Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis " Žemyna ". Eiguliai.

vanile, gal jūsų vaikutis lanko šį darželį?
jei taip galėtum plačiau papasakoti.
Atsakyti
ne,nelanko,bet galit klausti jei kas konkreciai domina mirksiukas.gif
nes pasakoti cia galima ilgai,ziurint kas konkreciai jus domina g.gif
Atsakyti
mane domina darželio veikla, šventės, maistas, auklėtojos ir bendra įstaigos tvarka, metodai pagal kuriuos ten dirbama. girdėjau gerų atsiliepimų apie AUŠRINĖS grupę, tai norėčiau daugiau sužinoti. ačiū.
Atsakyti
Sveiki teveliai
tie kuriu maziukai lanko vaiku darzeli Zemyna tikrai susiduria su problema kur pasistatyti masinas. Per susirinkimus akcentuojama, kad i kiemeli ivaziuoti negalima del vaiku saugumo (ir kalbama apie tai daug ir garsiai), pastaruoju metu pasigirdo pageidavimai kad butu nevaziuojama ir prie varteliu, taciau... kiemelis tapo nemokama mokytoju automobiliu stovejimo aikstele, o privaziavus prie varteliu (nors draudzianciu tai daryti zenklu nera) gali pakliuti i labai nemalonu "turgaus lygio" barni su mokytoja, priekaistaujancia kad trukdai jai isvaziuoti. Taigi butu idomu suzinoti ka galvoja kiti teveliai: pritariate ar priestaraujate tokiai "politikai"? Gal cia tik as per daug noriu socializmo kad visi butu lygus, juk mokytoju masinu ratai tokie patys ir vaiku saugumui kelia tokia pacia gresme?
Atsakyti
Nu cia tai geras ohmy.gif
Be abejo mokytojams neturetu tai buti privalumas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 04 16, 02:10)
Nu cia tai geras  ohmy.gif
Be abejo mokytojams neturetu tai buti privalumas schmoll.gif

Įdomu, mamos, o kaip šalia banko paliekamos rezervuotos vietos banko darbuotojams, tai jums irgi atrodo neteisinga???? Asmeniškai man atrodo visai natūralu, kad dirbantis toje įstaigoje žmogus turi pirmenybę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RUDOKĖ-XP: 16 balandžio 2008 - 21:11
Taip, salia visu darbovieciu yra vietos darbuotoju automobiliams, taciau nuo stovejimo aiksteles man tenka paejeti apie 7 min, ir uz ja as moku nors ir nedideli mokesti ir tikrai nerekauju rytais ant pacientu (ar kitos istaigos klientu) kad jie masimas pastato arciau, nemokamai ir man nera vietos. Kazkaip vistiek man cia ne taip.... schmoll.gif
Atsakyti
O kaip gi su užrašais prie ligoninių "rezervuota"?
Ir dar leiskite patikslinti: ar man leistų įvažiuoti pavyzdžiui į kauno Klinikų teritoriją? Kiek teko lankytis ten su savo vaikais, tai mašiną tekdavo palikti už vartų ir gana tolokai nuo vaikų skyriaus. O štai gydytojai įvažiuoja be problemų. Ir man tai nekelia jokio pasipiktinimo, nes manau tai visiškai teisinga. Jis ten dirba, jam ir vieta.
Atsakyti
Matot, jei jau kalbama apie gydytojus tai jiems yra speciali aikstele, uz kuria mes mokame nustatyta mokesti kad galetume ten pasistatyti masinas, nes bet kur prie kliniku ju nepastatysi ir butent nuo tos aiksteles iki darbo dar reikia gerokai paejeti, nesvarbu ar lyja ar sninga ar dirbai 1,5 paros ar nakti netgi jei zinai kad tavo vaikas darzeli sedi paskutinis.. O apie rezervuotas vietas tai galiu pasakyti,kad visai arti kliniku gali privaziuoti nebent direktoriai, visi kiti pedinam savom kojom ir masinos musu stovi tikrai toliau negu atvykusiu pacientu biggrin.gif
Bet is tiesu tai mano klausimas kaip ir ne apie tai. Man tiesiog keisti tokie dvigubi standartai kad tevai ivaziuoti negali del vaiku saugumo, tuo tarpu darbuotoju masinos vaiku saugumui nekenkia-tokia oficiali pozicija. Tik deja keistas jausmas apima kai einu per slapdriba ar lietu su dviem vaikais, is kuriu vienas yra keliu menesiu kudikis ir man pries akis privaziuoja masina vos ne iki darzelio duru kad paimti ka nors is darbuotoju, juk lyja.. g.gif manau kad tai tiesiog poziuris i tevus, deja verysad.gif Ir dar kai argumentuoji kad stataisi arciau nes vyresnelio eini pasiimti su kudikiu ant ranku ( o tas nera labai lengva), nors kiti tevai aisku atvaziuoja ir be kudikiu ir statosi ten pat, direktore pareiskia kad tai yra seimos problemos, suprask, prisigimdei vaiku tai ir tavo problemos. Neisivaizduoju tokio poziurio i motinyste jokioje kitoje salyje, ir dar is darzelio vadovu... Kazkaip pasaulyje net maitinancioms motinoms yra galimybes gyventi normalu gyvenima, net i konferencijas nuvaziuoja, o cia pasirodo vaiko i darzeli turetum nevezioti, kad nevziuotum per arti ir mokytojoms gink dieve netrukdytum privaziuoti iki darbo duru slenkscio
Ne tiek del to vaziavimo, kiek del poziurio ir musu pedagogu bendro kulturos lygio buna labai labai liudna verysad.gif Juk tai yra zmones kurie ugdo musu vaikus...
Atsakyti
manyčiau, davaida teisi. Juk darželis- tai paslaugas vaikams ir tėvams teikianti įstaiga. Tikrai reikia galvoti kad būtų patogu visiems
Atsakyti
kur žemynos mamos???
Atsakyti
QUOTE(neonke @ 2008 05 05, 19:13)
kur žemynos mamos???

čia... o ką? smile.gif
Atsakyti