Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: Malūnėlis

As kai ejau pas direktore tai nesitariau is anksto, ir dovaneliu jokiu nenesiau.. ax.gif Mes tada taip "ant ribos" buvom, bet uzgarantavau kad jei tik pateksim, tai tikrai eisim, ir direktore pasizymejo smile.gif Nes kaip suprantu buna tokiu kurie i kelis darzus uzsiraso, o kai reikia vesti, sorry, bet mes kita darzeli pasirinkom, issikraustem, apsigalvojom ir pan... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milkute: 29 liepos 2007 - 20:51
užrašiau savo dukružę į šitą darželį nuo 2008 rugsėjo cool.gif tikiuosi pateksim unsure.gif nors bus aišku tik rugsėjo mėnesį kai direktorė grįš iš atostogų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aura* @ 2007 08 01, 12:21)
užrašiau savo dukružę į šitą darželį nuo 2008 rugsėjo cool.gif tikiuosi pateksim unsure.gif nors bus aišku tik rugsėjo mėnesį kai direktorė grįš iš atostogų rolleyes.gif

O tai gal tu zinai kada direktore is atostogu gris,tiksliau?Noreciau eiti tartis del priemimo,bet nezinau,kaip suzinoti,kada direktore galetu bendrauti. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(milkute @ 2007 07 29, 21:51)
As kai ejau pas direktore tai nesitariau is anksto, ir dovaneliu jokiu nenesiau..  ax.gif  Mes tada taip "ant ribos" buvom, bet uzgarantavau kad jei tik pateksim, tai tikrai eisim, ir direktore pasizymejo smile.gif Nes kaip suprantu buna tokiu kurie i kelis darzus uzsiraso, o kai reikia vesti, sorry, bet mes kita darzeli pasirinkom, issikraustem, apsigalvojom ir pan... smile.gif

O tai kada jus buvote tartis?Kaip ta direktore?Ar pries einant reikia jai pasiskambinti,ar eini ir tiek g.gif ?Aciu uz atsakyma bigsmile.gif
Atsakyti
Buvau praejusią savaitę "Malūnelyje", tai sakė man, kad direktorė grįžta 28 d. po atostogų.

O dėl tų pokalbių su ja, tai nežinau...pareiškimą padaviau jau praėjusį rugsėjį, kad nuo šių metų leisti noriu, bet mažiui bus tik 1,5 metų...Tai nenori priimti.

Bet kalbėjau su viena mama, tai sakė, kai jos vaikučiui suėjo 1,6 m. nuėjo į darželį ir iškart priėmė...Turbūt sėkmė čia, nes reikia dar pataikyti, kad vietų būtų...
Atsakyti
Dabar lopšelinukų sąrašuose tik 2005 m. gimusieji (kažin, ar jie pagal gimimo metus grupes formuoja, ar pagal pareiškimo eilę, kaip ir turėtų būti)???
Atsakyti
QUOTE(lytutis @ 2007 08 13, 13:32)
Dabar lopšelinukų sąrašuose tik 2005 m. gimusieji (kažin, ar jie pagal gimimo metus grupes formuoja, ar pagal pareiškimo eilę, kaip ir turėtų būti)???

Kiekvienas darželis turi savo vaiku priėmimo tvarką....Čia jau nuo direktorės priklauso, ar ji priima pagal gimimo metus ar pagal tai, kad vaikučiui sukanka 1,6 metuku ir jis jau gali lankyti...Kaip supratau "Malūnėlyje" tai čia tas pirmesnis variantas...

be to gali nusistatyti pirmumą - pvz:dieninio skyriaus studentams, vienišom motinom ir panašiai...

Nors mes abu su vyru studentai, ir gyvenam šalia, ir prašymą ko ne prieš metus parašėm nelabai turiu vilčių ten patekti...bet reikia bandyt lyst į akis kol priims biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Demesio19ta @ 2007 08 13, 13:23)
Buvau praejusią savaitę "Malūnelyje", tai sakė man, kad direktorė grįžta 28 d. po atostogų.

O dėl tų pokalbių su ja, tai nežinau...pareiškimą padaviau jau praėjusį rugsėjį, kad nuo šių metų leisti noriu, bet mažiui bus tik 1,5 metų...Tai nenori priimti.

