norejau paklausti o kaip jusu vaikuciai valgo namines kosytes.maniskiai yra jau 5men,bet nevalgo spiauna lauk.gal netaip verdu

QUOTE(milimuke22 @ 2010 01 29, 22:32)
norejau paklausti o kaip jusu vaikuciai valgo namines kosytes.maniskiai yra jau 5men,bet nevalgo spiauna lauk.gal netaip verdu 

mano irgi viska spjaudydavo lauk. 2 savaites bandziau duot naminiu kosiu,bet nevalge. tai daviau pirktiniu,negalejau patiket,bet valge!!

o mums nuo nuotaikos priklauso - valgys ar ne
Viena diena kosytes neikisi, o kita diena laaabai skaniai suvalgo ir net truksta 
gal galit daugiau receptuku parasyti

gal galit daugiau receptuku parasyti

as duodu savo mazei aptamil bio avizine kose. ji be pieno, tai idedu hipp tyreles biski, kelis saukstelius, tai valgo
. Bandziau su pieno misiniu, tai nevalge

QUOTE(Diinna @ 2010 01 13, 09:07)
kai uzverda idedu avizu dribzniu, tada ant labai silpnos ugnies verdu apie 15 min. uzdengus dangti (taip pataria virti dietologai, kad daugiau isliktu vertingu medziagu), tada vandenuko pertekliu nupilu ir uzpilu pieneliu idedu sauksteli cukraus paverdu 2 min ant stipresnes ugnies ir isvirus su blenderiu ja sutrinu
na zinokit ir pati valgau - avizu labai vertinga kose, daug vitaminu. Nestukems rekomenduojama valgyti kiekviena diena 

Avizinei kosei isvirti tereikia 3 minuciu, abejoju, ar po 15 min virimo ten islieka tiek daug vitaminu ir vertingu medziagu. Per tiek laiko mesa isverda, jei yra supjaustyta gabaliukais... Nestukems rekomenduojama valgyti dar ir de to, kad avizos laisvina vidurius, daugelis jau turbut patyre ta paskutiniu menesiu "malonuma" einant i tualeta.
Man po 3 min. nelieka jokio vandens, nereikia nieko nupylineti. Tiesiog reikia pusei stiklines aviziniu dribsniu imti dvigubai tiek vandens (ar sulciu), t.y pilna stikline. Po 3 minuciu kose liuksusine.

QUOTE(Luttuke @ 2010 01 19, 15:28)
Parasysiu labai skanios avizines kosytes recepta: Namines obuoliu sultys (pakankamai saldzios) santykiu su vandenuku 1/1 arba 2/1, o isvirus dar imesti gabaliuka banano, sublenderinti ir ideti sviestuko. Super skanu!
Aciu, Luttuke, uz tikrai labai skanios koses recepta. Siandien isbandem, tik sultys pasitaike rugstokos, bet nieko, bananas atsveria savo saldumu ir labai skani kose iseina!

mamytes, man daktare ir patare kad jau galiu duoti po sauktelį kosytes paragaut, pratinti mazį.. tai noriu suzinoti, kiek reikia vandens 1valg,saukstui ryziu ? (neatsimenu ar 0,5l ar 1l. vandenuko.
ir moniukams koks santykis turi but kad gauusi grazi nepertirsta kosyte ?
ir dar noriu paklaust, ar galima duoti viena diena darzovienes tai kazkokios kita kosytes? ar pratinti tol kol pripras prie pavz ryziu tada duoti kita maistuko kokia bulvyte kol pripras ir taip toliau..?
ir moniukams koks santykis turi but kad gauusi grazi nepertirsta kosyte ?
ir dar noriu paklaust, ar galima duoti viena diena darzovienes tai kazkokios kita kosytes? ar pratinti tol kol pripras prie pavz ryziu tada duoti kita maistuko kokia bulvyte kol pripras ir taip toliau..?
Koses virimo laikas priklauso nuo to, kokie dribsniai, yra ir tokiu, kur uztenka 1 min virti, as pirma dribsnius sumaldavau su kavamale, o tada virdavau.
Geriausia ivedinet po viena produkta i savaite, jei davet jau ryziu, tai darzoves ivedinekit po viena veliau, kad jei sualergizuos, zinotumet nuo ko..
Geriausia ivedinet po viena produkta i savaite, jei davet jau ryziu, tai darzoves ivedinekit po viena veliau, kad jei sualergizuos, zinotumet nuo ko..
o kokes kruopu kosytes ir darzoviu galima duoti nuo 4men ? pavz: bulve, monai,ryziai.......
As avizine kose paskaninu arba kokia tyrele, arba i kosyte, pries baigiant virti, idedu po banano ir obuolio gabaliuka ir truputeli paverdu, paskui surtinunu viska!
QUOTE(kristalcik25 @ 2010 02 01, 11:26)
mano irgi viska spjaudydavo lauk. 2 savaites bandziau duot naminiu kosiu,bet nevalge. tai daviau pirktiniu,negalejau patiket,bet valge!!
ir dabar jau 2 menesiukus valgo kosytes,tik dabar jau ir namines,ir pirktines. 

as tai kai verdu namie kosytes ant vandens, tai paskui dar idedu tyreles kokios nors vaisines, kad skaniau butu. tai nespeju saukstu kabint koses

mamytės man reikia kad ryziai butu tyrele-kosyte, bet nepavyksta man taip padaryt kad butu be gabaliuku, kaip man juos paruosti kad butu grazi kosyte ?