Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro pinigai

Na tada jus ištekėjote už šunsnukio, kuris nevykdo savo įsipareigojimų šeimai. Bet įsipareigojamai šeimai nereiškia, kad jis privalo visus uždirbtus pinigus atiduoti jums.
Papildyta:
QUOTE(Mariem @ 2008 03 20, 01:10)
O jei situacija tokia: as sedziu nescia su kudikiu namie (vaiku tevas nei kiek nepadeda tvarkytis) gaunu pasalpa ir siek tiek is vaiku tevo(ir tai ne visada)
Jis sau ramiausiai daro karjera gyvena pilnaverti gyvenima, kas dien kraunasi vis didesnius turtus.. ir visa tai, as skaitau, mano saskaita, nes 100% vaiku prieziuros atiteko man, jis nei karto neko del vaiko nepaaukojo.. As bandziau dirbti ir kazkaip budama namie su kudikiu uzsidirbti, bet parejo sveikata ir viskas baigesi..tai man noretusi, kad jis nors finansiskai kazkaip prie vaiku islaidu prisidetu, jis galetu vaikam daugiau nupirkti..galiausiai galetu ir man ka nors nupirkti, nes as augindama jo vaikus neturiu galimybes uzsidirbti..
Man tai ziauriai nesazininga atrodo.. Padariau remonta jo bute uz didele pinigu suma, dabar gyvenu taupiai, o jis vedasi paneles i restoranus ir vezioja i palanga..
Tai man jo pinigai ir parupo.. nes man taip norisi masina nusipirkti, sunku nesciai su vezimu i troleibus lipti..o jis nenori grazinti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2008 03 20, 02:10)
Moteris yra namie, nes tai yra jos pasirinkimas, bent aš taip tikiuosi, niekas jos per prievartą neuždarė. Vadinasi tai jos indėlis į šeimą. Lygiai taip pat ir vyras įneša savo indėlį. Tai kodėl moteris yra viršesnė ir mano turinti teisę reikalauti visų vyro uždirbtų pinigų...

As tikrai nemanau, kad moteris yra virsesne, be to tikrai neturi teises reikalauti is vyro pinigu..tiesiog, daznai buna, kad vyras pamirsta duoti(nors moteris nepamirso paruosti jam skania vakariene) o moteris nedrista paprasyti, uzsiskleidzia ir pradeda depresuoti..
Moters darbas namie kazkodel retai buna ivertintas..
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 03 19, 16:10)
O jei situacija tokia: as sedziu nescia su kudikiu namie (vaiku tevas nei kiek nepadeda tvarkytis) gaunu pasalpa ir siek tiek is vaiku tevo(ir tai ne visada)
Jis sau ramiausiai daro karjera gyvena pilnaverti gyvenima, kas dien kraunasi vis didesnius turtus.. ir visa tai, as skaitau, mano saskaita, nes 100% vaiku prieziuros atiteko man, jis nei karto neko del vaiko nepaaukojo.. As bandziau dirbti ir kazkaip budama namie su kudikiu uzsidirbti, bet parejo sveikata ir viskas baigesi..tai man noretusi, kad jis nors finansiskai kazkaip prie vaiku islaidu prisidetu, jis galetu vaikam daugiau nupirkti..galiausiai galetu ir man ka nors nupirkti, nes as augindama jo vaikus neturiu galimybes uzsidirbti..
Man tai ziauriai nesazininga atrodo.. Padariau remonta jo bute uz didele pinigu suma, dabar gyvenu taupiai, o jis vedasi paneles i restoranus ir vezioja i palanga..
Tai man jo pinigai ir parupo.. nes man taip norisi masina nusipirkti, sunku nesciai su vezimu i troleibus lipti..o jis nenori grazinti smile.gif

Nu bet kokiu vyru yra....... Kai paskaitau, tai mano vyras auksinis (tpfu tpfu tpfu)
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 03 20, 01:15)
As tikrai nemanau, kad moteris yra virsesne, be to tikrai neturi teises reikalauti is vyro pinigu..tiesiog, daznai buna, kad vyras pamirsta duoti(nors moteris nepamirso paruosti jam skania vakariene) o moteris nedrista paprasyti, uzsiskleidzia ir pradeda depresuoti..
Moters darbas namie kazkodel retai buna ivertintas..

Žmogus yra vertinamas taip, kaip jis pats save vertina.

Nesuprantu, kaip žmonės gali užmiršti, na jau užmiršo, pateikite jam sąskaitas kurias reikia apmokėti, lai apmoka.
Atsakyti

Papildyta:
Na nesutinku su šiuo teiginiu. Aš irgi uždirbu ir ne menkai, vyras uždirba, sūnus irgi. Mes nelendam vienas kitam į sąskaitas ir pinigines, bet mielai prisidedam prie vienas kito projektų. Namie yra seifas, kur sudėti šeimos išlaidoms skirti pinigai, kai reikia pasiimam, žinoma, užrašydami sumą ir kur jie panaudojami. Savo reikmėm laidžiame savo uždirbtus.

