonios o kaip ten bus veliau bus matyt rolleyes.gif  tikiuosi bus neblogai 4u.gif  o seip kiekviena diena eidavau su sunum i si darzeli zaisti,nes salia namuciu,ir nemanau kad ten ta aplinka labai baisi ir panasei schmoll.gif  gal yra mamyciu kurios vedat ar vedet i lopseli?kaip nuomones?

Direktorė tikrai labai faina ir maloni moteris. Ir ne mandra, kaip kitos, kalba su mamytėm maloniai ir paprastai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediutka: 16 lapkričio 2007 - 17:10
Mano sūnelis lanko šį darželį nuo rugsėjo - mes patenkinti. Aplinka paprasta, jokių išsidirbinėjimų thumbup.gif Kadangi jis "ypatinga asmenybė" doh.gif tikiuosi darželyje tarp vaikų truputį apšlifuos savo charakterį ax.gif

o dėl rakinamų durų - aš džiaugiuosi, manau taip saugiau vaikams. Ir vaikas pripratęs, žino pro kurias duris ateina, eina į lauką ir panašiai. Man patinka, kad ten yra įvairių vaikų - ir iš skurdžiau gyvenančių šeimų, ir iš turtingesnių, kad vaikas mato įvairų gyvenimą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brūkšniukas: 14 sausio 2008 - 10:25