Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: Malūnėlis

QUOTE(Zaiza @ 2006 02 15, 00:09)
reiks kitą savaitę užeiti butinai ir išsiaiškinti nes aš tai visai rami buvau doh.gif

Na tai nežinau kaip ten yra bet mus tik patvirtino kad nuo rugsėjo tikrai einam ir viskas jokių kalbų apie eiles nebuvo, neužsiminė schmoll.gif
tai jau ramu bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis,
Kaip tik buvau siame darzelyke ketvirtadieni ir pareiskem nora, kad mus priimtu nuo kitu metu sausio. verysad.gif Tai pasake, kad nuo sausio sunkus variantas, bet jau nuo 2007 m rugsejo tikrai butu vieta. Na palikom prasyma ir pageidavima nuo sausio, bet jei kas lauksim rugsejo ir tada draugausim su kitais vaikuciais 4u.gif
Mano seses mergyte lanke ta darzeli, labai patenkinta buvo. biggrin.gif
Atsakyti
hm..paskambinau ir susitariau,kad ateit parasyt prasyma,kita diena jau buvo direktore ir mes laisvai patekom i lopseliuka bigsmile.gif dabar tvarkomes gyd.pazyma ir eisim i darba ax.gif
Atsakyti
ar čia mano veidas nepatiko ar kad vaikas per mažas?
Atsakyti
QUOTE(Janike @ 2006 03 15, 21:52)

Manau kad per mažas jos juk suinteresuotos kad jau didesni būtų ir mažiau darbelio doh.gif o gal ir mažiau visokių nelaimingų nutikimų na aš tik taip pamasčiau mastau.gif kaip iš ties tai nežinau gal nekaip tas tavo veidelis gal neplauta galva buvo tongue.gif biggrin.gif ( blush2.gif )
Atsakyti
Kas žinot, ar yra Malūnėlyje logopedas?
Atsakyti
QUOTE(lorikas @ 2006 03 16, 13:41)
Kas žinot, ar yra Malūnėlyje logopedas?

Logopede tikrai yra.Turbut,visuose darzeliuose buna...
Atsakyti
Sakė, kad ne visuose.
Atsakyti
Šitame darzelyje logopede tikrai yra.
Atsakyti
QUOTE(Janike @ 2006 03 15, 23:52)

Čia mūsų abiejų, matyt, per maži mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kokių atsiliepimų ar pasisakymų turite apie "Lapiukų" ir "Nykštukų" grupes na kokios ten auklėtojos dirbą, kaip dirba smile.gif ir panašiai tiks bet kas 4u.gif
Atsakyti
ir mes bandysime uzrasyti i lopselinuku grupe 4u.gif
bet matau kad nelabai priima verysad.gif

o nuo kokio amziaus ten priima kinderius? ax.gif
Atsakyti