Sveikos,
sita darzeli lanke abu vaikai - atsiemiau su trenksmais (tais metais del tu paciu priezasciu is grupes isejo dar bent 4 vaikai i kitus darzelius) Tokio bardako nesitikejo net visko mate tevai. Nusirdziai dekoju aukletojai Vidai , kurios grupe lanke abu sunus, bet kas dejosi priesmokyklinej grupej, tai baisu net dabar prisiminti.
I vedejos jaunos darzeli galiu tik akmenis krauti...
o gal kiek plačiau
labai jau suintrigavai kas ten tokio
aš kol kas nieko nepastebėjau
(na einam dar tik 3 savaitės
)

Nepyk, per skaudu apie tai kalbeti.
Jei butu buve jegu, buciau ir per kokias "sroves" uzkalbejusi, bet pasirinkau ramybe.
Jei butu buve jegu, buciau ir per kokias "sroves" uzkalbejusi, bet pasirinkau ramybe.
Na taip tau spręsti tik taip nedmalonu paliko
kas ten darosi o va aš nieko nematau

aha, kiki, ir mane isgasdinai
Kiek girdejau apie si darzeli tai tik geri atsiliepimai. va musu grupej yra mamu kurios jau po antra vaika leidzia... gal jums blogi metai pasitaike?

Kiek girdejau apie si darzeli tai tik geri atsiliepimai. va musu grupej yra mamu kurios jau po antra vaika leidzia... gal jums blogi metai pasitaike?

milkute, apie kelintą vedi savo princesę
sakau gal mes tarpdury prasilenkiam
nes va šiandien su dviem mamom susitikus buvau ale nepažįstu aš jų (aš vedu prieš 8 )
Kaip šiaip pratintis sekasi gal jau ir pietų miegoti tuoj pasiliksit?

QUOTE(Zaiza @ 2006 09 05, 09:53)
milkute, apie kelintą vedi savo princesę
sakau gal mes tarpdury prasilenkiam
nes va šiandien su dviem mamom susitikus buvau ale nepažįstu aš jų (aš vedu prieš 8 )

oi, ne ne, mes taip anksti neinam

Siaip tai visai neblogai sekasi. Pirmas dvi dienas (mes nuo 09.01 tik lankom) tai tik valandai teleido palikt, o paskui liepe pasiimti

Tai va manoji kai ateinu pasiimti irgi sako kad ateisiu rytoj ir patenkinta randu bet ryte tie pažadai ne tokie jau tvirti atrodo
dar vyksta derybos ir su manim ar aš negalėčiau eiti kartu su ja į darželį

sveikos,o kas einate i meškiukų grupe?
Idomu butu suzinoti atsiliepimu
Idomu butu suzinoti atsiliepimu

QUOTE(kiki @ 2006 09 03, 18:39)
Nepyk, per skaudu apie tai kalbeti.
Labutis

Tai gal galėtum bent į AŽ parašyti. Ketinu leisti savo mažytę nuo metukų. Norėčiau turėti visą info. Kažkaip nugasdinai

O ta auklėtoja Vida vyresnio amžiaus, tokia pasiblaškiusi? Gal žinai, kokioj grupėj dirbo?
Mūsų auklėtoja viena irgi Vida bet faina ir neturiu ką pasakyti negero ir daineles dainuoja ir darbelius daro aišku kad daugumą jos padaro bet vistiek malonu kai ateini o tave pasitinka nauji darbeliai sukabinti