Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: Malūnėlis

[quote=siluetas,2008 08 30, 17:28]
man atrodo, darželis nuo 7 val. dirba mirksiukas.gif

o jusu vaikuciai jau i puoduka daro? mes i darzeli dar su pamperiu eisim blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
[quote=kliockas25,2008 08 30, 20:19]
[quote=siluetas,2008 08 30, 17:28]
man atrodo, darželis nuo 7 val. dirba mirksiukas.gif

o jusu vaikuciai jau i puoduka daro? mes i darzeli dar su pamperiu eisim blush2.gif verysad.gif
[/quote]

Taip, darziukas dirba nuo 7 val. O del pampesu labai dideliu problemu nedaro (mes kai bandem eiti pavasari irgi nuvedem su pampersu, nors musiske jau pati susitvarkydavo, bet nusprendem, kad is streso pamirs, kad be pamperso).
Atsakyti
taip darzelis nuo 7 iki 19 dirba
Atsakyti
Na,mes jau po rugsejo 1-osios sventes gossip.gif smartass.gif Sia savaitele dar neisime,nes norime galutinai pasveikti nuo slogos.Kaip butu smagu,kad ir kiti taip ziuretu i ligas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SALMIR @ 2008 08 28, 12:07)
Na mes buvome vakar i darželį nuėję susizinoti kaip ten viskas yra. Papuoleme i Nykstuku grupe. Aukletoja bus Virginija, taciau siuo metu ji atostogauja ir ja pavaduoja Onute. Norejau mamyciu pasiteirauti gal papasakotumet kas jau yra susidurusi su aukletoja Virginija.Kaip ji?Dekoju

QUOTE(kliockas25 @ 2008 08 29, 13:36)
mes ir i nykstuku grupe eisim nuo rugsejo  thumbup.gif  thumbup.gif  o kiek laiko zadi pirma diena maziuke palikti?

mes lankeme sia grupe thumbup.gif abi aukletojos labai geros ir Virginija ir Irena, deja pastaroji apturejo trauma ir kiek girdejau po nauju metu grys. o virginija atostogauja dabar. bet auklyte ju Janina super thumbup.gif wub.gif mano vaikui ji kaip mociute buvo, net gaila buvo iseiti. ir siaip visi vaikai ja baba vadina biggrin.gif
del pampersu tai turbut dauguma su jais buna, ir del to jokiu problemu nera. paskui visi draugiskai atpranta tongue.gif
Atsakyti
Mes perejom i meskiuku grupe, pas aukletojas Dalia ir Lina... Is pirmo susitikimo visai nebloga ispudi padare...
Atsakyti
[quote=raim,2008 09 02, 10:16]
mes lankeme sia grupe thumbup.gif abi aukletojos labai geros ir Virginija ir Irena, deja pastaroji apturejo trauma ir kiek girdejau po nauju metu grys. o virginija atostogauja dabar. bet auklyte ju Janina super thumbup.gif wub.gif mano vaikui ji kaip mociute buvo, net gaila buvo iseiti. ir siaip visi vaikai ja baba vadina biggrin.gif
del pampersu tai turbut dauguma su jais buna, ir del to jokiu problemu nera. paskui visi draugiskai atpranta tongue.gif

aga man ir visai aukletojos patiko. uzsiema su vaikais nuramint moka ir siaip matos kad geros. thumbup.gif o ta musu vadinamoji "baba' tai super. rami gera moteriske daugiau tokiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaileta @ 2008 09 02, 11:04)
Mes perejom i meskiuku grupe, pas aukletojas Dalia ir Lina... Is pirmo susitikimo visai nebloga ispudi padare...

Vieną mėnesį Dalia buvo musų grupėj tai labai faina thumbup.gif šiandien kaip tik mačiau kaip ji su mažiukais lauke buvo ir savo meškučius ganė cool.gif
Atsakyti

Na me jau darželyje trečia diena, bet labai nenori pasilikti, bet gal kaip nors, tikiuosi viskas bus gerai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildle: 03 rugsėjo 2008 - 08:47
labas. o kaip su tais sarašiukais vaikams? kur nešti feirius, kempinėles, tualetinį...čia visuose darželiuose taip? ir kas kiek laiko tokios rinkliavos gal žinot?
Atsakyti
mano taip pat mergina trecia diena, bet nelabai nori buti. Asaros ir asaros.....
Atsakyti
QUOTE(SALMIR @ 2008 09 03, 11:58)
mano taip pat mergina trecia diena, bet nelabai nori buti. Asaros ir asaros.....

ir mano krikštasūniui tas pats... g.gif
Atsakyti