QUOTE(Mariem @ 2008 03 20, 00:57)
Dirnbanti namie moteri "uzdirba labai daug" juk jei reiketu valgyti tik restoranuose (be to nesveika) , samdyti valimo paslaugas, aukles ir t.t. kokios butu sumos!! Tai va, namie moteris seimai labai daug uzdirba
Nifiga jos neuždirba aš Jums pasakysiu

Nu kas per įprotis "įkainoti" kiekvieną pirstelėjimą?

Atrodo, lyg šeimose, kur abu suaugę žmonės dirba, tai tik valytojos ir kambarinės samdomos

Vienintelis "darbas" namuose - tai mažo vaiko priežiūra, o visa kita... Susitarimo reikalas. Pasidalinti reikia, tada tai neatrodys kaip itin sunkus "darbas".
Man labai įdomiai skamba, kad moteriai sėdėti namie (nekalbu apie vaiko auginimo atostogas) - tai darbas girdi ir dar baisiai labai apmokomas turėtų būti, o vat jei jau vyrui tokį patį darbą, tai ne ne, piestu "visos" stoja, girdi vyrui tokis darbas tai jau nė pro kur
QUOTE(Mariem @ 2008 03 20, 01:10)
Padariau remonta jo bute uz didele pinigu suma, dabar gyvenu taupiai, o jis vedasi paneles i restoranus ir vezioja i palanga..
Tai man jo pinigai ir parupo.. nes man taip norisi masina nusipirkti, sunku nesciai su vezimu i troleibus lipti..o jis nenori grazinti
Oho

Ir kam Jūs tą remontą darėte? Nieko nesuprantu... Ir iš viso man rodos, kad gaudama išlaikymą vaikams, priteistą teismo keliu, geriau gyventumėt nei dabar

Nu, bet Jūsų gyvenimas, Jums jį gyvent
QUOTE(Mariem @ 2008 03 20, 01:15)
vyras pamirsta duoti(nors moteris nepamirso paruosti jam skania vakariene) o moteris nedrista paprasyti, uzsiskleidzia ir pradeda depresuoti..
Moters darbas namie kazkodel retai buna ivertintas..
O kam Jūs jam tą vakarienę darot?

Ai, nesuprantu... Jūs svetimi žmonės gal? Netyčia susibėgot?