Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinti krūtimi ar ne?

QUOTE(Oksanik @ 2008 08 18, 12:54)
As gailiuosi, kad pasisakiau, bet jau mano kantrybe truko, kai kalba eina apie krutis doh.gif
Kiek pazistu moteru....as pati su normaliom krutim tongue.gif
Nesuprantu is kur rysys su savo vaiku, jei isvaziuoji savaitei ir vaika palieki savo mamai ar dar kam???
Vaikui reikia mamos tongue.gif  4u.gif  wub.gif
As noriu visa mano vaikiuku vaikyste praleisti su jais wub.gif Mane veza mano vaikai wub.gif

o ko cia tau gailetis?
na, jei rimtai vaikai galetu isaugti megintuvelyje, tikrai sutikciau thumbup.gif
del tu krutu, paziurek gi foto 'maitinanciu foto' ar kazkas pan. doh.gif tai jau geriau nebutu tos temos.
ne savaitei isvaziuoju, o dviem smile.gif ir be to, kodel cia mane viena del to puoli? buk tokia draugiska ne tik man, o ir kaimynem smile.gif juk ne viena ten irgi raso kad palieka vaika porai savaiciu ar vienai vaziuodamos atostogauti smile.gif
na, o as nenoriu viso laiko poraleisti vien tik su vaiku, noriu mokytis, va, pradesiu dirbti, noriu pasiekti ir darbe kazko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2008 08 18, 13:43)
As irgi nesuprantu ir nepateisinu Soskes.Man ji ir egoistiska ir infantili, nes argumentai"nezindau, nes pienas palaidinuke suteps", "nes negalesiu kada noriu, eit i grozio salona"(tokie perlai buvo isdestyti seniau)-atrodo mazu maziausiai keisti.Vargsas jos vaikas, tik tiek galiu pasakyt.
Ir turint daugiau nei pusantru metu zindymo stazo galiu pasakyt, kad mano papai nenutyse, melynom gyslom neisvagoti-normalios krutis, grazios.Apatiniai rubai permirke niekad nebuvo, nes tam yra spec.ideklai.Pervargus ir isvis pavargus irgi nebuvau ir nesu, paakiai nepajuode, energija per krastus liejasi, turiu laiko ir sau, ir seimai, ir knygom ir kitiems savo pomegiams, ir iseinu is namu pasibuti gana daznai.
Pasikartosiu-man buvimas mama-tai atsisakymas egoizmo, kai vaiko nauda ir intesesai statomi auksciau, nei grozio salonai.Cia rase, kad kam kankintis ir maitint, jei mamai tai nemalonu.Na, vel gi-gimdyt irgi nemalonu.Atsigavinet po gimdymo-irgi.Galu gale, po kelis kart dienoj prisisikusi vaika plaut irgi nestebuklas, tai kam tada tokios soskes irvis gimdo?Nusipirkit sau bolonke, pirkit jai rubelius ir bus jums malonu ir patogu, ir grozio salone ji ant keliu sedes, ir nakti keltis nereikes. 4u.gif

na ir egoiste ir egoiste esu , na tai ka laugh.gif ? o egoisciu dauguma, nes maitina MP tikrai mazai mamu. tik dauguma cia nedrista pasisakyti. o man dzin. dzin, nes daug mamu esu cia maciusi ir mazdaug isivaizduoju kad per 'xebra' cia renkasi laugh.gif laugh.gif

butent, taip ir galvoju, jei nenori maitinti-kam? yra misinukai. gimdymas irgi nera malonus dalykas, tai kam kamnkintis- yra cezaris. kaku nuplaut gali ir vyras ar kokia aukle (juk galima pasiimti nuo pirumuju dienu, siaip, kad padetu namuose ). ir tada vaiko auginimas gali buti tikrai dziaugsmas smile.gif kodel gi ne.

Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 08 18, 14:13)

butent, taip ir galvoju, jei nenori maitinti-kam? yra misinukai. gimdymas irgi nera malonus dalykas, tai kam kamnkintis- yra cezaris. kaku nuplaut gali ir vyras ar kokia aukle (juk galima pasiimti nuo pirumuju dienu, siaip, kad padetu namuose ). ir tada vaiko auginimas gali buti tikrai dziaugsmas smile.gif kodel gi ne.

Tai o kam tau tas vaikas?Pagal tai, ka rasai, tau jo visai nereikia.Rimtai, nusipirk sau suniuka.
Atsakyti
tai gal pati atsakyk i kl kam tau vaikas??kad turetum ka gimdyti, kad galetum maitinti ir jam uzpakali plauti? laugh.gif
neikad negalvojau KAM man jis, ne koks daiktas kad kazkam skirtas butu. tiesiog yra, myliu, dziaugiuosi ir gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 08 18, 14:20)
tai gal pati atsakyk i kl kam tau vaikas??kad turetum ka gimdyti,  kad galetum maitinti ir jam uzpakali plauti? laugh.gif
neikad negalvojau KAM man jis, ne koks daiktas kad kazkam skirtas butu. tiesiog yra, myliu, dziaugiuosi ir gerai smile.gif

Man vaikas tam, kad galeciau ji myleti ir kad jis ta duota meile perduotu kitiems.Ir visa savo meile ir rupesti duodu jam.O tu savo vargsa vaika nustumei auklem, ir isvis jis tau trukdo manikiura darytis.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2008 08 18, 15:05)
Man vaikas tam, kad galeciau ji myleti ir kad jis ta duota meile perduotu kitiems.Ir visa savo meile ir rupesti duodu jam.O tu savo vargsa vaika nustumei auklem, ir isvis jis tau trukdo manikiura darytis.

vai vai. pasakei ta pati ka ir as.

nej stumdau as nej spardau savo vaika laugh.gif paskaityk galu gale zodyne ka reiskia zodis 'stumdyti'.
begale vaiku priziuri aukles. begale. tai mat jos visos dabar blogos ir stumdo savo vaikus laugh.gif snekat kazkokius absurdus.
manikiuro netrukdo darytis, nes salia nebuna kai sedziu salone.
ko jus vis apie tuos manikiurus ir grozio salonus? argi jie kazkas blogo? laugh.gif
manau, kad kiekviena moteris, ar maitinanti MP ar nemaitinanti turi buti prisiziurejusi, susitvarkiusi, neapsileidusi. o cia toks vaizdas susidaro, kad visos nusistaciusios pries kazkokias grozio proceduras unsure.gif
na, kaip ir sakiau, tiesa, gi zinau su kuom kalbu, bent jau bendra vaizda susidariusi esu rolleyes.gif
Atsakyti
toks vaizdas, kad maitinancios neturi laiko grozio proceduroms, palakstymui po baliukus ir pan... g.gif taip iseitu, kad vaiko zindymas trukdo buti graziai bigsmile.gif ne tame reikalas cia, jei nenori, tai ir neini i salonus, o jei nori, tai tikrai randi laiko, noro reikia... man tai nelabai cia siejasi su maitinimu g.gif
Atsakyti
man irgi nesisieja. bet kazkodel cia kimba prie manikiuru ir pan rolleyes.gif
Atsakyti
Būtinai maitinti, nes vaikutis manau auga daug sveikesnis, kai maitinamas motinos pienu.
Atsakyti
Reikia maitinti krutimi, bet viskas juk turi buti su saiku. As, pavyzdziui, negaliu ziuret kaip mano drauge maitina 3 m. vaika ir vis dar krutimi. blink.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 08 18, 16:16-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2008 08 18, 16:16)
Reikia maitinti krutimi, bet viskas juk turi buti su saiku. As, pavyzdziui, negaliu ziuret kaip mano drauge maitina 3 m. vaika ir vis dar krutimi.  blink.gif

kažkada skaičiau laikraštyje, kaip policija suėmė moterį, kuri maitino krūtim aštuonių metų vaiką. apkaltino vaikų tvirkinimu doh.gif kas per daug, tas nesveika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena niekšė: 18 rugpjūčio 2008 - 15:23
As dukra iki 2 metu beveik maitinau, sunu tikiuosi maitinti iki 3 metu, bet max iki 4 metu, ilgiau man bus basta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 08 18, 15:30)
toks vaizdas, kad maitinancios neturi laiko grozio proceduroms, palakstymui po baliukus ir pan... g.gif taip iseitu, kad vaiko zindymas trukdo buti graziai bigsmile.gif ne tame reikalas cia, jei nenori, tai ir neini i salonus, o jei nori, tai tikrai randi laiko, noro reikia... man tai nelabai cia siejasi su maitinimu g.gif

Blogai mane supratot.Kalbu apie tai, kaip kai kurios "mamos" suskirsto prioritetus-nes ta pati Soske kazkada minejo, kad vaika nezindys, nes tai jai trukdys eit i grozio salona.Cia as tai prisiminiau tik kaip pavyzdi, kas kam svarbiau.Vienom mamoms svarbiau vaiko sveikata ir saugumo jausmas, kuri suteikia zindymas, o kitoms-"as-as-as".
Atsakyti