Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: Malūnėlis

QUOTE(simre @ 2007 09 03, 13:25)
Laba,
mano mazasis jauniklis nuo siandien irgi jau darzelinis. Su didziuoju jau seniai viskas aisku, lanke boruzeliu grupe, dabar patapo parengiamosios grupes eziu. O gal kas galit papasakot apie Nykstuku grupe - siandien per visokius bendravimus su sesele, vaiku ir tevu erzeli net aukletojos vardo nepaklausiau (tevas zinoma irgi).

O kada jus uzsirasete i si darzeli?
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2007 09 03, 17:25)
O kada jus uzsirasete i si darzeli?

Pries gerus du metus, 2005 vasara.
Atsakyti
Ir dar galiu pasakyt apie sita darza - mes dicki i ji uzrasem vasaros viduri - pradejo lankyt nuo tu paciu metu rugsejo. Tuo metu nebuvo jokios eiles i tu metu gimimo grupe, direktore pirma karta susitikus is karto susake, ka atsinest rudeni ir viso gero. Apie jokias dovanas, remimus net uzuominos nebuvo. Tik tada is karto pasiule mazaji uzrasyt, kad butume ramus, kai ateis laikas i darza drozt. Mes taip ir padarem. Jau antra diena drozia...
Atsakyti
O aš net nežinau ką daryti... Mūsiškis 1 mėnesiu dar per mažas į lopšelį, o man į mokslus laikas keliauti...Ar yra buvę "Malūnėly", kad šiek tiek jaunesnį vaikutį priimtų?
Atsakyti
QUOTE(Demesio19ta @ 2007 09 04, 12:30)
O aš net nežinau ką daryti... Mūsiškis 1 mėnesiu dar per mažas į lopšelį, o man į mokslus laikas keliauti...Ar yra buvę "Malūnėly", kad šiek tiek jaunesnį vaikutį priimtų?

Del sito tai neturiu supratimo, tik galiu pasakyt, kad siuo metu lopselinuku grupes pilnai sukomplektuotos ir uzpildytos.
Atsakyti
QUOTE(Demesio19ta @ 2007 09 04, 12:30)

Kaip per mažas? 1 m. ir 4 mėn vaikus priima (tik realiai sukomplektuotose grupėse 2006 m. gimusių nėra). O kada jūs užsirašėt?
Gali eit pas direktorę ir žiūrėt, ar nėra sukomplektuotose grupėse vaikų, kurie užsirašė po jūsų. O jei nori ramiau - paprašyk, kad kai tik atsilaisvins vieta, tau praneštų ir vesk mažiuką 4u.gif
Atsakyti
Geras...O man sakė nuo 1.6 mėn... Tai tada iškart lekiu rytoj, nes užsirašėm praėjusį rudenį jau...Viltis grįžo smile.gif

Ačiū wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Demesio19ta @ 2007 09 04, 15:52)
Geras...O man sakė nuo 1.6 mėn... Tai tada iškart lekiu rytoj, nes užsirašėm praėjusį rudenį jau...Viltis grįžo smile.gif

Ačiū wink.gif

mes uzrasem praejusi pavasari ir nepriima.....
nes 2006 metu dar nepriimineja schmoll.gif tik 2005
toks buvo direktores atsakymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raim: 05 rugsėjo 2007 - 09:56
Šiandien 7 kartą buvau šitame darželyje ir vėl neradau direktorės...

O man vis tik atrodo nesąmonė vienas dalykas....negi visi 2005 m. vaikučiai prašymus pasirašė anksčiau už 2006 m....netikiu ir viskas...man toks jausmas, kad direktorė tiesiog nori suformuoti gražias grupes, kur vaikai vienodo amžiaus....

Gal aš ir klystu, bet dar nemačiau, kad lopšely taip būtų...Ir mama pati tokį darbą dirbdama sako, kad kažkokia nesąmonė čia... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(raim @ 2007 09 05, 10:54)
mes uzrasem praejusi pavasari ir nepriima.....
nes 2006 metu dar nepriimineja schmoll.gif  tik 2005
toks buvo direktores atsakymas

man kitaip šį rugsėjį sakė - 2005 gimusieji anksčiau užrašyti į eilę (kažin, ar visi g.gif ). 2006m. gimusius priims, jeigu atsilaisvins vieta.

QUOTE(Demesio19ta @ 2007 09 05, 12:35)
O man vis tik atrodo nesąmonė vienas dalykas....negi visi 2005 m. vaikučiai prašymus pasirašė anksčiau už 2006 m....netikiu ir viskas...man toks jausmas, kad direktorė tiesiog nori suformuoti gražias grupes, kur vaikai vienodo amžiaus....

Man ir taip atrodo. Todėl gali prašyti parodyti, kad užsirašė vaikai, kuriuos priima.
Atsakyti
QUOTE(lytutis @ 2007 09 05, 13:29)
Man ir taip atrodo. Todėl gali prašyti parodyti, kad užsirašė vaikai, kuriuos priima.

bet tada automatiškai jau gaunasi konfliktas, nes nemanau, kad direktorė būtų labai patenkinta, jei kas užsimanytų ją patikrinti....belieka laukti arba ieškotis vietų kitur...
Atsakyti
QUOTE(Demesio19ta @ 2007 09 05, 22:46)
bet tada automatiškai jau gaunasi konfliktas, nes nemanau, kad direktorė būtų labai patenkinta, jei kas užsimanytų ją patikrinti....belieka laukti arba ieškotis vietų kitur...

Gali tiesiog paskambinti ir paklausti, gal jau atsilaisvino vietų wink.gif - sakyk, kad labai reikia ir t.t., ir pan. Tikrai priima jaunesnius nei 1,6 m. vaikus.
Atsakyti