Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro pinigai

QUOTE(Medinis @ 2008 03 20, 09:27)
O kaip jūs norėtumėte, kad vyrai ... kaip čia pasakyt elgtųsi/žiūrėtų į moteris?

tavo poziuris i moteris man zinomas.
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 03 20, 00:57)
Dirnbanti namie moteri "uzdirba labai daug" juk jei reiketu valgyti tik restoranuose (be to nesveika) , samdyti valimo paslaugas, aukles ir t.t. kokios butu sumos!! Tai va, namie moteris seimai labai daug uzdirba wink.gif thumbup.gif

Nifiga jos neuždirba aš Jums pasakysiu smile.gif Nu kas per įprotis "įkainoti" kiekvieną pirstelėjimą? g.gif Atrodo, lyg šeimose, kur abu suaugę žmonės dirba, tai tik valytojos ir kambarinės samdomos irnesakyk.gif Vienintelis "darbas" namuose - tai mažo vaiko priežiūra, o visa kita... Susitarimo reikalas. Pasidalinti reikia, tada tai neatrodys kaip itin sunkus "darbas".

Man labai įdomiai skamba, kad moteriai sėdėti namie (nekalbu apie vaiko auginimo atostogas) - tai darbas girdi ir dar baisiai labai apmokomas turėtų būti, o vat jei jau vyrui tokį patį darbą, tai ne ne, piestu "visos" stoja, girdi vyrui tokis darbas tai jau nė pro kur smile.gif

QUOTE(Mariem @ 2008 03 20, 01:10)
Padariau remonta jo bute uz didele pinigu suma, dabar gyvenu taupiai, o jis vedasi paneles i restoranus ir vezioja i palanga..

Tai man jo pinigai ir parupo.. nes man taip norisi masina nusipirkti, sunku nesciai su vezimu i troleibus lipti..o jis nenori grazinti smile.gif

Oho g.gif Ir kam Jūs tą remontą darėte? Nieko nesuprantu... Ir iš viso man rodos, kad gaudama išlaikymą vaikams, priteistą teismo keliu, geriau gyventumėt nei dabar biggrin.gif Nu, bet Jūsų gyvenimas, Jums jį gyvent smile.gif

QUOTE(Mariem @ 2008 03 20, 01:15)
vyras pamirsta duoti(nors moteris nepamirso paruosti jam skania vakariene) o moteris nedrista paprasyti, uzsiskleidzia ir pradeda depresuoti..
Moters darbas namie kazkodel retai buna ivertintas..

O kam Jūs jam tą vakarienę darot? g.gif Ai, nesuprantu... Jūs svetimi žmonės gal? Netyčia susibėgot?
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 03 19, 08:29)
Mūsų pinigai atskiri,už viską mokam per pusę,asmeninės išlaidos-kaip kas nori.Kartais,kai perku kokius brangesnius batus,ar pan.,man prideda dalį,ar nuperka ,kaip dovaną.

drinks_cheers.gif Pas mus irgi taip. Tik išlaidų sumoku 1/3, nes jis trigubai daugiau už mane uždirba.
Papildyta:
QUOTE(Renatita @ 2008 03 19, 00:29)
Mes sumetam viską į bendrą krūvelę. Nėra pas mus tavo ir mano pinigų. Yra mūsų pinigai, iš kurių apmokamos sąskaitos, perkamas maistas ir t.t.

O tai kaip sumetat viską į krūvą, jei atlyginimus dabar dažniausiai moka į kortelę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 20 kovo 2008 - 18:01
QUOTE(Rytine kava @ 2008 03 20, 03:13)
Yra tokiu lodariu, kuriems nepriminsi uodegos ir su kruva vaiku. Cia jau moters kalte, kad toki pasirinko  cool.gif

Tiesa sakant as galvojau, kad jis beprotiskai nori vaiku seimos ir t.t. smile.gif na bent jau jis taip sake.. as juk ne samoningai pasirinkau melagi smile.gif tiesiog apsirikau, patikedama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Blonde* @ 2008 03 19, 15:27)
Musu seimoje nera vyro pinigu,nera mano pinigu  blink.gif .Pinigai yra bendri  mirksiukas.gif Mes netgi saskaita kartu atsidare ir visi pinigeliai plaukia i ja.Nors mano pajamos didesnes (kol kas),as gaunu alimentus,jis moka,nuskriausta nesijauciu.Savo pinigus turi tik vaikai.

