QUOTE(nep @ 2008 03 25, 15:38)
Pagalvokim, kam naudinga populiarinti misinius? O kam MP ?...
Gal todel tos informacijos apie MP nauda yra tiek mazai, ir tai, ka idejo Ingalp skamba kaip abra kadabra is pasaku karalystes? Man PSO atrodo pasitikejima labaiu kelianti organizacija, o ne koks nors CHICCo lankstinukas, nors ir populiarinantis MP, nes parduoda pieno surinkejus, bet tuo paciu iveliantis tekste smulkiu klaidu i teksta

Gal tos klaidos man tik pasirode klaidomis
Bet jie ten sako, neisnesiotam kudikiui duoti specialu ciulptuka, lengva, grazu ir patrauklu 
Arba draudzia MP duoti dazniau, nei kas 2 val, ko pasekoje, mano galva, kai kuriom mamytem nepieningom, MP gali dingti

jei nemaitins pagal poreiki bent is pradziu

Na niazinau. Manau reklama maitinti MP yra labai nepopuliaru. Niekam tai nenaudinga. Juo labiau virs metu - visai iskrypimas

Jums tai gali pasakyti ir nekurios gydytojos.
parasysiu is savo "darbines" varpines
Pamirsai pridurti, kad ciulptuka duodanti moteris yra patraukli ir susitvarkiusi(mes vizualizistai

pasirupinom), o neisnesiotuksas - sveikai atrodantis rubuilis... teksto vizualizacija - labai svarbu... gal butent sitos ciulptuku, kudikiu maisteliu ir bla bla vizualizacijos padeda pagrinda "nesusitvarkiusios uzsisedejusios namie nevykeles maitinancios savo vaikus MP" portertui?
QUOTE(Klepesova @ 2008 03 25, 16:50)
Tik supermamose populiarinamas maitinimas krūtimi... nueikite į kitus forumus- ten jei maitini ilgiau nei 3 mėn jau iškrypęs... nepatikėjau tuo kol pati neperskaičiau
Kodėl mes maitinančios MP pasidarėme tokios aršios? Ogi labai paprasta- mes ištisai jaučiame spaudimą... retai kuriai pasiseka taip kaip man- (esu bjauri ir kolegos nenori su manim pyktis) Tik čia tarp maitinančių tiek pat laiko mes pasijuntame kaip užuovėjoje... Ir kai net čia prasideda savotiškas puolimas mes tos kurios nors kiek pajunta spaudimą ir išskleidžia nagučius...
sita pati as jau senokai norejau pasakyti vienai forumo medikei... gi nemaitinanciu realybeje yra dauguma. Kodel jos nemaitina? daugumoj del mitu, nezinojimo, gamintoju propagandos, laiku nesuteiktos pagalbos...
ka reikia daryt? Sviest, sviest, skatint dometis, but kritishkesnems reklama persunktai info ir pan.ir t.p.
QUOTE(Natuke @ 2008 03 25, 21:06)
Tikrai viskas individualu yra, bet mp padeda. Turėjom du atvejus, kai aplinkoje žmones sirgo rotovirusu, o mes neužsikrėtėm. Pirmą kartą - ligoninėje, dukrai buvo 7men, kaimynui pasidarė bloga, vėmė, viduriavo. Trimetis vaikas užsikrėtė rotovirusu prieš savaitę reanimacijoje. Mūsų net neatskirė, nes buvo tikri, kad užsikriesim. Likom sveiki - tik su savo kosuliu

. Kitą kartą kai gyvenom pas draugus JAV, visi aplink pasigavo rotovirusą. Pirmą vėmė kaimynas, kuris gyveno kitame kambaryje prie mūsų, po to mano durkyte - apvieme visas patalynes namuose, neturėjau kuo ją užkloti (tarp kitko mes miegojom tryse - aš ir du mano mažyliai - dukra ir naujagimis, priež išvykstant namo du mienesius turėjom glaustis pas draugus, buvo labai mažai vietos). Po to susirgau pati... vėmiau, pakilo temperatūra. O mažylis liko sveikas - gal būt viduriai buvo nežymiai skystesni
sakiau ir sakysiu - pavieniai pvz remtis negalima.
mano sunus iki 6.5 men maitintas tik MP, rota, tiksliau Norvaka pasigavo baseine ~11 men amziaus, praleidom daug dieneliu infekcines reanimacijoj - jei ne lasalinemis 24 val per 5 ar 6 paras istisai begantys skysciai - sunaus jau neturetume.
a. Ar tai irodo kad MP nereikia?
b. Ar tai irodo kad misiniai lygiavertis pakaitalas?
c. ar tai irodo kad baseinas = blogis?
nea
a. tai irodo, kad Rotai ir Norvakai pavojingi, o MP nera vaistas nuo ju, gali apsaugot, BET JEI VAIKAS BASEINE NARDE NECHLORUOJAMAME VANDENYJE su rotu serganciu vaiku, kazi ar pades.
b. Skaityti Ingoslp posta apie sudedamasias dalis ir pan.
c. Baseino nauda didesne uz pavienes infekcijos galimybe.
t.y. moterys, kam pult i krastutinumus?