QUOTE(Raideles @ 2008 04 03, 20:24)
Ar norėtum pasidalinti kokių problemų sukelia žindymas dabar? Ir kokio amžiaus tavo mažylis?
Aš esu mačiusi gyvai ir viešai (

) žindomą trimetį. Negaliu pasakyti, kad man tai sukėlė šoką. Ir klausimas "kodėl" nekilo, nes tai buvo labai natūralu - ir savaime suprantama.
Dar ziurint kokiam kontekste matete, neisivaizduoju, kas ten baisaus, nieks gi ziureti neliepia, (nesako, tu paziurek, o dabar mes pazysim) ir ne gamtinius reikalus atlieka

. Gi maitina

. Manau zmones Lietuvoj turi daug psichologiniu problemu, susikaustymo...Del to as viesai ir nemaitinciau, nenoriu, kad kas pasislykstetu. Lai buna jiems ramu. Bet zindyti, negedinga

nei viesai, nei ilgai

Gedinga nuomone apie ji, kai apie baisu, slykstu daikta.
Ai, dar atrodo, gedingiau zindyti yra trumpai.
Bet geriau taip nesakyti, nenoriu nieko izeisti.
Ir dar...nemanau, kad mamos reikalas yra kaip elgtis su vaiku, jei tai zalinga vaikui, kalbu ir apie desreles nuo 6 menesiu. Taip galima ir iki absurdo prieiti, reiskias as zinau, ko reikia mano vaikui. As ji musu, o jus atstokit, as zinau pati, kas jam geriau.
Tik labai didele beda, kad zmones skirtingai suvokia kas vaikui yra zalinga. Todel ir vystosi sie debatai. Bet tai ne auklejimo, o zmoniu apsiskaitymo klausimas.
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2008 04 03, 11:00)
todėl kiekvienas pasirinkimas yra teisingas.
kodėl nesmerkiam mamų, kurios savo 6mėn kūdikui duoda dešrelės?
ar metinuką vaišina čipsais?
jau šiuo atveju žindymas iki 2 metų, ar nežindymas išvis man atrodo tik lašas jūroje.
aleliuja