Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: Malūnėlis

Mamytes, net baisu skaityti! doh.gif As negaliu tyleti Mano pacios du vaikuciai uzaugo sitame darzelyje ir abu atverke ADAPTACIJA. Bet auga sveiki ir normalus. O jus atvedat viena i didziuli bury mazuciu ir norite demesio tik savo VIENINTELIAM. Ar jus pagalvojate apie zmones, kurie dirba su jusu mazyliais? g.gif /. As neisivaizduoju is kur tos moterys - turi tiek meiles ir pasiaukojimo dirbdamos su vaikuciais. Juk yra tik dvi rankos ! Mano kaimyne veda savo padauziuka i Nykstuku grupe ir yra labai patenkinta . Sake, kad grupes aukletoja (atrodo Onute vardu) ir auklyte yra labai geros ir rupestingos moterys. Verkia isdykeliukas, bet kasdien vis trumpiau. O siandien parsivede net su sypsenele.
Tad nepergyvenkit ir jusu vaikuciai sypsosis eidami namo! 4u.gif 4u.gif . bigsmile.gif

Dvieju isdykeliu mama.
Atsakyti
QUOTE(Kaure @ 2008 09 09, 21:37)
Mamytes, net baisu skaityti! doh.gif  As negaliu tyleti Mano pacios du vaikuciai uzaugo sitame darzelyje ir abu atverke ADAPTACIJA. Bet auga sveiki ir normalus. O jus atvedat viena i didziuli bury mazuciu ir norite demesio tik savo VIENINTELIAM. Ar jus pagalvojate apie zmones, kurie dirba su jusu mazyliais? g.gif /. As neisivaizduoju is kur tos moterys - turi tiek meiles ir pasiaukojimo dirbdamos su vaikuciais. Juk yra tik dvi rankos ! Mano kaimyne veda savo padauziuka i Nykstuku grupe ir yra labai patenkinta . Sake, kad grupes aukletoja (atrodo Onute vardu) ir auklyte yra labai geros ir rupestingos moterys. Verkia isdykeliukas, bet kasdien vis trumpiau. O siandien parsivede net su sypsenele.
  Tad nepergyvenkit ir jusu vaikuciai sypsosis eidami namo! 4u.gif   4u.gifbigsmile.gif 

Dvieju isdykeliu mama.

Nesupykit labai, bet ...nesupratau Jusu komentaro. Kiek skaiciau, nei viena mama neprase isskirtinio demesio savo vaikiukui, tik dalinasi mintimis apie pirmasias dieneles.
Musiske po beveik 4 menesiu pertraukos nuejo i darza ir iskart pasiliko visai dienai be jokiu problemu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margarita1: 09 rugsėjo 2008 - 20:01
[quote=SALMIR,2008 09 08, 12:57]
as savo mergina tai palieku dar tik 1 - 1.5 val. Ji vis raudoja verysad.gif , todel nenoriu ilgai palikti, kad ir jai paciai mazesnis stresas butu ir kitu vaikuciu negraudintu. O Nykstukuose,jau viena mergyte lieka pietu miegelio. Aukletoja sake,kad labai sauniai jai sekasi atsigulti ir uzmigti. Priprasim ir mes po trupuciuka

mano maziuke jau 2 diena lieka pietu ir gan gerai sekasi thumbup.gif . na aisku miega maziau nei namie bet uzmiega be jokio vargo. nemaniau kad taip greit pripras. aisku rytais dar vis paasaroja bet greit nusiramina. ziuresim kaip cia tolaiu bus. kolkas dar su nerimu palieku ir vis kai suskamba tel glvoju kad aukletoja sakmbina kad maziuke paimt reik. 4u.gif

Atsakyti
Nepuola auklėtojos iškart tėvams skambint, jei vaikas verkšlena ar nevalgo - pačios bando išspręsti problemytes wink.gif
Skambina, jei tikrai kas negerai (pvz. temperatūra)
Atsakyti
Po truputį pratinamės prie darželio biggrin.gif Maniškė jau šiandien pasiliko miegoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mildle @ 2008 09 11, 14:02)
Po truputį pratinamės prie darželio  biggrin.gif Maniškė jau šiandien pasiliko miegoti thumbup.gif

sveikinam istojus i mieganciu lopselinuku gretas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
,, Sveikinam istojus i mieganciu lopselinuku gretas thumbup.gif thumbup.gif"

Ačiū drinks_cheers.gif Auklėtoja sakė,kad šiandien net neverkė,kai vedė į lovytę thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildle: 12 rugsėjo 2008 - 12:52
QUOTE(mildle @ 2008 09 12, 13:51)
,, Sveikinam istojus i mieganciu lopselinuku gretas thumbup.gif thumbup.gif"

Ačiū  drinks_cheers.gif Auklėtoja sakė,kad šiandien net neverkė,kai vedė į lovytę thumbup.gif

na tai saunuole mergyte thumbup.gif mano tai ir neverkia kai guldo matyt bet nesusigaude kad ne namie miega schmoll.gif na o ir man ramiau kai nereik lekt apie piet is darziuko paimt mirksiukas.gif o kartais tavo maziuke ne nykstuku grupe lanko? kazkaip mergytes vardas girdetas doh.gif ax.gif
Atsakyti
Nykštukų biggrin.gif Bet miega tik po pusvalandį. O paskui kartu su auklėtoja sėdi g.gif
Atsakyti
[quote=mildle,2008 09 13, 11:41]
Nykštukų biggrin.gif Bet miega tik po pusvalandį. O paskui kartu su auklėtoja sėdi g.gif

na svarbiausia kad bent jau po pusv pamiega nieko pripras. su maniske ir visko buna bet po biski pripranta ir vis ilgiau ismiega. namie tai pietu apie3-4 val miegodavo. jetau kaip smagu kad lopsiuko drauge suradom gal dar yra is nykstuku grupes? ax.gif maniske kazkaip labiau su ta auksta sviesia susibendravo ir neverkia kai palieku o su ta tamsia tai ir asaru pasitraiko. o kaip ignytei? kuri drauge jau patapo? lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Aš kaip supratau,tai Ignei labiau šviesioji patinka,nors prie abiejų pasilieka nenoriai. Penktadienį tai stumte įstūmiau į grupę, bet po valandos kai paskambinau,tai sakė,kad viskas gerai. Maniškė namuose irgi apie 2 valandas išmiegodavo,o ten tik po pusvalandį g.gif
Atsakyti
[quote=mildle,2008 09 14, 15:04]
Labas 4u.gif Aš kaip supratau,tai Ignei labiau šviesioji patinka,nors prie abiejų pasilieka nenoriai. Penktadienį tai stumte įstūmiau į grupę, bet po valandos kai paskambinau,tai sakė,kad viskas gerai. Maniškė namuose irgi apie 2 valandas išmiegodavo,o ten tik po pusvalandį g.gif

na mum ir sviesi patinka. ta tamsi labai garsiai kalba tai gal todel bijo. blogai kai jos taip keiciais gal todel vaikai tai ir bijo pasilikt? g.gif as tai vis galvoju nevest kokia diena bet vis atidelioju kad po to blogiau nebutu bet gal kuria dienele abi patinginaiusim blush2.gif sake aukletoja kad grupej jau ramiau maziau verkianciu yra ir jau nemazai pietu poasilieka thumbup.gif pagalauiu tampa tikrais darzelinukais thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti