QUOTE(Oksanik @ 2008 08 18, 12:54)
As gailiuosi, kad pasisakiau, bet jau mano kantrybe truko, kai kalba eina apie krutis
Kiek pazistu moteru....as pati su normaliom krutim
Nesuprantu is kur rysys su savo vaiku, jei isvaziuoji savaitei ir vaika palieki savo mamai ar dar kam???
Vaikui reikia mamos
As noriu visa mano vaikiuku vaikyste praleisti su jais
Mane veza mano vaikai 

Kiek pazistu moteru....as pati su normaliom krutim

Nesuprantu is kur rysys su savo vaiku, jei isvaziuoji savaitei ir vaika palieki savo mamai ar dar kam???
Vaikui reikia mamos

As noriu visa mano vaikiuku vaikyste praleisti su jais

o ko cia tau gailetis?
na, jei rimtai vaikai galetu isaugti megintuvelyje, tikrai sutikciau

del tu krutu, paziurek gi foto 'maitinanciu foto' ar kazkas pan.

ne savaitei isvaziuoju, o dviem

na, o as nenoriu viso laiko poraleisti vien tik su vaiku, noriu mokytis, va, pradesiu dirbti, noriu pasiekti ir darbe kazko

Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2008 08 18, 13:43)
As irgi nesuprantu ir nepateisinu Soskes.Man ji ir egoistiska ir infantili, nes argumentai"nezindau, nes pienas palaidinuke suteps", "nes negalesiu kada noriu, eit i grozio salona"(tokie perlai buvo isdestyti seniau)-atrodo mazu maziausiai keisti.Vargsas jos vaikas, tik tiek galiu pasakyt.
Ir turint daugiau nei pusantru metu zindymo stazo galiu pasakyt, kad mano papai nenutyse, melynom gyslom neisvagoti-normalios krutis, grazios.Apatiniai rubai permirke niekad nebuvo, nes tam yra spec.ideklai.Pervargus ir isvis pavargus irgi nebuvau ir nesu, paakiai nepajuode, energija per krastus liejasi, turiu laiko ir sau, ir seimai, ir knygom ir kitiems savo pomegiams, ir iseinu is namu pasibuti gana daznai.
Pasikartosiu-man buvimas mama-tai atsisakymas egoizmo, kai vaiko nauda ir intesesai statomi auksciau, nei grozio salonai.Cia rase, kad kam kankintis ir maitint, jei mamai tai nemalonu.Na, vel gi-gimdyt irgi nemalonu.Atsigavinet po gimdymo-irgi.Galu gale, po kelis kart dienoj prisisikusi vaika plaut irgi nestebuklas, tai kam tada tokios soskes irvis gimdo?Nusipirkit sau bolonke, pirkit jai rubelius ir bus jums malonu ir patogu, ir grozio salone ji ant keliu sedes, ir nakti keltis nereikes.
Ir turint daugiau nei pusantru metu zindymo stazo galiu pasakyt, kad mano papai nenutyse, melynom gyslom neisvagoti-normalios krutis, grazios.Apatiniai rubai permirke niekad nebuvo, nes tam yra spec.ideklai.Pervargus ir isvis pavargus irgi nebuvau ir nesu, paakiai nepajuode, energija per krastus liejasi, turiu laiko ir sau, ir seimai, ir knygom ir kitiems savo pomegiams, ir iseinu is namu pasibuti gana daznai.
Pasikartosiu-man buvimas mama-tai atsisakymas egoizmo, kai vaiko nauda ir intesesai statomi auksciau, nei grozio salonai.Cia rase, kad kam kankintis ir maitint, jei mamai tai nemalonu.Na, vel gi-gimdyt irgi nemalonu.Atsigavinet po gimdymo-irgi.Galu gale, po kelis kart dienoj prisisikusi vaika plaut irgi nestebuklas, tai kam tada tokios soskes irvis gimdo?Nusipirkit sau bolonke, pirkit jai rubelius ir bus jums malonu ir patogu, ir grozio salone ji ant keliu sedes, ir nakti keltis nereikes.

na ir egoiste ir egoiste esu , na tai ka

butent, taip ir galvoju, jei nenori maitinti-kam? yra misinukai. gimdymas irgi nera malonus dalykas, tai kam kamnkintis- yra cezaris. kaku nuplaut gali ir vyras ar kokia aukle (juk galima pasiimti nuo pirumuju dienu, siaip, kad padetu namuose ). ir tada vaiko auginimas gali buti tikrai dziaugsmas