Įkraunama...
Įkraunama...

Pasijuokim X

QUOTE(sena niekšė @ 2009 06 09, 23:31)

doh.gif lotuliukas.gif thumbup.gif nereikia net žodžių thumbup.gif
Atsakyti
Apie Petrą ir jo žmoną striptizo bare geriausias. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sėdi blondinė ir advokatas lėktuve. Advokatas siūlo merginai sužaisti paprastą žaidimą - kad nebūtų nuobodu. Blondinė atsisako - ji pavargo ir nori miegot. Advokatas reikalauja žaist:
- Jūs pamatysit, tai labai paprasta. Aš užduodu jums klausimą jei jūs nežinot atsakymo, jūs mokat man 5$, ir atvirkščiai.
Ji vėl atsisako.
- Na, gerai, - sako advokatas. Pakeisim taisykles: jei aš nesugebėsiu atsakyt į jūsų klausimą, aš moku jums 500$, o jei atvirkščiai - jūs man tik 5.
Tada mergina sutinka. Advokatas klausia jos, kiek kilometru nuo Žemės iki Mėnulio. Ji tylėdama ištraukia 5$ atiduoda jam ir savo ruožtu klausia:
- Kas pakyla į kalną ant trijų kojų, o atgal nusileidžia ant keturių kojų? Advokatas ilgai galvoja, ima savo notebuką, bando surast kažką naudingo internete, vėliau skambina draugams - viskas veltui. Po dviejų valandų žadina blondinę ir atiduoda jai 500$. Ji juos paima ir vėl įsitaiso miegot.
Jis ją išjudina ir klausia:
- Tai koks atsakymas?
Ji tylėdama paima savo rankinuką, atiduoda 5$ advokatui ir užmiega.
Atsakyti
Vyras prabuvo komoje keletą mėnesių. Jo žmona jį lankė kiekvieną dieną. Jis pagaliau atsibudo ir pamatė ją šalia savęs.
-Mano brangioji, mes buvom kartu visais sunkiausiais laikais. Kai mane išmetė iš darbo, tu buvai su manim ir mane palaikei. Kai žlugo mano biznis, tu vėl buvai šalia. Kai mane pašovė, tu manęs neapleidai. Kai mes praradom mūsų namą, tu vis buvai šalia. Kai mano sveikata sušlubavo, vos pramerkiau akis ir vėl pamačiau tave. Žinai ką?
-Ką?
-Aš manau, kad tu esi mano nesėkmė.
Atsakyti
Pora sulaukė vedybų 50-ųjų metinių. Vyras klausia žmonos:
-Sakyk brangioji, man visad labai smalsu buvo, ar buvai kada man neištikima?
Žmona:
-Na ir sugalvojai paklausti šiandien!
-O, prašau mieloji, man labai knieti sužinoti. Prašau...
-Na, gerai. Taip, 3 kartus.
-Ir kada tai buvo?
-Atsimeni, kai tu buvai 35 ir labai norėjai pradėti savo biznį, bet joks bankas nenorėjo tau paskolinti pinigų? Ir vieną dieną pats banko prezidentas atėjo į namus ir pasirašė popierius nieko neklausinėdamas?
-Oho, brangioji! Ir tu padarei šitokį dalyką dėl manęs! Aš tave gerbiu dar labiau! O koks gi antras kartas?
-Na, atsimeni, tau buvo širdis sustreikavus ir tau reikėjo labai sudėtingos operacijos, bet joks gydytojas nenorėjo tavęs gydyti? Tada atskrido ir meisriškai operaciją pararė garsus profesorius.
-Brangioji, aš labai sujaudintas, juk tu išgelbėjai man gyvybę! Niekas kitas neturi nuostabesnės žmonos! Gerai, o trečiąkart?
-Pameni, prieš kelis metus tu labai norėjai tapti golfo klubo prezidentu, bet tau pritrūko 17 balsų?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donalita: 10 birželio 2009 - 16:53
Donalita
thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2009 06 10, 17:53)
Pora sulaukė vedybų 50-ųjų metinių. Vyras klausia žmonos:
-Sakyk brangioji, man visad labai smalsu buvo, ar buvai kada man neištikima?
Žmona:
-Na ir sugalvojai paklausti šiandien!
-O, prašau mieloji, man labai knieti sužinoti. Prašau...
-Na, gerai. Taip, 3 kartus.
-Ir kada tai buvo?
-Atsimeni, kai tu buvai 35 ir labai norėjai pradėti savo biznį, bet joks bankas nenorėjo tau paskolinti pinigų? Ir vieną dieną pats banko prezidentas atėjo į namus ir pasirašė popierius nieko neklausinėdamas?
-Oho, brangioji! Ir tu padarei šitokį dalyką dėl manęs! Aš tave gerbiu dar labiau! O koks gi antras kartas?
-Na, atsimeni, tau buvo širdis sustreikavus ir tau reikėjo labai sudėtingos operacijos, bet joks gydytojas nenorėjo tavęs gydyti? Tada atskrido ir meisriškai operaciją pararė garsus profesorius.
-Brangioji, aš labai sujaudintas, juk tu išgelbėjai man gyvybę! Niekas kitas neturi nuostabesnės žmonos! Gerai, o trečiąkart?
-Pameni, prieš kelis metus tu labai norėjai tapti golfo klubo prezidentu, bet tau pritrūko 17 balsų?..

girdėjau to anekdoto versiją apie Paksą ir Paksienę g.gif
Atsakyti
Petriukas:
- Teveli, noriu, kad nupirktum man tikra automata.
Automata? Tu ka, isprotejai?
- Neisprotejau, teveli. Nupirk man tikra automata!
- Nekalbek kvailysciu arba as tuoj supyksiu!
Tuomet Petriukas pradeda trepseti kojomis ir stugauti. Tevas supyksta:
- Nusibodai! Ir apskritai, kas cia vadovauja?
- Tu, - verkdamas atsako Petriukas, - bet jeigu as tureciau automata....

Kad is pelytes per kelerius metus isaugtu karve, reikia ja vesti....

Maniau, kad blogiau buti jau negali, taciau pasirode, kad mano fantazija skurdi....
Atsakyti
Apie Petriuką ir automatą geras blush2.gif
Atsakyti
russion roof jumping
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2009 06 11, 12:05)

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ingius272,baik spaminti spam.gif
Atsakyti