Įkraunama...
Įkraunama...

Laimės medelis

sveiki.o musiskis medelis nulinkes labai.lapai dideli,sakeles plonos...gal zinot kodel taip?gal ko truksta?
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2008 09 28, 17:43)
sveiki.o musiskis medelis nulinkes labai.lapai dideli,sakeles plonos...gal zinot kodel taip?gal ko truksta?

Perlaistei ir gal šaknys pūva g.gif

Maniškis atviram balkone akyse atsigavo. Kitą pavasarį būtinai persodint reikės thumbup.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
o...reiks prigrasint kad maziau laistytu.bet kad auga tai normaliai tik nulinkes labai.ir tam vazone salia viens kito auga du medeliai.tai gal atskirt reiktu? ar nebutina?
Atsakyti
Aš niekad su tuo nesusidūriau. Bet jei nulinkimo priežastis - puvinys tai jau niekas nebepadės. Nunyks ir tiek unsure.gif
Atsakyti
na kad nepanasu kad nyktu.auga kaip priklauso.bandisim maziau laistyt. o gal persalta jai? salia darinejamo lango stovi.
Atsakyti
Tvikse, gali ir saules jam trukti, jei sakutes tokios plonejancios.
Tikrai neisivaizduoju, kodel galetu nykti
Atsakyti
Cinside, grazus tavo medelis, tik man dar tokio neteko matyti. nes pas mane tai jo stori zali lapai ir platesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 09 28, 23:12)
Perlaistei ir gal šaknys pūva  g.gif

Maniškis atviram balkone akyse atsigavo. Kitą pavasarį būtinai persodint reikės  thumbup.gif

As tokio irgi dar nemacius... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 09 29, 11:58)
Cinside, grazus tavo medelis, tik man dar tokio neteko matyti. nes pas mane tai jo stori zali lapai ir platesni  g.gif

Cia kita Crassulos rusis mirksiukas.gif Crassula portulacea 'Gollum'. Si rusis irgi medejanciu kamienu, tik jos lapai pailgi ir gale turi toki kaip idubima. Turiu nedideli vaikuti, jei kas norit ax.gif
Atsakyti
user posted imagemanasis jau toks
Atsakyti
Sveikutės,
ir aš saviškius parodysiu ax.gif

senukas,jau daugiau kaip 10m.
user posted image
user posted image

Vaikas,apie 3m.
user posted image
user posted image

Aukso_dulkele,taviškio aš nematau g.gif