Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip Lexana trečiąkart tapo mama...

Tikrai taip gražiai papasakota istorija bigsmile.gif griebianti už širdies. Sėkmės Jūsų didelei ir gražiai šeimynai 4u.gif Mano svajonė turėti tris vaikučius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukass @ 2010 03 21, 02:20)
Tikrai taip gražiai papasakota istorija bigsmile.gif griebianti už širdies. Sėkmės Jūsų didelei ir gražiai šeimynai 4u.gif Mano svajonė turėti tris vaikučius ax.gif

Man irgi visada buvo gražios didelės ir gražios šeimynos. wub.gif Dalinai svajonę įgyvendinau. Jau turiu tris. smile.gif Noriu dar vieno. wub.gif
Atsakyti
kokia grazi istorija wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
LAAABAI GRAŽU LAUKSIM KETVIRTOS ISTORIJOS 4u.gif wub.gif
Atsakyti
As pasvajosiu apie toki pirmaji savo gimdyma, o kaip pasiseks butinai parasysiu smile.gif Daugiau tokiu istoriju paskaicius gal man dingtu nenormali gimdymo baime mirksiukas.gif
Atsakyti
sauni istorija kelianti dziaugsma o ir mamyte nenuleidzia ranku galvodama apie ketvirta thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazi ir uz sirdies griebianti istorija...Sweikinimai susilaukus mazucio... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mielosios. friends.gif

Išties šis pasimatymas su mažyliu įkvėpė dar kartą patirti tą malonumą tapti mama... wub.gif

O štai ir šios istorijos kaltininkas. wub.gif

user posted image
Atsakyti
kaip graziai aprasyta bigsmile.gif spinduliuoja tokia ramybe,laime wub.gif sveikinimai jusu seimynai smile.gif
Atsakyti
Smagu, aukite visi sveiki 4u.gif
Atsakyti
Kokia grazi istorija wub.gif
O ir istorijos kaltininkas bei jo vyresnioji sesute gime ta pacia rugsejo 4 diena, kaip ir as drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
koks simpatiškas vaikinukas wub.gif ir jūsų abiejų istorija nuostabi smile.gif
Atsakyti