Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Vaižganto progimnazija

Ne mokyklos konkurentai aš mokiausi šitoje mokykloje nuo 1963 kai aš pradėjau mokytis is jos nieko gero nebuvo nei direktorių, nei mokytoju. Dabar ja padare 8kl. tai ko ten eit buvo dar 12kl. tai dar galejai normaliai baikt o dabar kas blogiau mokosi tai tik į profesine arba jaunimo arba į kokia kita kur priima tokius. Tai galvokit kaip norit aš jums sakau kaip ten yra. Mano sunus ten mokėsi dabar perejo, nes neiimanoma mokintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rapka007: 19 birželio 2011 - 18:45
QUOTE(Rapka007 @ 2011 06 19, 19:41)
Ne mokyklos konkurentai aš mokiausi šitoje mokykloje nuo 1963 kai aš pradėjau mokytis is jos nieko gero nebuvo nei direktorių, nei mokytoju. Dabar ja padare 8kl. tai ko ten eit buvo dar 12kl. tai dar galejai normaliai baikt o dabar kas blogiau mokosi tai tik į profesine arba jaunimo arba į kokia kita kur priima tokius. Tai galvokit kaip norit aš jums sakau kaip ten yra. Mano sunus ten mokėsi dabar perejo, nes neiimanoma mokintis.

Iš Jūsų gramatikos matosi, kiek pastangų dėjote į mokslą...

Pažįstu asmeniškai ne vieną, baigusį šią mokyklą , ir sėkmingai po jos baigusius aukštąsias... taigi, kiek pats įdėsi, tiek ir gausi..

KLAUSIMAS:

Kas žino, kada ir kur ieškot pirmokams uniformų?
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2011 06 27, 12:46)
Iš Jūsų gramatikos matosi, kiek pastangų dėjote į mokslą...

Pažįstu asmeniškai ne vieną, baigusį šią mokyklą , ir sėkmingai po jos baigusius aukštąsias... taigi, kiek pats įdėsi, tiek ir gausi..
KLAUSIMAS:

Kas žino, kada ir kur ieškot pirmokams uniformų?

drinks_cheers.gif Kaip ir visur - geriems mokiniams visur gerai, o prastiems ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rapka007 @ 2011 06 19, 19:41)

Visai atsitiktinai aptikau šia tema.Mano pačios dvi dukrelės lanko šia mokyklą ir man kaip mamai rūpi mokyklos ateitis ir jos vygdomos programos.Esu nustebusi kai kuriais komentarais.Kad ir Jūsų Rapka007,vertėtu pažiūrėti kelinti dabar metai ,o nepasakoti apie 1963- sius.Taip reikia pripažinti ,kad mokykloje ,kaip ir kiekvienoje manau ,yra ir rūkancių ,ir bėgiojančių ,rėkaujančių,bet yra ir gerų mokinių.Nuo šių metų rugsėjo mėnesio mokykla tampa KTU progimnacija,tai yra astuonmetė.Renkamos sustiprintos klasės,visi kiti galės ir toliau mokintis kaip ir mokinosi iki devintos klasės,lygiai taip pat ir pradinės klasės,jos kaip buvo taip ir lieka.Prieš mokyklinė klasė ir visada būna.
Čia kažkas rašė, kad daug mokyklų jau yra KTU progimnazijomis ,tai netiesa ,nes tokia sutartį gali pasirasyti tik viena mokykla.
Dėl uniformų bus pranešta mokyklos tinklapyje,jei neklystu jas galima bus įsigyti rugpjūčio mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(*Lauma* @ 2011 07 03, 20:35)
Čia kažkas rašė, kad daug mokyklų jau yra KTU progimnazijomis ,tai netiesa ,nes tokia sutartį gali pasirasyti tik viena mokykla.

Ne KTU progimnazijos, o pasirašiusios partnerystės sutartis su KTU. Atidžiau skaitykit. doh.gif Tokios yra Grušo, Veršvų, Maironio gimnazija. Yra ir daugiau.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2011 07 04, 12:55)
Ne KTU progimnazijos, o pasirašiusios partnerystės sutartis su KTU. Atidžiau skaitykit.  doh.gif Tokios yra Grušo, Veršvų, Maironio gimnazija. Yra ir daugiau.

