Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro pinigai

QUOTE(laureta @ 2008 03 26, 15:41)
kas tuos vyrus ims is uz tvoros?

Nu kaip tai kas , tos kuriom reik gero.......
o užmylėt negyvai "galima" -jis dust pradeda ir pabega.............visame kame turi būt saikas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2008 03 26, 11:22)
Pažeminimas yra tame, kad moteris ir vyras turi bendrus vaikus, o vyras „pasiplovė“ vaikų auklėjimo naštą ir rūpinimąsi jais permetė žmonai ant pečių.

Man svarbiausia, atsainiame vyro požiūryje į šeimos, o ne žmonos, reikmes. Jei tau sunku nevesk ir ne dauginkis.

Manau čia ir yra esmė paskutinių puslapių diskusijos. Kad šeima - yra bendras dviejų suaugusių žmonių, o ne atskiri gyvenimai po vienu stogu. Žinoma, savo erdvę ir interesus reikia turėti, kaip ir finansus. Bet juk yra ir bendri šeimos dalykai (pvz. juk dalį savų finansų skiri šeimai), o bendros problemos ir sprendžiamos kartu, o ne paliekant vienam kažkuriam spręsti ("skęstančiųjų gelbėjimas - pačių skestančiųjų reikalas" wink.gif ).
Dabar pagalvojau kad mums niekad tokių problemų su transportu neiškilo, turėjom vieną mašiną (beje ji buvo mano), tai dalindavomės, kuriam labiau reikia auto, tas važiuoja, o kitą paveža arba kitas važiuoja visuomeniniu, nebuvo dėl to problemos, atsirado vaikų - iš tiesų nekilo net klausimo kad reikėtų temptis vaikus autobusu, kai turime mašiną. Jei vyras nenori žmonos pavežti su vaikais iki poliklinikos ar pan. tai tegu pats vienas veža, vaikai tai ir jo. Dabar turime 2 mašinas, nes tai palengvina gyvenimą ir išsprendžia daug problemų, pvz. reikia vaikus į darželį vežioti, vienam žmogui visą laiką būtų sudėtinga nuvežti, parvežti, kai abu dirbantys, turintys savų reikalų, tai ir derinamės - vienas nuveža, kitas parveža. Bet niekad nekilo tokių klausimų, kad vaikai tik tavo vienos reikalas ir sukis kaip išmanai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 26 kovo 2008 - 15:32
QUOTE(alter ego @ 2008 03 26, 15:28)
Bet niekad nekilo tokių klausimų, kad vaikai tik tavo vienos reikalas ir sukis kaip išmanai.

O kam čia kilo? Šiaip paskutinių puslapių diskusija vyksta teorine tema - kodėl vyras nenori nupirkti savo žmonai automobilio. Gyvenime aišku taip nebūna ir visi vyrai nieko daugiau ir neveikia, tik perka savo boboms mašinas. Bet mes neturime ką veikti ir svarstome vat tokius gyvenimiškus klausimus.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 03 26, 16:28)
Bet niekad nekilo tokių klausimų, kad vaikai tik tavo vienos reikalas ir sukis kaip išmanai.

vot taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 26, 15:38)
O kam čia kilo?

Nu aš taip supratau iš temos autorės posto, kur ji rašė, kad ištekėjus turi važinėti visuomeniniu transportu (anksčiau draugės vežiojo cool.gif ) kai tuo tarpu vyras turi mašiną ir iš principo negali jos ir vaikų nuvežt kur reikia.
Ir ne taip formuluojate "nupirkti žmonai automobilį".. Taigi tik diedui geriau nuo to, kai šeima turės kitą automobilį, juk jam didelis palengvinimas būtų, jei žmona nuvažiuotų kur jai reikia, vaikus nuvežtų/parvežtų, nesuktų galvos tokiais prašymais. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 26 kovo 2008 - 15:44
Na jei zmona "duoda" vyrui, vadinasi uz tai nori kazka gauti, siuo atveju masina. Kad priezastis butu svaresne, prisidengiama nestumu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 03 26, 16:42)
Nu aš taip supratau iš temos autorės posto, kur ji rašė, kad ištekėjus turi važinėti visuomeniniu transportu (anksčiau draugės vežiojo  cool.gif ) kai tuo tarpu vyras turi mašiną ir iš principo negali jos ir vaikų nuvežt kur reikia.

jos vyras pinigingas
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 03 26, 15:43)
Na jei zmona "duoda" vyrui, vadinasi uz tai nori kazka gauti, siuo atveju masina. Kad priezastis butu svaresne, prisidengiama nestumu smile.gif.

Nu Blinda vėl savam stiliuj... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 03 26, 15:45)
Nu Blinda vėl savam stiliuj...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man tai klausimas, ką daro vyras, kai jam "duoda"? Jeigu jis iš savo pusės nieko "duoti" nesugeba, tuomet reikalauti iš jo automobilio bene teisingiausia išeitis g.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 03 26, 16:45)
Nu Blinda vėl savam stiliuj...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

zemam stiliui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 03 26, 15:49)
Man tai klausimas, ką daro vyras, kai jam "duoda"? Jeigu jis iš savo pusės nieko "duoti" nesugeba, tuomet reikalauti iš jo automobilio bene teisingiausia išeitis  g.gif

Yep, taiklus pastebėjimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 26, 16:55)
zemam stiliui  lotuliukas.gif

Na ką jus merginos , ekonominiam mirksiukas.gif , barteriniai mainai, tu man - aš tau. hihihi.gif
Atsakyti