QUOTE(klaida @ 2008 03 19, 17:01)
Gal geriausias variantas, kai abu vienodi (finansiskai) ir kartu prigyvena tuos turtus 

tai aisku, paskui tik turta bendrai gyvendami didina.

QUOTE(Mariem @ 2008 03 19, 01:21)
nenorėčiau gyventi su vyru be išsilavinimo, dirbančiu statybose, kad ir kiek gerai jie dabar uždirba (LABAI PRAŠAU NEISIŽEITI VISU STATYBUOSE DIRBANCIU VYRŲ)
Mano draugė laimingai ištekėjo už "senukų" pc salės darbuotojo..jie dabar labai laimingai kartu gyvena.. o aš taip ( vel gi nenoriu užsikirsti) negalėčiau.. man rupi, kad vyras būtų aprupintas viskuo..
Mano draugė laimingai ištekėjo už "senukų" pc salės darbuotojo..jie dabar labai laimingai kartu gyvena.. o aš taip ( vel gi nenoriu užsikirsti) negalėčiau.. man rupi, kad vyras būtų aprupintas viskuo..
Tai dazniausiai pagal Jurgi ir kepure buna.
Kalbedama apie issilavinima, turiu omenyj ne tik diploma bet ir bendra zmogaus isprusima, intelekta, manieras/mandaguma.. tokiu labai nedaug esu sutikus.. pastebejau toki dalikeli ..is asmenines praktikos, kad labai protingi buna gydytojai( ne kalbu apie odontologus, jie ne gydytojai) ir kuo aukstesnis issilavinimas tuo geriau, nes siaip sau durneliai i medicina nestoja
mano pirmas draugas buvo kardiologas, bet neturtingas
uztad labai protingas ir malonus
o paskutinis draugas ir vaiku tevas mane suzavejo savo proto lankstumu, nors jis buvo verslinkas turejo aukstaji medicinos issilavinima.. gaila tik kad kai kurie jo proto vingiai pernelyg uzsiraite (tikras egoistas)
Tai va..jis su savo buvusia drauge turtus uzsidirbo o paskui paliko ja del 13metu jaunesnes ir grazesnes menes
tai kad, turtingi vyrai tikrai ziuri i moters kuna, be to, manau, norint buti turtingo vyro zmona, reikia labai pasiaukoti..nes jis daug dirbs..o tu namie vaikus auginsi..
Is kitos puses mano sese 8metus labai laimingai istekejusi uz turtingo vyro, jis jai masina uz 100tuks nupirko ir siaip gyvena nieko netruksta, ji jaunesne grazesne, bet tarp ju nuostabus santikiai...be to jis irgi labai issilavines ir protingas (turi aukstaji optines fizikos specilybe)
Papildyta:
O jei vyrui, praturtejus, uzsinores nuotikiu (viurinio amziaus krize pvz)
Nors lygiai tas pat gali buti ir Tau , bet moteris, manau, istikimesnes
Be to daug vyru eina i kaire ir budami visiskais vargsais
ne nuo turto tas dalykas priklauso..
Papildyta:
Darau isvada, kad nesu tokia jau baisi materealiste
dauguma moteru noretu idomesnio grazesnio komfortiskesnio gyvenimo..
Aciu Jums Visoms

Tai va..jis su savo buvusia drauge turtus uzsidirbo o paskui paliko ja del 13metu jaunesnes ir grazesnes menes

Is kitos puses mano sese 8metus labai laimingai istekejusi uz turtingo vyro, jis jai masina uz 100tuks nupirko ir siaip gyvena nieko netruksta, ji jaunesne grazesne, bet tarp ju nuostabus santikiai...be to jis irgi labai issilavines ir protingas (turi aukstaji optines fizikos specilybe)
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 03 19, 18:02)
O jei vyrui, praturtejus, uzsinores nuotikiu (viurinio amziaus krize pvz)
Nors lygiai tas pat gali buti ir Tau , bet moteris, manau, istikimesnes

