Įkraunama...
Įkraunama...

Laimės medelis

Va jezau,dabar tik perskaiciau kiek klaidu padariau doh.gif Nu kita karta neskubedama rasysiu biggrin.gif blush2.gif Aciu uz patarima 4u.gif o,sitas medelis greitai auga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Qrune @ 2009 10 29, 11:20)
Va jezau,dabar tik perskaiciau kiek klaidu padariau doh.gif  Nu kita karta neskubedama rasysiu biggrin.gif  blush2.gif  Aciu uz patarima 4u.gif  o,sitas medelis greitai auga g.gif

pakankamai greitai. as mazdaug pries 1,5-2 metus pasodinau sakele iki 5cm. tai siuo metu pas mane jis jau 25cm ir su papildomom 5 skaelem biggrin.gif
Atsakyti
sis medelis sukulentas,tai geriausia zmeje jisai augs skirtiems kaktusams ar klystu.
Atsakyti
QUOTE(Qrune @ 2009 10 29, 12:33)
sis medelis sukulentas,tai geriausia zmeje jisai augs skirtiems kaktusams ar klystu.

tikrai taip. ax.gif
as tai sodinau i nezydinciu augalu zeme. irgi neblogai turbut biggrin.gif
Atsakyti
Dovanoju Laimes medelio vaikiuka. Dabar jau siek tiek didesnis smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2009 10 29, 10:16)
tiesiai i zeme sodink wink.gif

Aš kiek kartų vieną lapelį į žemę buvau įkišus, niekada neprigijo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanna @ 2009 10 30, 18:06)
Aš kiek kartų vieną lapelį į žemę buvau įkišus, niekada neprigijo  verysad.gif

Reikia sakele sodinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanna @ 2009 10 30, 15:06)
Aš kiek kartų vieną lapelį į žemę buvau įkišus, niekada neprigijo  verysad.gif

lapelis turi buti subrendes, geriau senesnis, ish naujo nelabai kas bus. Be to, zheme turi buti nuolat dregna. Lapelis sodinamas negiliai, todel daznai zeme ishdzhiuva ir ishaugusios shakneles nunyksta. Ash, kai man svarbus koks lapas visada daiginiu kokiam nors stiklainyj,- visada pasiseka, ir nereikia rupintis laistymu...bent jau ne dazniau kaip kas 3 savaites smile.gif
user posted image

shalia- irgi laimes medelis pailgais lapeliais. Turiu ir tradiciniu,- labai nereiklus, auga visur, kaip piktzholes...ypac megsta vasaras balkone...
Papildyta:
QUOTE(kristele10 @ 2009 10 30, 15:29)
Reikia sakele sodinti smile.gif

is lapo irgi puikiausiai uzauga,- turiu net 3 ishaugintus ish lapuko smile.gif
ish tiesu, va dabar sitoj nuotraukoj net yra toks mazhulytis trupinelis ten tam stiklainyj shalia didesniu alaviju- irgi crassula mazhylis ish lapo...
Atsakyti
Maniškis taip pat iš šakelės išaugintas ir dar per Kalėdas pasodintas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 10 30, 17:39)

is lapo irgi puikiausiai uzauga,- turiu net 3 ishaugintus ish lapuko smile.gif
ish tiesu, va dabar sitoj nuotraukoj net yra toks mazhulytis trupinelis ten tam stiklainyj shalia didesniu alaviju- irgi  crassula mazhylis ish lapo...

Matai, o man niekaip nepavyksta... Bandžiau ir pamerkus laikyti, bet jokių šaknelių man neišleido g.gif ... Gal dėl to, kad aš bandau prigydyti lapelį, kuris nukrenta (nors jis dar būna kietas ir, atrodo, visai geras). Reikės kada nulaužti gerą lapelį ir pabandyti prigydyt...
Atsakyti
as tai is sakeles prisigaivinau...sesuo genejo savo medeli tad ir pasiemiau sakele...tiesiai i zeme ir su slovikeliu uzvoziau..... ax.gif
Papildyta:
stai mano isaugintas is sakeles....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 10 30, 22:27)
as tai is sakeles prisigaivinau...sesuo genejo savo medeli tad ir pasiemiau sakele...tiesiai i zeme ir su slovikeliu uzvoziau..... ax.gif
Papildyta:
stai mano isaugintas is sakeles....
user posted image

gražuolis wub.gif
Atsakyti