Įkraunama...
Įkraunama...

Laimės medelis

QUOTE(Canaria @ 2009 06 10, 10:41)
Aš iš kaimo parsivežiau keletą šakelių, bet irgi susodinau į vieną krūvą, nes vazonų gražių neturiu kol kas. Palaikysiu taip iki rugsėjo, o po to išsodinsiu po vieną. Nieko gal ten jiems nenutiks  unsure.gif

Gali buti kad atskiru augaliuku šaknelės susipins i viena ir po to teks išdraskyti persodinant. Žinot kaip buna tie patys mažiausi vazoneliai platmasiniai, tai i toki ikišau šakutę, o po poros mėnesių kai jau norėjau persodint, tai jau visas tas vazonelis šaknimis buvo užsipildęs smile.gif Labai greit auga tas medukas ir isišaknyja jeigu žemė tinkama.
Atsakyti
Laimes medelis iesko nauju namuciu... ax.gif
Dovanoju mirksiukas.gif
Kaunas, Silainiai.
Atsakyti
atskyriau šiandien tuos augaliukus (tikrai per kelis mėnesius šaknim susipynė) doh.gif
tikiuosi išgyvens ax.gif
Tai laimės medukas sukulentų giminės unsure.gif o aš į lapinėms gėlėms skirtą žemę pasodinau doh.gif (nors turiu ir kaktusinės) ax.gif Gal nieko? unsure.gif
Parsinešiau žaliais lapeliais, o dabar paraudo. Kaip suprantu nuo saulės (pas mane visi langai į pietinę pusę) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 13 birželio 2009 - 19:21
QUOTE(saridon'e @ 2009 06 13, 20:19)
atskyriau šiandien tuos augaliukus (tikrai per kelis mėnesius šaknim susipynė) doh.gif
tikiuosi išgyvens ax.gif 
Tai laimės medukas sukulentų giminės unsure.gif o aš į lapinėms gėlėms skirtą žemę pasodinau doh.gif (nors turiu ir kaktusinės) ax.gif Gal nieko? unsure.gif
Parsinešiau žaliais lapeliais, o dabar paraudo. Kaip suprantu nuo saulės (pas mane visi langai į pietinę pusę) g.gif

siaip nekenkia saule bet bus raudoni lapeliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yours @ 2009 06 13, 21:08)

svarbiausia, kad nenumarinsiu, dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yours @ 2009 06 13, 22:08)

O maniskis nudege ant pietines palanges, senesni lapeliai tokie grubesni pasidare doh.gif , tai dabar svieciant saulei vis pridengsiu ...

O zeme man regis jie tinkama betkokia, nes as buvau i dupres ikisus kol saknydijosi, puikiai isisaknijo, dabar persodinus i universalu senelio komposta irgi puikiai auga smile.gif
Atsakyti
maniškis balkone dabar gyvena, saulės daug, lapeliai paraudo, bet šiaip atrodo, kad jam ten tinka ir patinka.

QUOTE(Oli_vija @ 2009 06 09, 09:58)
Paprastai smarkiai genimas kiekvieną pavasarį - patrumpinamos visos viršūninės šakos ir ne vietoj augančios šoninės.

genėt patartina tik pavasarį?
man įdomus pats genėjimo principas - na, kai nukerpat / patrumpinat, paprastai toje vietoje "skyla" į dvi šakeles. kaip darot - leidžiat joms augti toliau?
kiek kartų per tuos metus persodinot meduką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo upsikaz: 15 birželio 2009 - 15:02
Tik nesenai suzinojau,kad ir as auginu Laimes medeli.Va koks pas mane

user posted image
Atsakyti
QUOTE(***Žiogelis*** @ 2009 06 15, 17:43)
Tik nesenai suzinojau,kad ir as auginu Laimes medeli.Va koks pas mane

Gražus medelis smile.gif Aš flensų prisodinus, tai laukiu kad greičiau maniškiai augtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Canaria @ 2009 06 15, 19:58)
Gražus medelis smile.gif Aš flensų prisodinus, tai laukiu kad greičiau maniškiai augtų  smile.gif

Aciu 4u.gif ,sekmes auginant savuosius
Atsakyti
tai kad čia kaip ir du medukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2009 06 16, 10:58)
tai kad čia kaip ir du medukai smile.gif

Tada pasitaisau - gražūs medeliai biggrin.gif Bet kokie jie panašūs thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Canaria: 16 birželio 2009 - 11:32