Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Vaižganto progimnazija

Pati mokinuosi šioje mokykloje, esu dešimtokė.Tikrai nemanau, kad mokyklos lygis yra žemas.
Taip - yra ir "tokių su kuriais neleistumėt savo vaikui žaisti", bet jei pakankamai išugdyta vaiko valia ir aiškiai išdėstytos vertybės - vaikas tokiu netaps. Dėl lygio - jei vaikas pats nori mokytis - mokosi ir išmoksta. Mokymo programos visose mokylose yar vienodos, mokytojų visur yra įvairių. Turim ir mes kelias mokytojas-"įžymybes" dėl jų charakterio, bet ne viena mano šeimos karta pas jas mokėsi, liko gyvi ir netgi nesutraumuoti lotuliukas.gif
Turim daug renginių, mokinai apdovanojami už gera mokymąsi, už gerą lankymą. Meninų būrelių tikrai turime(chorai, gitarų būrelias, muzikso grupė, dailės būreliai), beto turime ir kryptinga ugdimą į architektūrą. 4u.gif
Atsakyti
Noreciau atsiliepimu apie priesmokyklines klases sioje mokykloje. Kaip viskas vyksta,ar zaidimo forma mokinami kaip ir darzeliuose? Kaip mokytoja Ingrida Norbutiene?
Atsakyti
Mane domina siu metu pradiniu klasiu mokytojos? o siaip gal kas zinote kokia mokykla parinkti vaikui,kuriam reiktu stipriu mokslo saknu vien del to,kad jis netingetu pirmoje klaseje...Siaip gyvename aukstuosiuose sanciuose, tiktu bet kuri stipri mokykla aplink sita rajona, priimanti pirmokus ir dar mokytoju rekemendacija buta labai naudinga,aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Balandzio 23 d. mokykloje vyks busimuju pirmoku teveliu susirinkimas. Manau, kad apsilankymas mokykloje jums pades issiaiskinti rupimus klausimus. mirksiukas.gif

Daugiau informacijos mokyklos svetaineje http://www.vaizgantas.kaunas.lm.lt/
Atsakyti
gal kuria sudomins mokyklinis dzemperis, galiu perleist uz puse kainos ax.gif 128 ugiui, tvarkinga, su uztrauktuku ir emblema, pirkau pirmai klasei, bet iskeliaujam i kita m-kla, tad dzemperio nereikia ax.gif
Atsakyti
o kodėl išeinate? ar mokykla labai nepatiko?
Atsakyti
Girdėjau keičiasi į labai gerą Vaižganto mokykla Kaune...ypač pradinės klasės....žadu leisti į pirmą klasę savo sūnų....jau kalbėjom su mokytojom......labai geras įspūdį paliko......... smile.gif
Atsakyti
Kas naujo apie šią mokyklą?
Atsakyti
gal kuri buvot tėvų susirinkime dėl 5-7 progimnazijos klasių?
Atsakyti
QUOTE(Virvytė @ 2011 04 30, 16:00)
gal kuri buvot tėvų susirinkime dėl 5-7 progimnazijos klasių?

siandien eisim 18 val. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2011 05 02, 11:59)
siandien eisim 18 val.  4u.gif

Paskui pasidalinkit informacija. 4u.gif Nors mano vaikinas visai nenori iš savo mokyklos niekur eiti, bet smalsu.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2011 05 02, 17:43)
Paskui pasidalinkit informacija.  4u.gif Nors mano vaikinas visai nenori iš savo mokyklos niekur eiti, bet smalsu.

Bėda ta, kad sitaip laukiau tos dienos, o pasirodo , kad negalesiu sudalyvauti, nes sužinojau, kad ta pačia diena ir ta pačia valanda bus Musu m- kloj susirinkimas...
Vaziuosiu kita diena informacijos, ka padarysi....
Ir labai lauksim čia atsiliepimų is buvusiu ten...
Atsakyti