Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: Malūnėlis

Mums sakė nuo pusantrų metų wink.gif
Atsakyti
Buvau siand tame darzely uzsiraseme i eile :bet sake kazin ar pateksim rugseji verysad.gif nebet kasnors neateis ax.gif
sake geriau uzrasyti vaika i eile kai jam sukanka puse metuku doh.gif

as galvojau gal kaip nors ilysime -nes siame darzelyje dirba anytos drauge -deja ji nieko padeti negalejo rolleyes.gif
o ir uzuominu apie kysius negavau smile.gif reikia darzelis svarus nei per kysius nei per pazystamus eiles nepatrumpincit mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audrelija: 04 gegužės 2006 - 12:50
Nu galiu tik pasidziaugti, kad mumi irgi prieme i lopseli thumbup.gif
Nuo rugsejo zygiuosim uz rankyciu susikibusios smile.gif Zaiza gal turi patirties kaip cia ruostis tam lopseliui reikia?
Atsakyti
O mes nežinom dar, ar į darželį pateksim šiemet sad.gif
Atsakyti
QUOTE(milkute @ 2006 06 09, 17:10)
Nu galiu tik pasidziaugti, kad mumi irgi prieme i lopseli  thumbup.gif
Nuo rugsejo zygiuosim uz rankyciu susikibusios smile.gif Zaiza gal turi patirties kaip cia ruostis tam lopseliui reikia?

Tai reiks turėti Gimimo liudijimo kopiją (jei dar nesat darže palikę jos)
ir pažymą iš daktarės kad pasiruošę į daržą mirksiukas.gif (ją sakė pasiimti kuo vėliau t.y. net gal tą pačią dieną kai eisit į daržą ar iš vakaro ) berods ir viskas na tik vaiko nepamiršti tongue.gif
O į kokią grupę keliausit?
Atsakyti
Sis darzelis tikrai nuostabus, ka tik ji baige mano vyresnele, o maziuke kuriai dabar tik 7men jau i ji uzrasem, ai del visa pikto, kad paskui nesakytu, kad vietu nera lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Sakot neblogas tai darziukas???kurioj mazdaug jis vietoj...kaip orientuotis?nes jei nepapulsim i "Girinuka",bandysim keliauti i sita... smile.gif
o 5-iametei gal jau kokia paruosiama grupe pries mokykla butu? ax.gif .........
Atsakyti
QUOTE(Mazulka5 @ 2006 06 11, 02:59)
Sakot neblogas tai darziukas???kurioj mazdaug jis vietoj...kaip orientuotis?nes jei nepapulsim i "Girinuka",bandysim keliauti i sita... smile.gif
o 5-iametei gal jau kokia paruosiama grupe pries mokykla butu? ax.gif .........

Darzelis yra Kovo 11-osios gatvej,netoli "Girstucio".Yra dvi priesmokyklines grupes,mano dukryte kaip tik i viena is ju ir eis.Sunus baige pernai.Mokytoja sake,kad vaikai labai gerai paruosti mokyklai thumbup.gif .Jei netoli gyvenat,tikrai patariu tongue.gif .Kaip mano vaikai sako-"pats geriausias darzeliukas " wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausyte2: 11 birželio 2006 - 11:38
O tikslus adresas yra temos pavadinime mirksiukas.gif Kovo-11osios 48
Per maps.lt susirask
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zaiza: 11 birželio 2006 - 22:11
Kada vasarą atostogauja šis darželis?
Atsakyti
QUOTE(lorikas @ 2006 06 12, 12:41)
Kada vasarą atostogauja šis darželis?

Liepos mėnesį mirksiukas.gif
Atsakyti
atostogauja liepa ir rugpjuti!!!
nezinau i kokia grupe, Zaiza. O ka, galima pasirinkti?
Atsakyti