QUOTE(Moonte @ 2008 03 26, 13:01)
Prisipažinsiu, mane labai stebina Medinio pozicija.
1. Jis savo pasvarstymuose, bando priešpastatyti vyrą ir moterį, ignoruodamas juos jungiančius veiksnius. Net vaiką, judviejų svarbiausią saitą, bando sumenkinti moters indėlį, norą saugiai vaikutį nuvežti į polikliniką, pasitikrinti savo sveikatą. 2. Na kas geriau pasirūpins jos ir vaiko reikmėm nei mylimas, atidus vyras...
3. Tai juk kalba eina ne apie pinigus, o apie elementarią atjautą. Suprantu Tada Blinda jaunas, žalias, o tu Medini, nejau tavo žmonos nekankino silpnumo ir k. t. nėštumą lydintys priepuoliai. Juk tai normalu, kai vyras apsupa moterį, savo vaiką globa. O dabar, vien kažkokios vaikiškos replikos.
4. Taip moteris viską gali, bet kam to reikia, jei yra šalia stiprus, atsakingas vyras, vaiko tėvas.
5. Ar galima nupirkti tėvą, kiek kainuoja tėviški jausmai...
6. Manau kvailas klausimas, žeminantis vyro orumą.
7. Nenoriu būti pranašas, bet ateina laikai, ir Europoje tai akivaizdu, kai moteris renkasi karjerą, o ne vaikus, vyrus, vadinasi pinigus, ar jums nuo to geriau, kai prarandamas žmogiškasis ryšis ir vyras tampa motes gyvenime ne akių šviesa, o priedelis, sėklos donoras, nes ji viską gali padaryti pati.
1. Aš nebandau priešpastatyti vyrą ir moterį. Aš juos tiesiog atskiriu vieną nuo kito. Žinoma, kad visų geriausia yra kai žmonės padeda vienas kitam. Tačiau man nepatinka, kai prisiskaičiusios forumų moteros pradeda reikalauti iš savo vyrų būti kažkuom kitu, nei tuo, ką jos pasirinko savo vaikų tėvu. "Kodėl tu nenuperki man automobilio? Kodėl tu man dovanoji gėles tik 100 dienų per metus? Kodėl tu ...." .
Ir nereikia čia aiškinti apie saugų nuvežimą į polikliniką... Nereikia daryti problemos ten, kur jos nėra. Vairuoti automobilį neščiai moteriai yra nesaugu. Tokia mano nuomonė, net neįsivaizduoju kokie argumentai ją pakeistų. Su vaikais reikia daugiau vaikščioti lauke. sudėkime du į vieną - gausime atsakymą.
2. Gal moters reikmėmis tegu pati moteris pasirūpina? Vaiku gali pasirūpinti ir tėvas - sutinku.
3. Kokia globa? Nėštumas nėra liga ir nevaidinkite didvyrių. Pykina - vemkit. Vienkartinių nosinaičių nusišluostyti turiu kišenėje - paduosiu.
4. Dėl sportinio intereso. Nors aišku vyrui malonu, kai jis gali būti vyrišku. Nemalonu, kai tai iš jo reikalaujama.
5. Sudėtingas klausimas. Tam galima skirti atskirą temą.
6. Vėl žeminimas... Kas čia visoms pasidarė?
7. Tie laikai jau atėjo... Apsižvalgykit aplinkui, įsiklausykit ką jūsų sūnus jums pasakoja ir jūs tai suprasit. Tėvystės nebėra. Tėvų nebereikia. Juk tai akivaizdu.