QUOTE(dange @ 2008 08 15, 14:07)
Kadangi supratau Meinos komentarą, kaip palinkėjimą nepastoti, mano reakcija/komentaras galėjo būti tik toks, koks ir buvo.
supratau, kad parašiau, kažką baisaus

o tai dabar man reikėjo jai linkėti pastoti ir palikti vaiką auginti
kam nors 
jau rašiau ir nebesikartosiu, be to, tą patį pasakyčiau, ką Kriste2 rašė
QUOTE(Kriste2 @ 2008 08 15, 15:18)
Aisku, kad yra ir alternatyvu nuraminti kudiki, bet jie kazkaip greiciausiai nusiramina zysdami
tai vat kad ką ten prikalbėsi su poros mėnesių kūdikiu

kai neramus...juk geriau duoti čiulptuką, o kurios maitina dar ir krūtim gali nuraminti, gal efektyviau (negaliu pasakyti, kaip būtų mano vaikui su čiulptuku, nes niekada jo neėmė).
QUOTE(juu @ 2008 08 15, 15:29)
1. Nenoreciau ir keltis prie jo daugybe kartu (nors suprantu, kad karts nuo karto reiketu atsikelti) - stengciausi ji ismokinti ismiegoti visa nakti
2. Nenoriu ir zindyti (nesakau, kad taip buna visoms zindancioms, bet gana daznai pasitaiko, kad zindo, ramina save, kad viskas gerai, bando nekreipti demesio i nutysusias krutis, kencia maitindamos nakti po kelis kartus, taip sudeda visas viltis tik i vaika, nes savo gyvenimo kaip ir nelieka,
3. o po to prasideda priekaistai paaugusiam vaikui - tu ka, jau is namu nori iseiti?, as tiek del tave padariau ir t.t.)
Jei maitinciau, tai tik jei labai reiketu, ir kiek galima trumpiau. Ir nemanau, kad del to buciau bloga motina
4. Del nujunkymo - smagu, kad jums lengvai sekasi, bet paskaicius kitu mamyciu pasisakymus, apie baisius rekimus nakti, kaip nepavyksta ir panasiai, tikrai nesinori pradet.
1. Bet jūs esate garantuota, kad nežindomas kūdikis nesikels naktį

jūs nenorėsite prie jo keltis? bet teks... eiti šildyti mišinuką, laukti, kol atvės, sėdėti, maitinti, gal ten migdyti, kai pavalgys (juk ne visi vaikai moka patys užmigti, arba neužmigs nevalgydamas)... o maitinant krūtim, išsikelti iš lovytės, paduoti krūtį, įsitaisyti patogiau ir snausti

man atrodo, kad būna vaikai miega visą naktį, būna, kad kai kurie keliasi 1-2 kartus, kiti dažniau.. man neišėjo išdresiruoti, kad miegotų visą naktį
2. nemanau, kad žindomas kūdikis suės jums gyvenimą, kas yra tie metai, per kuriuos jūs pati maitintumėt... toks mažas laiko tarpas, labai greitai prabėga tas laikas
3. priekaištauti galima ir mišinuku maitinus: kėliausi dėl tavęs, rėkei nežinia dėl ko
4. Gaila, kad jūs iš anksto taip nusistačius, geriau dabar negalvoti, gal pasikeis jūsų požiūris... o tiesa, tų baisių rėkimų gali būti ir atpratinant nuo čiulptuko, pratinant miegoti savo lovytėj (kaip žinia vaikai labai greit pamėgsta tėvų lovą

) ir pan...