Įkraunama...
Įkraunama...

Laimės medelis

Dar neskabyk- jie atsiaugina lapelius. Nebent jau pradejo puti kamieno apacia.
Na, jei numiros- tai be problemu gausi sakele ax.gif
Atsakyti
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 10 26, 20:05)

mane ir labai suzavejo sis medelis, o kur toki butu galima gauti ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(irise @ 2008 10 26, 20:30)
mane ir labai suzavejo sis medelis, o kur toki butu galima gauti ax.gif ?

aš iš lapelio auginuosi antrą laimės medelį bigsmile.gif Kol kas sekasi puikiai - jau leidžia dvi viršūnėles thumbup.gif
Atsakyti
cia mano medukas, jau su vaiku
user posted image[/quote]
Atsakyti
Šakelių savojo Kaune galiu padovanot kam nors. foto buvo kelis puslapius atgal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2008 10 28, 19:11)
aš iš lapelio auginuosi antrą laimės medelį  bigsmile.gif Kol kas sekasi puikiai - jau leidžia dvi viršūnėles  thumbup.gif

Sveikos mergaites, gavau sakele, labai noreciau ja prisidaiginti( nors ir nelaikas tikriausiai) g.gif bandysiu daryti kaip Crassula patare kazkam g.gif
O kaip reikia is lapelio? verysad.gif , begabenant namo vienas nuluzo, tai gal ir jis man prigytu.
Jei kas atsakytu buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 09 30, 11:29)
user posted imagePakartosiu, jeigu nesimato  ax.gif

Nu klausyk visas rojus thumbup.gif As ir usimaniau tokio medzio,tik dabar kokio pavadinimo man ieskoti g.gif nes cia daug giminiu ziuriu jis turi biggrin.gif as noreciau tokio kaip pirmam puslapi parodytas wub.gif man labai tiktu i stova,kaip tik tokiam vietos yra thumbup.gif Patarkit kokio lapelio ieskot,parduotuvej pasidairysiu,sako geriau auga lotuliukas.gif
Atsakyti
katik sužinojau, kad auginu laimės medelį. Man jie labai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2008 11 02, 13:03)
Sveikos mergaites, gavau sakele, labai noreciau ja prisidaiginti( nors ir nelaikas tikriausiai)  g.gif  bandysiu daryti kaip Crassula patare kazkam g.gif
O kaip reikia is lapelio? verysad.gif , begabenant namo vienas nuluzo, tai gal ir jis man

Kišk lapelį į žemę,jis labai lengvai įsišaknyja smile.gif Jei nepavyks,pagelbėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
nežinojau ,kad žydi jis blink.gif ,gal ir mano pražys
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 11 02, 14:17)
Kišk lapelį į žemę,jis labai lengvai įsišaknyja smile.gif Jei nepavyks,pagelbėsiu  mirksiukas.gif

Aciu biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti