Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: Svirnelis

QUOTE(zyzute @ 2009 10 15, 15:29)
Sveikos, jo pagaliau sildo, ir kaip dziaugiuosi, kad jau musiskiam pasiule bureli folklora, tai maniske su dziaugsmu eina  biggrin.gif
Milinga koks tavo mergytes vardas? Kaip matai mano maze jaunesne uz taviske  mirksiukas.gif
Man daba atrodo kad "Peliuku"gr, nuo 3 iki 4

taip ir yra drinks_cheers.gif as irgi sakiau kad mano maziukas eitu,gal ir jam ten patiks g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzute @ 2009 10 15, 14:29)
Milinga koks tavo mergytes vardas? Kaip matai mano maze jaunesne uz taviske  mirksiukas.gif

Maniškė taip pat Ugnė tongue.gif
o kada tas folkloro užsimimai būna? kažkaip nesidomėjau labai blush2.gif , nors mačiau kad lyg skelbimas kabo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milinga: 16 spalio 2009 - 16:12
QUOTE(Milinga @ 2009 10 16, 17:10)
Maniškė taip pat Ugnė  tongue.gif
o kada tas folkloro užsimimai būna? kažkaip nesidomėjau labai blush2.gif , nors mačiau kad lyg skelbimas kabo  unsure.gif

sake kaip buna vietos salei tad juos ir nusiveda,o buna 2 kartus savaitej 4u.gif
Atsakyti
Jo uzsiemimai buna 2 kart savaitej, kainuoja 12 lt/men. pirma karta sake, kad mazyle labai bijojo, o paskui viskas labai patiko manajai.
Milinga, tai jus uzemet musu spintele ir lova ane, cool.gif gryzom po prailgintu atostogu, o viskas uzimta doh.gif blogai kai aukletojos tarpusavi nepasisneka, o tuo labiau kai ne tos pacios dirbo. Tai turejom prasyti, kad bent voverytes perklyjuotu ant spinteles ir lovytes, nes maze labai pergyveno verysad.gif
O mes 2 sav palankem darzeli ir dabar sergam verysad.gif tikiuosi greit pavyks issikapstyti.
Atsakyti
QUOTE(zyzute @ 2009 10 17, 23:58)
Jo uzsiemimai buna 2 kart savaitej, kainuoja 12 lt/men. pirma karta sake, kad mazyle labai bijojo, o paskui viskas labai patiko manajai.
Milinga, tai jus uzemet musu spintele ir lova ane,  cool.gif  gryzom po prailgintu atostogu, o viskas uzimta  doh.gif blogai kai aukletojos tarpusavi nepasisneka, o tuo labiau kai ne tos pacios dirbo. Tai turejom prasyti, kad bent voverytes perklyjuotu ant spinteles ir lovytes, nes maze labai pergyveno  verysad.gif
O mes 2 sav palankem darzeli ir dabar sergam  verysad.gif  tikiuosi greit pavyks issikapstyti.

Sveikit 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzute @ 2009 10 17, 22:58)
Milinga, tai jus uzemet musu spintele ir lova ane,  cool.gif  gryzom po prailgintu atostogu, o viskas uzimta  doh.gif blogai kai aukletojos tarpusavi nepasisneka, o tuo labiau kai ne tos pacios dirbo. Tai turejom prasyti, kad bent voverytes perklyjuotu ant spinteles ir lovytes, nes maze labai pergyveno  verysad.gif
O mes 2 sav palankem darzeli ir dabar sergam  verysad.gif  tikiuosi greit pavyks issikapstyti.

na mums sako, va viena Ugnė nebelankys, tai dėkit daiktus į jos spintelę, nereiks vardo perklijuoti.. o apie lova tai išvis nieko nežinau unsure.gif unsure.gif mes galėjom pereiti į kitą mirksiukas.gif ir auklėtojai taip pasakiau, bet sako mes tik voverytę nuklijavom ant kitos spintelės, tai maniškė sraigę išsirinko wub.gif
Atsakyti
Beje, sveikit 4u.gif
Grupėj visi vaikai choru kosti doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2009 10 19, 12:33)
Beje, sveikit  4u.gif
Grupėj visi vaikai choru kosti  doh.gif  doh.gif

mano maziukui tai ana savaite alergine astma rado verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2009 10 19, 11:47)

kantrybes ! maniskis ta pacia beda turi .
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2009 10 19, 11:47)

verysad.gif o kas alergizuoja? dare alergenu tyrima?
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2009 10 19, 14:12)
verysad.gif  o kas alergizuoja? dare alergenu tyrima?

ai kad tokiom temom man rodos galima nebutinai viesai sneket juk cia darzelio tema wink.gif Jeigu kas ,galim per az susirasyt.
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2009 10 19, 15:20)
ai kad tokiom temom man rodos galima nebutinai viesai sneket juk cia darzelio tema wink.gif Jeigu kas ,galim per az susirasyt.

zinoma mirksiukas.gif O Jūs irgi iš peliukų grupės? g.gif
Atsakyti