Na nežinau dėl kitų ,tačiau pasigooglinus aš randu kad Grušo ir Veršvų yra vidurinės mokyklos doh.gif ,Maironio universitetinė gimnazija yra pasirašiusi susitarimą su daugeliu universitetų dėl bendradarbiavimo,tačiau ji nėra KTU Maironio gimnazija (ar progimnazija).Čia visai skirtingi dalykai.
Atsakyti
O aš grįžtu dėl uniformų. Ar jas tikrai visi dėvi privalomai? ar čia laisvas grafikas: užsidėsi - gerai, neužsidėsi - irgi gerai? Radau, kad jas užsisakyt rugpjūtį galima mokykloj (džemperius). Tai jau pirmokėliai su kvietkom turi ateit jau su tais džemperiais? Ar čia kaip? Nes tokio kaip ir griežto reikalavimo neįžiūrėjau... Aišku, aš už uniformas, nes madų demonstravimas mokykloj man netinka, bet ar jau nuo pirmos dienos jau stengtis ją užsivilkt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilmusia: 05 liepos 2011 - 10:15
QUOTE(wilmusia @ 2011 07 05, 11:13)
O aš grįžtu dėl uniformų. Ar jas tikrai visi dėvi privalomai? ar čia laisvas grafikas:  užsidėsi - gerai, neužsidėsi - irgi gerai? Radau, kad jas užsisakyt rugpjūtį galima mokykloj (džemperius). Tai jau pirmokėliai su kvietkom turi ateit jau su tais džemperiais? Ar čia kaip? Nes tokio kaip ir griežto reikalavimo neįžiūrėjau... Aišku, aš už uniformas, nes madų demonstravimas mokykloj man netinka, bet ar jau nuo pirmos dienos jau stengtis ją užsivilkt?

Taip, uniforma šioje mokykloje yra privaloma.Pradinukams ,pagal jų išmatavimus,mezgami megstukai,vyresniems švarkai (pasisiūti reikai patiems).Šiltuoju laiku oranžinės maikutės su mokylos emblemėle ,kurias taip pat galima bus užsisakyti rugpjūti.Užsisakiusiems rugpjūti, manau jau rugsėjo pirmąjai bus galima eiti jais pasipuošus.Jei ne tada mokyklos tokia kaip ir šventine uniforma yra ,berniukams balti marškinukai juodos kelnės ,mergaitėms balti marškinukai ar tai bliuzelė,juodas sijonukas ,baltos pėdkelnės 4u.gif Manau paskambinus i mokyklą Jums suteiktų visą konkrečią informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lauma* @ 2011 07 04, 22:09)
Maironio universitetinė gimnazija yra pasirašiusi susitarimą su daugeliu universitetų dėl bendradarbiavimo,tačiau ji nėra KTU Maironio gimnazija (ar progimnazija).Čia visai skirtingi dalykai.

gal galėtumėt mums atskleisti, kokie tie skirtumai?
Atsakyti
QUOTE(*Lauma* @ 2011 07 03, 19:35)

KTU turi sutartis tikrai ne su viena mokykla, o Vaižganto mokykla vadinsis progimnazija, nes bus aštuonmetė. Visos mokyklos, kurios neturės vyresnių mokinių kaip aštuntokai, vadinsis progimnazijomis. Tiesiog kitos mokyklos kol kas turi mokinių ir vadinasi pagrindinėmis (1-10 kl), vidurinėmis .
Mokyklos stengiasi išlaikyti mokinius ilgiau kaip 8 kl, nes tokių pamokų kaip chemija ar fizika mokytojams nelieka krūvio. O ir vyresnių klasių mokinio krepšelis didesnis.
Atsakyti
Gal kas turit išaugtą mokyklinį džemperį pirmokei... Sutartu laiku su siuvejom susitikti negaliu, užsakinėt naują...hmm...gal teks persikraustyt iš šios mkyklos...tad ieškom, gal kam jau nebetinka... blush2.gif
Atsakyti
kas nors paaiskinkite... tai ta Vaizganto mokykla dabar tiesiog gimnazija ar KTU progimnazija..? Ar yra stojamieji i ta progimnazija? Ar keicia mokytojus? Ar aplamai pat KTU ar KTU gimnazija dalyvauja tame procesese?
Ar cia tiesiog Vaizganto vidurine tapo progimnazija ir tiek ziniu? SOS!
Atsakyti