Įkraunama...
Įkraunama...

Laimės medelis

Nufotkinau mamos laimės medį, manieji tai jauni, dar neįspūdingi. Kai mama parsinešė šio šakelę prieš keliolika metų aš dar pamenu, jis gan dažnai pažydi, bet dabar ir be žiedų gražuolis barzdočius rolleyes.gif :
user posted image

Beje, įsišaknija jie itin lengvai. Manieji tai vaikų pilnus vazonus prisiauginę - nukrenta lapelis ar net pusė lapelio - žiurėk jau po kurio laiko iš jo naujas daigelis kyšo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 11 02, 21:29)
Nufotkinau mamos laimės medį, manieji tai jauni, dar neįspūdingi. Kai mama parsinešė šio šakelę prieš keliolika metų aš dar pamenu, jis gan dažnai pažydi, bet dabar ir be žiedų gražuolis barzdočius rolleyes.gif :
user posted image

Beje, įsišaknija jie itin lengvai. Manieji tai vaikų pilnus vazonus prisiauginę - nukrenta lapelis ar net pusė lapelio - žiurėk jau po kurio laiko iš jo naujas daigelis kyšo bigsmile.gif

Dieve koks gražuolis bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 10 21, 06:39)
neatlaike medelis , nukrito visi lapai, liko gyvos tik virsuneles, sakykt ka man daryti jas nupjauti ir i vandeni pamerkti gal ar prigytu sis medelis is virsuneles?

mano koralini meduka taip pat buvo skydamariai uzpuole ir nepavyko isgelbeti, likau be laimes medzio verysad.gif
Atsakyti
labai gražus parodytas mamos laimės medelis wub.gif

O aš nufotkinau laimės medelį irgi gražuolį, kuris pas mus šiandien namo laiptinėje atsirado. Negi kas išmetė g.gif

user posted image
Atsakyti
Oho koks didelis ir grazus laimes medelis wub.gif Niekad nenesciau tokio grazuolio i laiptine - greit jo ten gali ir nerasti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 11 07, 17:29)
labai gražus parodytas mamos laimės medelis  wub.gif
O aš nufotkinau laimės medelį irgi gražuolį, kuris pas mus šiandien namo laiptinėje atsirado. Negi kas išmetė  g.gif

gal norėjo papuošti laiptinę? g.gif
Atsakyti
Merginos, amno namuose irgi atsirado laimes medelis wub.gif Kaip ji priziuret? kokioj pusej geriausiai laikyt si medeli? pas mane yra rytine ir vakarine puses: kur geriau? Kaip daznai laistyt: ar megsta dregme, ar labiau sausra? smile.gif O kaip del vazono: ar megsta mazesni ar kuo didesni? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 11 08, 12:26)
Merginos, amno namuose irgi atsirado laimes medelis  wub.gif Kaip ji priziuret? kokioj pusej geriausiai laikyt si medeli? pas mane yra rytine ir vakarine puses: kur geriau? Kaip daznai laistyt: ar megsta dregme, ar labiau sausra? smile.gif O kaip del vazono: ar megsta mazesni ar kuo didesni? smile.gif

http://www.rojaussod...nis.php?id=1012
Atsakyti
Sveikutes, pasirodom ir mes ax.gif Musu laimes medeliui 7 metukai. Isauginau is mazycio lapelio...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fantazija02 @ 2008 11 10, 11:13)
Sveikutes, pasirodom ir mes  ax.gif  Musu laimes medeliui 7 metukai. Isauginau is mazycio lapelio...
user posted image

nerodo nuotraukytes verysad.gif
Atsakyti
ir man nerodo verysad.gif
Atsakyti
na merginos noriu parodyti savo laimes medelio ziedeli http://public.fotki....ja/1000984.html , tik gaila kad tik viene keke .
Atsakyti