QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 15, 21:06)
bet as vistiek nesuprantu.
Kodel milijonieriai nenuorina savo radiatoriu?
Nemoka?
Gal todel jie ir milijonieriai, kad nedirba santechnikais?
Isivaizduoju:
sedi milijonierius penktame aukste.. ant stalo isdelioti pinigai.
Skaiciuoja milijonierius.
Galai nesueina.
Nervuojasi milijonierius.
Staiga baladojasi kazkokia boba ir rekia: "nuorink radijatorius!"..
Milijonieriui nusimusa skaiciai.
Jis pyksta.
O boba toliau rekia "nuorink radijatorius!"
Cia ***.. net ir man, nemilijonieriui, kantrybe truktu..
Klausyk, vaike, jaunuoli, pagal namo bendrijos taisykles jam privaloma nuorinti, taisyklių net milijonieriai turi laikytis, kad ir kokie kvaili būtų. Tamstai žiauriai nepasisekė, aplink net žmonių nėra, tik bobos. Linkiu kada gyvą moterį pamatyti.
Papildyta:
QUOTE(juraga @ 2010 10 15, 17:39)
Kad tamstos asmeniškai nemato, tai dar nereiškia, kad žmonių nemato, ir kad kalbasi tik apie pinigus. Bet iš kur jums žinot, jūs iš tolo tokių kratotės, net nebendrautumėt- iškarto viską žinot, kas ir kaip, ir kam ko reikia.
O kaip paaiškintumėt tokį pvz.: mano buvusio svainio darbdavys taip kalbėjo: "durni tie mano darbuotojai, nemoku aš jiems algų, o jie į darbą vis tiek eina. Va, vieną durnių pakėliau vidurnaktį, žmonai braškių parvežti, ir veža". Čia tikri žodžiai, svainis savo ausimis girdėjo. Tai ar mato žmones? Nesakau, gink Dieve, kad visi turčiai tokie, bet man kažkaip susidaro įspūdis, kad daugumai pinigai smegenis spaudžia. Todėl ir bendraujama pagal socialinį ratą.
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2010 10 15, 17:42)
hm, 700lt(oj tikrai nevarau ant zmoniu, as pati tiek vienu taru uzdirbdavau ir ka, neskaiciau saves prasta ar kokia ten)...o tai zmones uzdirbantys 4000lt? kokie skaitosi?
nu nezinau kaip kitiems, bet sakiau jau , uosvis auksinis zmogus,uzdirba saziningai.
geriausios drauges tevai, vienam vaikui dovanoja buta,kitam nama,bet irgi geri zmones, savo rankomis viska uzdirbo, buvo ir etapu kai vien tik kosemis maitinosi,nieko neturejo.
Bet va zmones protingi, rizikuoja, nebijo investuoti ten kur verta.
Nu niekaip neizvelgiu piniguose siaubo baubo
Aš ne piniguose matau blogumą, o žmonėse, kurie, išskyrus pinigus, daugiau nieko nemato. Nesakau, kad visi tokie, bet būtent mano minėtų žmonių tikrai daug. Matuojančių kitus pinigais.