Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro pinigai

QUOTE(Erszebeth @ 2008 03 26, 17:49)
Man tai klausimas, ką daro vyras, kai jam "duoda"? Jeigu jis iš savo pusės nieko "duoti" nesugeba, tuomet reikalauti iš jo automobilio bene teisingiausia išeitis  g.gif

Vyras irgi duoda:
Vienas duoda i aki, kitas duoda i kupra, trecias arbatpinigiu duoda, ketvirtas atsidekoja tuo, kad net dvi dienas buna istikimas smile.gif

Man tai kyla priesingas klausimas ką daro moteris, kai jai "duoda"? Jeigu ji iš savo pusės nieko "duoti" nesugeba, tuomet reikalauti iš jos automobilio bene teisingiausia išeitis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 03 26, 17:05)
Vyras irgi duoda:
Vienas duoda i aki, kitas duoda i kupra, trecias arbatpinigiu duoda, ketvirtas atsidekoja tuo, kad net dvi dienas buna istikimas smile.gif

Man tai kyla priesingas klausimas ką daro moteris, kai jai "duoda"? Jeigu ji iš savo pusės nieko "duoti" nesugeba, tuomet reikalauti iš jos automobilio bene teisingiausia išeitis  g.gif

Ai vyrai nu nebūkit smulkmeniški iš serijos- va daviau , o ką tu man duosi.......na imkit ir padovanokit , va tada moteriškė sakys ,
va čia tai vyras ......... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 03 26, 16:05)
Vyras irgi duoda:

Man tai kyla priesingas klausimas ką daro moteris, kai jai "duoda"? Jeigu ji iš savo pusės nieko "duoti" nesugeba, tuomet reikalauti iš jos automobilio bene teisingiausia išeitis  g.gif

Žiūrint ką duoda, čia tiek daug privardijai g.gif Jeigu į akį, o ji nesugeba "vyriškai" dėt atgal, tai tikriausiai duoda pareiškima į policiją. Na o jeigu jis jai "duoda" lovoje, pats nieko negaudamas (tarkim, ji jam net nepatraukli), tai, žinoma, kažkaip jam turi atsilygint - materialiais daiktais, grynaisiais ar barteriu (kažkokiomis jam reikalingomis paslaugomis).
Atsakyti
QUOTE(braske 8 @ 2008 03 26, 18:13)
Ai vyrai nu nebūkit smulkmeniški iš serijos- va daviau , o ką tu man duosi.......na imkit ir padovanokit , va tada moteriškė sakys ,
va čia tai vyras ......... lotuliukas.gif

na as savo moteriskei padovanojau nauja Corsa smile.gif, bet ne del to, kad i poliklinika tingiu vezti smile.gif o del to kad gerai duoda... smile.gif ir atrodo super, net ir atsibudus ryte manes nepykina, malonu nuzvelgti jos dailu, grazu ir tobula kuna... tad naujas auto puikiai dera prie jos isorinio (ir vidinio) grozio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 03 26, 16:25)
na as savo moteriskei padovanojau nauja Corsa smile.gif, bet ne del to, kad i poliklinika tingiu vezti smile.gif o del to kad gerai duoda... smile.gif ir atrodo super, net ir atsibudus ryte manes nepykina, malonu nuzvelgti jos dailu, grazu ir tobula kuna... tad naujas auto puikiai dera prie jos isorinio (ir vidinio) grozio smile.gif

Na ne kas jei tik Corsos verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saules @ 2008 03 26, 18:27)
Na ne kas jei tik Corsos verta smile.gif

Cia jos pasirinkimas buvo, o ne mano smile.gif
Be to su vidutiniu 1700 Lt lietuvisku atlyginimu, sakyciau visai neblogai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 03 26, 17:25)

Cia ko nepykina Tados Blindos ar Tadienes Blindienes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 26, 18:34)
Cia ko nepykina Tados Blindos ar Tadienes Blindienes?  g.gif

juk parasyta aiskiai, kam dar spaminate?
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 26, 16:34)

Taigi rašė, jo - priešingu atveju ji jam Corsa turėtų pirkti rolleyes.gif
Atsakyti
Ach jos pasirinkimas ir jai... bigsmile.gif Naaa kitoje temoje, apie automobilius, Tadukas B kalba ką kitą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 26, 16:34)

Hehe, Blindienės nepykina nauja Corsa smile.gif
Ereliška dovana (OPEL - skaityti rusiškai) biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2008 03 26, 16:42)
Ach jos pasirinkimas ir jai...  bigsmile.gif Naaa kitoje temoje, apie automobilius, Tadukas B kalba ką kitą. g.gif

O ką?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 03 26, 17:43)
Hehe, Blindienės nepykina nauja Corsa smile.gif
Ereliška dovana (OPEL - skaityti rusiškai)  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:
O ką?

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vaikinas sau pirko, ir visiem kitaip mąstantiems, su putomis ant lūpų įrodinėjo, kad jo automobilio pasirinkimo kriterijai yra patys teisingiausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 kovo 2008 - 16:52