QUOTE(juu @ 2008 08 17, 18:22)
Zinau, kaip buvo mamai, kad beveik neturejo pienuko, nors ir labai stengesi ir norejo - pas mus viskas vienodai, todel ir manau, kad pati "nebusiu pieninga"
Be to, mano krutys nuo paauglystes buvo ir yra labai jautrios, nuo menkiausio stuktelejimo skauda, negaliu net pagalvot (nu tikrai, nupurto
) apie "nugrauztus", kraujuojancius spenelius ir panasiai.
Sakysite, verta stengtis ir bla bla, bet man tas pienukas neatrodo vertas, nors tu ka
Nezinau, man toks jausmas, kad is pradziu siulote (turiu omeny ne tik konkreciai jus, bet ir kitas sios temos mamytes) pabandyti maitinti; veliau sakote, jei sunkiai sekasi, "verta pasistengti"; po to jau visus metus reiktu ismaitinti
; jei ismaitinciau, turbut siulytume stoti i "ilgai maitinanciuju gretas"... Kuo toliau tuo daugiau
Mano vaikas nepripras miegot tevu lovoj, nes jis ten nemiegos
Apskritai, zinau, kaip tevai perdaug sokinedami aplinkui issilepina savo vaikus, kad tie ant galvos pradeda lipti.

Sakysite, verta stengtis ir bla bla, bet man tas pienukas neatrodo vertas, nors tu ka

Nezinau, man toks jausmas, kad is pradziu siulote (turiu omeny ne tik konkreciai jus, bet ir kitas sios temos mamytes) pabandyti maitinti; veliau sakote, jei sunkiai sekasi, "verta pasistengti"; po to jau visus metus reiktu ismaitinti

Mano vaikas nepripras miegot tevu lovoj, nes jis ten nemiegos

Mano mama turejo labai mazai pieno, o as turiu daug-taigi tai nera paveldima.
Mano krutys irgi yra labai jautrios.O dabar, kai esu nescia, prie speniu neimanoma prisiliest.Bet as mama..
Pienas tikras yra vertingas.Daug vertingesnis, nei sinteninis misinukas.Pieno nauda irodyta, nesikartosiu.
Mano vaikas miega su mumis ir tai neturi nieko bendro nei su islepinimu, nei su lipimu ant galvos.Sunus auga ramus, draugiskas, pasitikintis savimi ir paklusnus.