labai idomus dalykas g.gif gal ir gera ideja, bet kai maniskis uzdirba keturiskart daugiau nei as tai nzn kaip jis sutiktu tokia saskaita atidaryti... o ir jam visokius mokescius ir paskolas nuskaiciuoja... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2008 03 19, 21:53)

Na nesutinku su šiuo teiginiu. Aš irgi uždirbu ir ne menkai, vyras uždirba, sūnus irgi. Mes nelendam vienas kitam į sąskaitas ir pinigines, bet mielai prisidedam prie vienas kito projektų. Namie yra seifas, kur sudėti šeimos išlaidoms skirti pinigai, kai reikia pasiimam, žinoma, užrašydami sumą ir kur jie panaudojami. Savo reikmėm laidžiame savo uždirbtus.

Nemanau, kad moteris, turi teisę reikalauti iš vyro pinigų, ir, kad jam privalu juos visus atiduoti.

Tiesą sakant man vienodai rodo, kaip žmonės tvarko finansus, svarbu, kad tai būtų daroma be prievartos, ir asmens žeminimo ir,  kad tai būtų abiejų sutarimu.

man sitas dalykas patinka, ir as kartu su SB ji taikau drinks_cheers.gif tik mes be seifo ir be taupykles
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 03 20, 08:40)
Man labai įdomiai skamba, kad moteriai sėdėti namie (nekalbu apie vaiko auginimo atostogas) - tai darbas girdi ir dar baisiai labai apmokomas turėtų būti, o vat jei jau vyrui tokį patį darbą, tai ne ne, piestu "visos" stoja, girdi vyrui tokis darbas tai jau nė pro kur smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Man irgi tai labai dažnai užkliūva.

Mes su mb uždirbam apylygiai (tiksliau, aš nepilna "štukele" daugiau), bet į krūvą nesumetam. Mokesčių mokėjimu ir pirkiniais rūpinasi jis, o moka ir iš savo, ir iš mano sąskaitos (turi priėjimą ir prie mano). Tuo klausimu sutariam draugiškai, nors galbūt atrodo, kad šeimos finanansų tvarkymas pas mus visiškas "bardakas" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 03 20, 19:32)
Mokesčių mokėjimu ir pirkiniais rūpinasi jis, o moka ir iš savo, ir iš mano sąskaitos (turi priėjimą ir prie mano). Tuo klausimu sutariam draugiškai, nors galbūt atrodo, kad šeimos finanansų tvarkymas pas mus visiškas "bardakas"  doh.gif

pas mus labai panasiai mirksiukas.gif nes as tai zalia mokesciu klausimu cia airijoj blush2.gif
Atsakyti
Pas mus seimoje pagrindinius pinigus uzdirba vyras. As priziuriu dukryte, tvarkau namu gerbuvi, bet ir savos veiklos turiu, bet kiek uz jos uzdirbu, tai tik mano asmeninem smulkmenom. 4u.gif
O vyro pinigai - musu pinigai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukė @ 2008 03 20, 19:48)
Pas mus seimoje pagrindinius pinigus uzdirba vyras. As  priziuriu dukryte, tvarkau namu gerbuvi, bet ir savos veiklos turiu, bet kiek uz jos uzdirbu, tai tik mano asmeninem smulkmenom. 4u.gif
O vyro pinigai - musu pinigai  blush2.gif

smagu, toks baltas pavydas dabar blush2.gif 4u.gif bet kita vertus man tai kazkaip nepatogu butu gyvent vien is SB uzdirbtu pinigu, net jei as ir maziuka priziureciau g.gif
Atsakyti
Aš tikrai negalėčiau gyventi nuolat vien išlaikoma. Šiuo metu su MB dirbam kartu, kadangi turim bendrą įmonę, tai ir uždirbam vienodai. Už butą mokam prieš pasidalindami bendrus pinigus. Už bendrus pirkinius - pakaitomis. Niekada dėl to neturėjom problemų ir nesipykom dėl pinigų. schmoll.gif
Atsakyti
na pas mus pinigai yra atskirai, ka as uzdirbu yra mano, ka jis-jo. tik jis moka uz paskola, degalus, masinos remonta, as uz komunalinius ir maista. va taip pasiskirste esam. dedam pinigus i kruva tik tada, kai perkam kazka brangaus(pvz.automobili). na skalbimo masina pati nusipirkau, tipo tau reikia tu ir pirk lotuliukas.gif (turim galimybe uz dyka skalbtis). siaip nepamenu kada paskutini karta prasiau pinigu is savojo g.gif
Atsakyti
thumbup.gif kai viskas saziningai
Atsakyti