Įkraunama...
Įkraunama...

Avižų košė

Taip aviziniu dribsniu kose laisvina viduriukus ir istikruju gydytojai rekomenduoja. As sia kosyte pagardinu sviestuku ir truputi ar bananu ar patrintu obuoliu idedu, o kartais ir su tyrelemis uzsiskanint pateikiu. Valgo tikrai gardziai, ir man skanu buna.
Atsakyti
o jus avizine kosyte verdat tik su vandeniu?nes mes valgom MP bet nezinau ar atsirastu dar papildomai,kad kosytei uztektu blush2.gif tai galiu virt tik su vandenuku ar nusipirkt misinuko? g.gif nes karves pienas kiek teko skaityt iki metu nerekomenduojamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 05 11, 12:39)
o jus avizine kosyte verdat tik su vandeniu?nes mes valgom MP bet nezinau ar atsirastu dar papildomai,kad kosytei uztektu blush2.gif tai galiu virt tik su vandenuku ar nusipirkt misinuko? g.gif nes karves pienas kiek teko skaityt iki metu nerekomenduojamas g.gif

as verdu su vandeniu, nes karves pieno ir misinuko maniskis nepriima, o pagardinu obuoliuku, bananu, idedu sausaini gaidelis, arba dzovintus abrikosus (pries tai vandeny palaikau, kad isbrinktu), labai jam skanu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2010 05 20, 22:35)
as verdu su vandeniu, nes karves  pieno ir misinuko maniskis nepriima, o pagardinu obuoliuku, bananu, idedu sausaini gaidelis, arba dzovintus abrikosus (pries tai vandeny palaikau, kad isbrinktu), labai jam skanu rolleyes.gif

aciu 4u.gif kolkas valgom pirktine ryziu kosyte antra pusryciam butinai valgysim avizine,kartu su mamyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 05 21, 09:15)
aciu 4u.gif kolkas valgom pirktine ryziu kosyte antra pusryciam butinai valgysim avizine,kartu su mamyte biggrin.gif

Nera uz ka smile.gif Skanaus biggrin.gif
Atsakyti
Aš taip pat viriau avižinių dribsnių košę mažyliui, bet likau nesuprasta. Paksaninau mišinuku - nevalgė, sublenderiavau iki visiškos tyrės - nevalgė, pamaišiau su tyrele vaisine - nevalgė... o užpilamas vandeniu (tas vaikiškas) puikiai kapoja. Ką daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zostena @ 2010 05 07, 22:11)
Taip aviziniu dribsniu kose laisvina viduriukus ir istikruju gydytojai rekomenduoja. As sia kosyte pagardinu sviestuku ir truputi ar bananu ar patrintu obuoliu idedu, o kartais ir su tyrelemis uzsiskanint pateikiu. Valgo tikrai gardziai, ir man skanu buna.

va ir nezinojau, akd laisvina siek tiek..ir galvoju, ka cia suvalgem, akd paskystejo.
o as radau maximoje prie ekologisku produktu ivairias koses lietuvisko, nepamenu pavadinimo maluno ivairias koses..yra verdamos yra isbrinkinamos vandenyje..superines, labai skanios ir kainuoja gal tris litus pokas.gardinam jogurtuku kur nuo 6 men, vaisiais ir ttt..puikiai labai valgo. 4u.gif
Atsakyti
mes naudojam uzpilama milupos kosele, bet dabar nusipirkau nordea - ismeginsim smile.gif I avizeles idedu sviestuko ir sauksteli ar du (nuo 7 men) varskytes. dar idedu kokios nors uogu tyreles, pagal nuotaika. Maziui labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivune @ 2010 01 14, 12:48)
mums tiko karvės pienukas 1%riebumo, rebesnis kažkaip jam nepatiko, daug rašo, kad ožkos pienuką gerti labai sveika, bet kasdieniniam naudojimui aš rinkausi karvės  pienuką. mirksiukas.gif

Cia nuo kokio amziaus? g.gif Galvoju koki pieneli ar misinuka savo 6 men. mergytei naudoti ax.gif.

QUOTE(Gabii__ @ 2010 07 27, 12:10)
va ir nezinojau, akd laisvina siek tiek..ir galvoju, ka cia suvalgem, akd paskystejo.
o as radau maximoje prie ekologisku produktu ivairias koses lietuvisko, nepamenu pavadinimo maluno ivairias koses..yra verdamos yra isbrinkinamos vandenyje..superines, labai skanios ir kainuoja gal tris litus pokas.gardinam jogurtuku kur nuo 6 men, vaisiais ir ttt..puikiai labai valgo. 4u.gif

Ustukio maluno mirksiukas.gif . O kokiu grudu kosytes radot? Gyvenam nedideliam miestely, tai cia pasirinkimas mazokas, Ustukio maluno tik aviziniu dribsniu esu radusi doh.gif .
Atsakyti
Nusipirkom Nordic avižų dribsnių. Virsiu vandenyje, bet gydytoja rekomendavo paskaninti MP ir alyvuogių aliejumi. Tik iškilo klausimas, kada pilti MP? Jau į gatavą košę? Ir kokios maždaug temperatūros jis turėtų būti?

Pirmą kartą ragausim, patarkit mamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2012 01 20, 11:09)
Nusipirkom Nordic avižų dribsnių. Virsiu vandenyje, bet gydytoja rekomendavo paskaninti MP ir alyvuogių aliejumi. Tik iškilo klausimas, kada pilti MP? Jau į gatavą košę? Ir kokios maždaug temperatūros jis turėtų būti?

Pirmą kartą ragausim, patarkit mamos 4u.gif

Sveiki, mano leliuko megstamiausia kose- avizu, o verdu ja paprastai be pienuko ar misinio, o paskaninu sviestuku ir kartais arba bananu arba obuoliu arba tyrele, maziui labai patinka. bigsmile.gif Zinau, kad mamos pila MP, as nebandziau, nors pienuko ir turiu, bet manau pila kai kose jau buna gatava. bigsmile.gif O alyvuogiu ar linu semenu alieju as dazniausiai pilu i darzivienes., aisku galima ir i kose, bet manau skani bigsmile.gif au sviestukas.
Atsakyti
As verdu avizinius dribsnius, palieku siek tiek vandenuko, kad ne tokia tirsta kose butu ir imaisau trinto banano. Man kazkaip neskanu atrodo ta kose be jokiu vaisiu... blush2.gif
Atsakyti