Be to daug vyru eina i kaire ir budami visiskais vargsais

Papildyta:
Darau isvada, kad nesu tokia jau baisi materealiste

Aciu Jums Visoms

QUOTE(Mariem @ 2008 03 20, 00:37)
Kalbedama apie issilavinima, turiu omenyj ne tik diploma bet ir bendra zmogaus isprusima, intelekta, manieras/mandaguma.. tokiu labai nedaug esu sutikus.. pastebejau toki dalikeli ..is asmenines praktikos, kad labai protingi buna gydytojai...
o tavo pacios issilavinimas prilygsta tavo isvarditnu vyru issilavinimui?
man kartais keista, kai issilavine vyrai sau i partneres renkasi visiskas priekvaises. nesuprantu, kodel? bet cia gal dazniau kai didelis amziaus skirtumas? tada svarbiau tampa kunas, o ne vidus? cia ne apie autore, siaip pamastymas

QUOTE(Gege @ 2008 03 19, 15:44)
man kartais keista, kai issilavine vyrai sau i partneres renkasi visiskas priekvaises. nesuprantu, kodel? bet cia gal dazniau kai didelis amziaus skirtumas? tada svarbiau tampa kunas, o ne vidus? cia ne apie autore, siaip pamastymas

Nu nezinau tokiu vyru, kurie i zmonas ima jaunesnes vien del kuno, tam yra prostitutes ............
Mano issilavynimas nera labai aukstas (bakalaurai dvieju universitetu) ir as nesu labai isprususi visuose srityse (kazkiek turiu ziniu).. O man labai norisi, kad vyras butu protingesnis, as mielai is jo pasimokysiu
cia tai as esu egoiste
bet mainais as galiu daug ka duoti
jei pasnekovas mano "proto lygio" tai mes nieko vienas kitam neduodam..jei pasnekovas kvalesnis uz mane, tais as busiu kantri, nes gal jis zino, ko as nezinau ir tai bus idomu, bet ilgai neiskentesiu
ieskosiu kito pasnekovo, kuris bus idomus man, ir gales man perduoti savo zinias
kai kuriems vyrams patinka, kai ju klausosi atidziai ir gerbia
tai jei mielai bendrauja su "kvailesnemis" moterimis
nors, manau, kvaikutes nemoketu protingo vyro ivertinti 
Papildyta:
Panasiai galvoju, tik nebutinai prostitutes..siais laikasi yra daug jaunuciu graziuoliu, ieskanciu sau turtuolio..o protingi ir turtingi labai sekmingai tuo naudojasi

Papildyta:
QUOTE(Rytine kava @ 2008 03 20, 01:59)
Nu nezinau tokiu vyru, kurie i zmonas ima jaunesnes vien del kuno, tam yra prostitutes ............
Panasiai galvoju, tik nebutinai prostitutes..siais laikasi yra daug jaunuciu graziuoliu, ieskanciu sau turtuolio..o protingi ir turtingi labai sekmingai tuo naudojasi

Jus kai rinksites vyrus, testus darykit, kuris protingesnis. Vienai reikia durnesnio, kitai protingesnio, treciai lygaus. O as leidau sirdziai reikstis sitoj sferoj 
Papildyta:
Negaliu pakesti tokiu mergu, kur ziuri tik i kisene ir tokiu diedu, kur tik kunas grazesnis. Jokio jausmo, tik daiktai

Papildyta:
QUOTE(Mariem @ 2008 03 19, 16:27)

Negaliu pakesti tokiu mergu, kur ziuri tik i kisene ir tokiu diedu, kur tik kunas grazesnis. Jokio jausmo, tik daiktai

QUOTE(Gege @ 2008 03 20, 00:44)

ko cia nesuprast? tokias durint lengviau

Papildyta:
QUOTE(Rytine kava @ 2008 03 20, 00:59)
bet kaip tos jaunesnes gulasi i lova su sau tinkanciais i tevus ar senelius vyrais, juk siu vyru kunai susirauksleje?
zinoma, toki ir turiu aciu Die, apskritai niekada nesu turejusi nepasiturincio draugo. Man paprasciausiai yra nesuvokiama, kaip vyras gali netureti pinigu, arba jis neturi galvos arba jis kazkoks nelaimelis. Beabejo, as cia kalbu apie savo amziaus vyrus, 30ties nieko nepasiekes vyras yra baisu.