Įkraunama...
Įkraunama...

Ar norėtumete turtingo vyro/žmonos?

QUOTE(Myliu tave @ 2010 10 14, 18:16)
Deja, man teko atvirkštinį variantą matyti. Į vargingesnius žiūri su pasidygėjimu. Net frazė ištrūko: "nekenčiu vargšų ir bedarbių, idiotai".

Tiesiog zmogus nesuvokia ka sneka.As vadovaujuosi senu posakiu,kad tarbos,tiurmos ir lazdos nereik atsizadet.Mano nuomone,tokie,bekeikiantys vargsus, ir kariasi,kai bankrutuoja....
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2010 10 14, 18:21)
o jei protingas, jautrus, supratingas, mylintis, pagarbus, tik va netycia turintis pinigu(mat turi proto ju daug uzdirbti) irgi atsisakytumet tokio gero zmogaus?

Man man bigsmile.gif .Bent i zentus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 10 14, 18:21)
o jei protingas, jautrus, supratingas, mylintis, pagarbus, tik va netycia turintis pinigu(mat turi proto ju daug uzdirbti) irgi atsisakytumet tokio gero zmogaus?
bet jus ir diskriminante smile.gif nekenciat turtingu

Ne, neapykantos nejaučiu, man vienodai. Beje, manau, kad LT sąžiningai neuždirbsi. Bet čia jau kita tema. Aš mačiau, kaip pinigai žmones gadina, pasikeičia neatpažįstamai ir ne į gerą pusę. Na taip jau teko, kad pažinojau kelis turtingus, ir niekšelius gerus. Buvau prašiusi, kad kokią porą valandų nesakytų žodžio "pinigai", nieko jiems nesigavo, nes iš karto prasidėjo sakinys: "o, va mano pinigai..."
Atsakyti
mano va uosvis , pingu turi(milijonais nesisvaisto, kiek mazesnem sumom truputi), bet dar tokio gero ir auksinio zmogaus nebuvau sutikus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 10 14, 18:27)
mano va  uosvis , pingu turi(milijonais nesisvaisto, kiek mazesnem sumom truputi), bet dar tokio gero ir auksinio zmogaus nebuvau sutikus. wub.gif

Tai ir puiku. Mano kaimynas verslininkas, tai nesiskaitymas baisus. Pvz. tuoj šildyt pradės, paprašėm, kad nusiorintų radiatorius, pasiuntė visus na***. Jis radiatorius elektrinius turi, jam nesvarbu, kad ubagai šala. Ir klausimas, kada jam bus nuotaika, kad pas mus šilta būtų.
Atsakyti
QUOTE(Myliu tave @ 2010 10 14, 20:31)
Tai ir puiku. Mano kaimynas verslininkas, tai nesiskaitymas baisus. Pvz. tuoj šildyt pradės, paprašėm, kad nusiorintų radiatorius, pasiuntė visus na***. Jis radiatorius elektrinius turi, jam nesvarbu, kad ubagai šala. Ir klausimas, kada jam bus nuotaika, kad pas mus šilta būtų.

Va toks nesiskaitantis mano vyro brolis yra. O turtus is kysiu susikroves doh.gif Kiek man teko susidurti su zmonemis, pinigus savo prakaitu uzdirbusiais, galiu pasakyti, pinigai ju nesugadino, jie visada prisimins, kad kazkada sunkiai vertesi ir kiek reikejo dirbti, kad turtus susikrautu. O va kai prasuka koki nesvaru bizniuka, paima kysiu, tai tokie jau sugadinti.
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 14, 21:29)
Va toks nesiskaitantis mano vyro brolis yra. O turtus is kysiu susikroves doh.gif Kiek man teko susidurti su zmonemis, pinigus savo prakaitu uzdirbusiais, galiu pasakyti, pinigai ju nesugadino, jie visada prisimins, kad kazkada sunkiai vertesi ir kiek reikejo dirbti, kad turtus susikrautu. O va kai prasuka koki nesvaru bizniuka, paima kysiu, tai tokie jau sugadinti.

Va blogiausia, kad būtent taip pas mus ir sukasi. Dažniausiai, nesakau jokiu būdu, kad visada. Ir va toks, nuo žagrės turtuolis ir nesiskaito su žmonėmis. Pvz. dabar pas visus kaimynus šilta, o mūsų pusėje visi šala. Ir ką tu jam. Neįkasi gi. Ir taip kasmet, ta pati bėda, kol pagaliau kaimynai sukyla, tai tada nuorina radiatorius. Ale čia ne į temą kažkiek tai lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Myliu tave @ 2010 10 14, 18:31)

o kaip nuorinami elektriniai radiatoriai?
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 14, 22:00)
o kaip nuorinami elektriniai radiatoriai?

Ne elektrinius reikia nuorinti smile.gif. Čia turėjau omenyje, kad jis turčius, neskaičiuoja, kiek už elektrą mokės, šildosi elektriniais radiatoriais ir jam vienodai rodo, kad šala keturi aukštai, nes jis penktam gyvena. Šiuo atveju turtingas kvailys.
Atsakyti
QUOTE(Myliu tave @ 2010 10 14, 22:01)
Ne elektrinius reikia nuorinti smile.gif. Čia turėjau omenyje, kad jis turčius,  neskaičiuoja, kiek už elektrą mokės, šildosi elektriniais radiatoriais ir jam vienodai rodo, kad šala keturi aukštai, nes jis penktam gyvena. Šiuo atveju turtingas kvailys.

tai jis vienas turi su savo radiatoriais keturis aukstus apsildyt?
Nu cia, tai as manau, biski zazines reik turet...nu dar du aukstus, tai tiek to...bet keturis..
Atsakyti
As siuo klausimu turtingo reik ar ne - realiste. Geriau gyvent vienai visa gyvenimu, nei gyvent sude. Sako uz pinigus laimes nenupirksi, nu aisku kokiuose vokieciuose taip, gyveni sau padoriai komunaliniam bute is pasalpu, kuriu viskam uztenka, ir tie pinigai nera svarbus, bet cia Lietuva, cia viskas remiasi ipinigus, o meile manau ypac. Net prezervatyvai, ir tie ne centus kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 14 spalio 2010 - 23:01
QUOTE(Myliu tave @ 2010 10 14, 18:27)
Beje, manau, kad LT sąžiningai neuždirbsi.

Visiska nesamone
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 14, 22:15)
tai jis vienas turi su savo radiatoriais keturis aukstus apsildyt?
Nu cia, tai as manau, biski zazines reik turet...nu dar du aukstus, tai tiek to...bet keturis..

Sąžinės reikia turėti, ir išjungti iš viso elektrinius radiatorius ir nuorinti normalius, kambaryje esančius. Vaikeli, vaikeli smile.gif
Papildyta:
QUOTE(due drops @ 2010 10 15, 00:13)
Visiska nesamone

Labai didelė sąmonė. Neuždirbsi, faktas beveik 99 proc. Nežiūrėjot, turbūt, Panoramos. Ten sakė, kad arba, dabartiniam bedarbiam, reikia būtinai emigruoti, arba, ieškant darbo arba kuriant verslą įmanoma tik šešėlinė ekonomika, algos vokuose. Prieš savaitę sakė. Todėl LT būtent tokia sudėtinga situacija ir yra.
Atsakyti