Įkraunama...
Įkraunama...

Avižų košė

QUOTE(kristynka* @ 2010 02 25, 16:07)
mamytės man reikia kad ryziai butu tyrele-kosyte, bet nepavyksta man taip padaryt kad butu be gabaliuku, kaip man juos paruosti kad butu grazi kosyte ?



su blenderiu suplakit ir gaunasi labai grazi tyrele, tokia kaip piure ax.gif . as visas koses taip sutrinu thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida114: 25 vasario 2010 - 15:12
QUOTE(Ingrida114 @ 2010 02 25, 16:09)
su blendeliu suplakit ir gaunasi labai grazi tyrele, tokia kaip piure  ax.gif . as visas koses taip sutrinu  thumbup.gif  doh.gif

tai bandziau ir tuo bet man kazkaip nesigauna, gal sakau pergilu inda pasiimu arba permazai plaku laiko.
Atsakyti
Tai gal jus mikseri naudojat, o ne blenderi/trintuva? Su pastaruoju nepaplaksi labai... Ne tam ir skirtas.
Atsakyti
QUOTE(angelu kalva @ 2010 02 25, 17:06)
Tai gal jus mikseri naudojat, o ne blenderi/trintuva?  Su pastaruoju nepaplaksi labai... Ne  tam ir skirtas.

blenderį naudoju, sakau gal nedasiekio kuru ryziuku
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 02 25, 15:11)
tai bandziau ir tuo bet man kazkaip nesigauna, gal sakau pergilu inda pasiimu arba permazai plaku laiko.

Su kavamale sumalkit dar sausus ryžius ir turėsit miltus.Iš tų miltų virkit košę.Tikrai nebus jokių gabaliukų.
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 02 25, 19:11)
Su kavamale sumalkit dar sausus ryžius ir turėsit miltus.Iš tų miltų virkit košę.Tikrai nebus jokių gabaliukų.

tokio dalyko pas mus nerasta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 02 25, 19:22)
tokio dalyko pas mus nerasta verysad.gif


O jus ryzius naudojat ar ryziu dribsnius? Nes as tai dribsnius perku ir labai gerai sutrina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida114 @ 2010 02 25, 19:58)
O jus ryzius naudojat ar ryziu dribsnius? Nes as tai dribsnius perku ir labai gerai sutrina  g.gif

ryziu kruopas smile.gif o ryziu dripsniai tokia pacia verte turi, skonis taspats kaip ir kruopu ? (visai nepamasciau apie dripsnius)
Atsakyti
mano berniukas pirktiniu nevalgo kosyciu, dedu tyreles HIPP, neapgausi niekaip - purtsoi...tad manau pabandysiu, kaip ir daugelis jusu isvirti ir sutrinti su blenderiu.
o kiek grikius verdate? - juk siaip juos iprastai reikia virti iki 20 minuciu.
Atsakyti
QUOTE(Edit_a @ 2010 02 25, 19:29)
mano berniukas pirktiniu nevalgo kosyciu, dedu tyreles HIPP, neapgausi niekaip - purtsoi...tad manau pabandysiu, kaip ir daugelis jusu isvirti ir sutrinti su blenderiu.
o kiek grikius verdate? - juk siaip juos iprastai reikia virti iki 20 minuciu.

Aš verdu NORDEA grikių dribsnius smile.gif 3 min. reikia pavirti ir dar 2 min. palaikyti, kad išbrinktų. Galima ir nevirti - užpilti verdančiu vandeniu ir berods 10 min. palaikyti. Labai geras jų skonis, svarbiausia be priedų jokių thumbup.gif Dar jei kokio tarkuoto obuoliuko įdedu, tai maniškis kerta tik spėk duot biggrin.gif
Atsakyti
As perku visokiu kruou dribsnius - zymiai patogiau, nes greit isverda. Dabar jau nebeblenderinu, nes vaikuciui taip skaniu matyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 26 vasario 2010 - 09:32
QUOTE(kristynka* @ 2010 02 25, 20:23)
ryziu kruopas smile.gif  o ryziu dripsniai tokia pacia verte turi, skonis taspats kaip ir kruopu ? (visai nepamasciau apie dripsnius)


Dribsniai turi lygiai ta pati ka ir kruopos, tiktai greiciau isverda ir geriau susitrina. Gal netgi kazkiek ir svaresni nei kruopos. Pvz ryziu krupas reikia isplaut, o dribsnius iskart i puoda ir verdi thumbup.gif
Atsakyti