Įkraunama...
Įkraunama...

Laimės medelis

nieko nedarau, tik kas pavasari apgenėju, kad šakotusi, taip kaip aš noriu, o lieju, kada prisimenu, maždaug kas 2 savaites ir patresiu, kas dvi savaites
Atsakyti
fainas tas medelis turiu 2... rolleyes.gif tiesa augimas jo letokas laimes medelis
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 09 12, 13:56)
fainas tas medelis turiu 2... rolleyes.gif  tiesa augimas jo letokas  laimes medelis

Gražiai auga thumb_yello.gif
Atsakyti

O štai ir mano gražuolis 4u.gif

http://public.fotki....imes-medis.html
Atsakyti
QUOTE(ingarasi @ 2009 10 27, 19:44)

Tikras bonsai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 27, 21:25)
Tikras bonsai  thumbup.gif

Ačiū blush2.gif .Labai didžiuojuosi savo Laimės medeliu, pastačiau miegamajame wub.gif (kai gryžom po vasaros iš balkono). Vaikai "stengiasi" nežaisti ten su kamuoliu, o vyras jau įprato atsikėlęs užuolaidas atidengti, kad mano gėlytėms šviesos būtų daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek metų jį augini? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 27, 21:41)
Kiek metų jį augini? g.gif

Šitą apie metus ,draugė pernai iš balkono neįsinešė- nusprendė, kad nėr jam vietos.tai buvo pašalęs, numetė lapus ir šiaip,nelabai jinai jį mėgo unsure.gif bet pas mane atsigavo, prileido naujų lapų, šakelių, patinka jam pas mus thumbup.gif .Šiaip jam jau gal kokių 20 metų (dar mokykloj būdama parsinešė šakelę). Tiesa, kažkodėl niekada nežydėjo, na aš dar turiu vilties jį pražydinti 4u.gif
O mamai padovanojau šitą
http://public.fotki....elis-mamai.html
tai jam viso 5 metai.
O dar tai pas mane auga dar 3 nuo vasaros (mažiukai, dauginau iš šakelių, vieną taip įdomiai sulenkiau, įkelsiu kada foto ).Ir daug daug lapukų sukišta į žemę doh.gif ...Labai jau man patinka šitas augalas wub.gif
Atsakyti
Būtų tikrai smagu, kad pražydėtų thumbup.gif . Maniškiui bus dar tik trys metai, nes 2006 m per Kalėdas Airijoje "netyčia" nuskyniau, tai ir auginu ax.gif , apie žydėjima net negalvoju rolleyes.gif , nors žydintis tikrai įspūdingai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 09 28, 22:12)
Perlaistei ir gal šaknys pūva  g.gif

Maniškis atviram balkone akyse atsigavo. Kitą pavasarį būtinai persodint reikės  thumbup.gif
user posted image
user posted image

Sveikute,gal gali man patarti,vakar nukniaukiau rolleyes.gif viena lapaly,nes pirkti neisdrysau,nes birejo lapai,tai sumastciau nukniauti cool.gif O dabar galvoju,kur man ji kist,ar tiesiogiai i zeme ir ten saknis isleis,ar i vandeniuka.O tavo koks grazus,super. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Qrune: 29 spalio 2009 - 09:12
QUOTE(Qrune @ 2009 10 29, 10:11)
Sveikute,gal gali man patarti,vakar nukniaukiau  rolleyes.gif  viena lapaly,nes pirkti neisdrysau,nes  birejo lapai,tai sumastciau nukniauti cool.gif  O dabar galvoju,kur man ji kist,ar tiesiogiai i zeme ir ten saknis isleis,ar i vandeniuka.O tavo koks grazus,super.  thumbup.gif

tiesiai i zeme sodink wink.gif
Atsakyti
Cinside, koks Tavo įdomus bigsmile.gif
Atsakyti