Bet kalbėjau su viena mama, tai sakė, kai jos vaikučiui suėjo 1,6 m. nuėjo į darželį ir iškart priėmė...Turbūt sėkmė čia, nes reikia dar pataikyti, kad vietų būtų...

QUOTE(lytutis @ 2007 08 13, 13:32)

as irgi parasiau pareiskima kai vaikiui buvo 1menuo, sake oi taip anksti rasot tikrai priimsim. bet nieko. nuejau o ji sako : priimam tik 2005m gimimo ir va tau
uzrasai is anksto, ir vistiek nepriima doh.gif
del priemimo iskart, tai reikia eiti po rugsejo menesio, tada vaikai atsikrato ir buna vietu
vis dar tikimes gal priims
Demesio19ta, o jus kada buvot pas direktore? as tai pries atostogas, sakau gal jau kas paaiskejo?
Atsakyti
QUOTE(Demesio19ta @ 2007 08 13, 14:40)
Kiekvienas darželis turi savo vaiku priėmimo tvarką....Čia jau nuo direktorės priklauso, ar ji priima pagal gimimo metus ar pagal tai, kad vaikučiui sukanka 1,6 metuku ir jis jau gali lankyti...Kaip supratau "Malūnėlyje" tai čia tas pirmesnis variantas...

be to gali nusistatyti pirmumą - pvz:dieninio skyriaus studentams, vienišom motinom ir panašiai...

Priėmimo tvarką nustato ne ddarželis schmoll.gif Yra bendra priėmimo tvarka. žiūrėti čia - 3.1. laikomasi eilės pagal tėvų (vaiko globėjų) prašymo registravimo datą

QUOTE(raim @ 2007 08 13, 20:19)
as irgi parasiau pareiskima kai vaikiui buvo 1menuo, sake oi taip anksti rasot tikrai priimsim. bet nieko. nuejau o ji sako : priimam tik 2005m gimimo  ir va tau
uzrasai is anksto, ir vistiek nepriima doh.gif

Mums irgi taip sakė, kad TIKRAI priims g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lytutis: 13 rugpjūčio 2007 - 20:58
QUOTE(lytutis @ 2007 08 13, 20:25)
Priėmimo tvarką nustato ne ddarželis  schmoll.gif Yra bendra priėmimo tvarka. žiūrėti čia - 3.1.  laikomasi eilės pagal tėvų (vaiko globėjų) prašymo registravimo datą
Mums irgi taip sakė, kad TIKRAI priims  g.gif

Mano mama pati darželio direktore, tai sakė, kad darželis pagal tam tikrus dalykus pats tvarkas rašosi, ir gali nusistatyti ar nori priimti pagal tai, kada tėvai pasirašo pareiškimą, ar pagal amžių O gal atskiruose miestuose kitaip yra....Bet nesiginčiju, nes nesu užtikrinta, gal tiesiog kažką ne taip supratau..

O "Malūnėlyje" buvau praėjusią savaitę...Buvau ir prieš mėnesį, tada pavaduotoja pažiūrėjo preliminarius sąrašus, nes jie pasitvirtinti turėtų teoriškai tik tada, kai grįš direktorė....
Atsakyti
Gal galit pasakyti kiek reikia už darželį į mėnesį mokėti(Malūnėlyje).Labai ačiū.
Atsakyti
QUOTE(burdina @ 2007 08 27, 16:42)
Gal galit pasakyti kiek reikia už darželį į mėnesį mokėti(Malūnėlyje).Labai ačiū.

visuose darželiuose mokestis toks pats wink.gif apie 120 Lt (priklausomai nuo dienų skaičiaus), lopšelio grupėse mažiau.
Atsakyti
Laba,
mano mazasis jauniklis nuo siandien irgi jau darzelinis. Su didziuoju jau seniai viskas aisku, lanke boruzeliu grupe, dabar patapo parengiamosios grupes eziu. O gal kas galit papasakot apie Nykstuku grupe - siandien per visokius bendravimus su sesele, vaiku ir tevu erzeli net aukletojos vardo nepaklausiau (tevas zinoma irgi).
Atsakyti