Nemanau, kad moteris, turi teisę reikalauti iš vyro pinigų, ir, kad jam privalu juos visus atiduoti.

Tiesą sakant man vienodai rodo, kaip žmonės tvarko finansus, svarbu, kad tai būtų daroma be prievartos, ir asmens žeminimo ir, kad tai būtų abiejų sutarimu.
[/quote]
su kuriuo mano teiginiu nesutinki?Kad musu seimoje savo pinigus turi tik vaikai,ar kad mano ir vyro pinigai bendri ir guli vienoje saskaitoje?Is tikruju cia nera su kuo nesutikt nes as rasiau ne apie kitus ,o apie savo seima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2008 03 19, 16:13)
Bet įsipareigojamai šeimai nereiškia, kad jis privalo visus uždirbtus pinigus atiduoti jums.
Papildyta:

Nieks nesako, kad visus. O tai gal geriau tegu prostitutem isleidzia, ka? O zmona su vaikais (plius dar ir jo vaikais) tegu uzsi.....................
Kazko ryskiai nesupratau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2008 03 20, 02:18)
Žmogus yra vertinamas taip, kaip jis pats save vertina.

Nesuprantu, kaip žmonės gali užmiršti, na jau užmiršo, pateikite jam sąskaitas kurias reikia apmokėti, lai apmoka.

Tai.. kad negliu laukti, pati viska apmoku..nepasakysiu juk vaikui, palaukym kol tetis gris, tada ir pavalgysym smile.gif Nebent galvoju pradeti cekius is parduotuviu rinkti smile.gif tik vis uzmirstu, kazkaip automatiskai ismetu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 03 20, 01:30)
Tai.. kad negliu laukti, pati viska apmoku..nepasakysiu juk vaikui, palaukym kol tetis gris, tada ir pavalgysym smile.gif  Nebent galvoju pradeti cekius is parduotuviu rinkti smile.gif tik vis uzmirstu, kazkaip automatiskai ismetu doh.gif

Atleiskite, bet jus pati leidžiate, kad su jumis taip elgtųsi. Pradėkite gerbti ir mylėti save.
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 03 19, 23:10)

na nesuprantu,negi tu negali jam priminti uodegos blink.gif taigi vaikas jo
Atsakyti
QUOTE(*Blonde* @ 2008 03 19, 16:33)
na nesuprantu,negi tu negali jam priminti uodegos blink.gif taigi vaikas jo

Yra tokiu lodariu, kuriems nepriminsi uodegos ir su kruva vaiku. Cia jau moters kalte, kad toki pasirinko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 03 20, 01:10)
Jis sau ramiausiai daro karjera gyvena pilnaverti gyvenima, kas dien kraunasi vis didesnius turtus.. ir visa tai, as skaitau, mano saskaita,
nes 100% vaiku prieziuros atiteko man, jis nei karto neko del vaiko nepaaukojo.. As bandziau dirbti ir kazkaip budama namie su kudikiu uzsidirbti, bet parejo sveikata ir viskas baigesi..tai man noretusi, kad jis nors finansiskai kazkaip prie vaiku islaidu prisidetu, jis galetu vaikam daugiau nupirkti..galiausiai galetu ir man ka nors nupirkti, nes as augindama jo vaikus neturiu galimybes uzsidirbti..

susirask gera aukle ir eik daryti karjeros. Pati leidaisi, kad vyras darytu karjera ir krautusi turtus, ta jis ir daro. O kaip suprasti nescia su kudikiu? Ar nescia? Ar augini vaikai ir antro laukiesi? g.gif
Ar bandei su juo kalbetis del sios problemos, kuria isdestei forume?

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2008 03 20, 00:53)
Pastebėjau, kad diskusijose dažnai vyrus priešpastatai moterims. Kodėl? Ar koks nors vyrų atstovas tave nuskriaudė?

Nera taip nuskriaudes, kad bedavociaus kitiems, kokia as nelaiminga ir kaip man sunku su juom. Ir neklausiu ka daryt? Sprendziu pati.
Negaliu pakesti kai vyrai zemina moteris, vien tik todel, kad ji yra moteris ir masto sovietiniu mastymu, kad moters vieta prie peciaus.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 20, 08:23)
Negaliu pakesti kai vyrai zemina moteris, vien tik todel, kad ji yra moteris ..

O kaip jūs norėtumėte, kad vyrai ... kaip čia pasakyt elgtųsi/žiūrėtų į moteris?
Atsakyti