mačiau pas krikštomama šito medelio žiedus, nieko ipatingo, ir zydi kiek vaienais metais, ir sake nuo mazens jis zydi, galvoju, gal del to, kad ji visas gėles mėgsta padžiovinti

oho, kokie grazus ziedai

ankščiau buvau uždavusi klausimėlį,bet nieko konkretaus taip ir nesužinojau,kas gali būti,kodėl trukinėja lapeliai.Mano medelis toks mažiukas,gražiai leidžia lepelius,bet vis atsiranda įtrukimai.
nuotraukytė apsišvietė,bet matosi įtrukimas, ir taip visi apatiniai lapeliai.

Gal truksta drėgmės ar mineralinių medžiagų. Bet čia kiek matau net ne crasula ovata, o kažkokia kitokia rūšis , ar klystu?
QUOTE(Meiles_naktys @ 2009 06 02, 16:25)
Zebrina tu šita meduka kaip auginai genėjai kadanors? Ar jau pirkai su šakelėm, o gal išsišakojo pats iš "flenciuko" ?
Dabar turiu tokiu miniatiurini visai (vienas stiebelis ir aplinkui lapiukai) , tai kažin išsišakos su ateitimu pats, ar teks pakirpt viršūnę 

taip,genejau..ir gana negailestingai,nes tikrai labai daug tu ataugyciu budavo

O dabar darau eksperimenta

QUOTE(dėja @ 2009 06 03, 21:40)
ankščiau buvau uždavusi klausimėlį,bet nieko konkretaus taip ir nesužinojau,kas gali būti,kodėl trukinėja lapeliai.Mano medelis toks mažiukas,gražiai leidžia lepelius,bet vis atsiranda įtrukimai.

man čia panašu į Adromischus

QUOTE(Meiles_naktys @ 2009 06 02, 18:10)
Jeigu iškarto pasodinsi į mažą vazoniuką, po to nereikės gaišti laiko sodinant
. Aš ikišau dabar tikslaii neprisiminsiu, gal prieš koki pora mėnesiu i žeme šakute, tai netik isišaknijo, bet jau turi 4 naujus lapelius tas stiebukas 

bandysiu kišti į žemę

QUOTE(Meiles_naktys @ 2009 06 03, 21:51)
Gal truksta drėgmės ar mineralinių medžiagų. Bet čia kiek matau net ne crasula ovata, o kažkokia kitokia rūšis , ar klystu?
vaikas parsinešė vos keli lapukai buvo,šakneles išleide,tai taip ir auginam,todėl dėl rūšies nesiginčysiu.Man panašiau crasula ovata.
O dėl to trukinėjimo net nežinau,laistėm 1-2kartus per savaite,pradėjo trukinėti.Galvojau gal per daug laistom,tada pradėjom rečiau,vistiek nenustoja.Tai net nežinau,gal tikrai kokių medžiagų trūksta jam.

QUOTE(dėja @ 2009 06 03, 21:40)

pas mane trukinėjo tai pakeičiau jos stovejimo vieta ir viskas liuks pasidarė, bet tiksliai nuo ko čia net nezinau
QUOTE(12345as @ 2009 06 07, 12:57)
Sveiki, ieskau crassula ovata (laimes medelio) vaikiuko ar sakeles Vilniuje
Sitoje temoje http://www.supermama...?...52457&st=60 dovanoja storalapius