Įkraunama...
Įkraunama...

Ar norėtumete turtingo vyro/žmonos?

Gal geriausias variantas, kai abu vienodi (finansiskai) ir kartu prigyvena tuos turtus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 03 19, 17:01)
Gal geriausias variantas, kai abu vienodi (finansiskai) ir kartu prigyvena tuos turtus  thumbup.gif

tai aisku, paskui tik turta bendrai gyvendami didina. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 03 19, 01:21)
nenorėčiau gyventi su vyru be išsilavinimo, dirbančiu statybose, kad ir kiek gerai jie dabar uždirba (LABAI PRAŠAU NEISIŽEITI VISU STATYBUOSE DIRBANCIU VYRŲ)
Mano draugė laimingai ištekėjo už "senukų" pc salės darbuotojo..jie dabar labai laimingai kartu gyvena.. o aš taip ( vel gi nenoriu užsikirsti) negalėčiau.. man rupi, kad vyras būtų aprupintas viskuo..

Tai dazniausiai pagal Jurgi ir kepure buna.
Atsakyti
Kalbedama apie issilavinima, turiu omenyj ne tik diploma bet ir bendra zmogaus isprusima, intelekta, manieras/mandaguma.. tokiu labai nedaug esu sutikus.. pastebejau toki dalikeli ..is asmenines praktikos, kad labai protingi buna gydytojai( ne kalbu apie odontologus, jie ne gydytojai) ir kuo aukstesnis issilavinimas tuo geriau, nes siaip sau durneliai i medicina nestoja smile.gif mano pirmas draugas buvo kardiologas, bet neturtingas smile.gif uztad labai protingas ir malonus smile.gif o paskutinis draugas ir vaiku tevas mane suzavejo savo proto lankstumu, nors jis buvo verslinkas turejo aukstaji medicinos issilavinima.. gaila tik kad kai kurie jo proto vingiai pernelyg uzsiraite (tikras egoistas)
Tai va..jis su savo buvusia drauge turtus uzsidirbo o paskui paliko ja del 13metu jaunesnes ir grazesnes menes blush2.gif ax.gif tai kad, turtingi vyrai tikrai ziuri i moters kuna, be to, manau, norint buti turtingo vyro zmona, reikia labai pasiaukoti..nes jis daug dirbs..o tu namie vaikus auginsi..

Is kitos puses mano sese 8metus labai laimingai istekejusi uz turtingo vyro, jis jai masina uz 100tuks nupirko ir siaip gyvena nieko netruksta, ji jaunesne grazesne, bet tarp ju nuostabus santikiai...be to jis irgi labai issilavines ir protingas (turi aukstaji optines fizikos specilybe)
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 03 19, 18:02)
tai aisku, paskui tik turta bendrai gyvendami didina. mirksiukas.gif

O jei vyrui, praturtejus, uzsinores nuotikiu (viurinio amziaus krize pvz)
Nors lygiai tas pat gali buti ir Tau , bet moteris, manau, istikimesnes smile.gif
Be to daug vyru eina i kaire ir budami visiskais vargsais smile.gif ne nuo turto tas dalykas priklauso..
Papildyta:
Darau isvada, kad nesu tokia jau baisi materealiste smile.gif dauguma moteru noretu idomesnio grazesnio komfortiskesnio gyvenimo.. smile.gif
Aciu Jums Visoms 4u.gif
Atsakyti
Pinigai dar ne viskas. Vidus yra viskas.

Atsakyti
Jei esat bendraamziai, bukit vargsai, kitaip vyras pabegs pas jaunesne lotuliukas.gif . Cia bajeris, mano MB viresnis ir kai susipazinom gyvenom minimaliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 03 20, 00:37)
Kalbedama apie issilavinima, turiu omenyj ne tik diploma bet ir bendra zmogaus isprusima, intelekta, manieras/mandaguma.. tokiu labai nedaug esu sutikus.. pastebejau toki dalikeli ..is asmenines praktikos, kad labai protingi buna gydytojai...

o tavo pacios issilavinimas prilygsta tavo isvarditnu vyru issilavinimui?

man kartais keista, kai issilavine vyrai sau i partneres renkasi visiskas priekvaises. nesuprantu, kodel? bet cia gal dazniau kai didelis amziaus skirtumas? tada svarbiau tampa kunas, o ne vidus? cia ne apie autore, siaip pamastymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 03 19, 15:44)

man kartais keista, kai issilavine vyrai sau i partneres renkasi visiskas priekvaises. nesuprantu, kodel? bet cia gal dazniau kai didelis amziaus skirtumas? tada svarbiau tampa kunas, o ne vidus? cia ne apie autore, siaip pamastymas smile.gif

Nu nezinau tokiu vyru, kurie i zmonas ima jaunesnes vien del kuno, tam yra prostitutes ............
Atsakyti
Mano issilavynimas nera labai aukstas (bakalaurai dvieju universitetu) ir as nesu labai isprususi visuose srityse (kazkiek turiu ziniu).. O man labai norisi, kad vyras butu protingesnis, as mielai is jo pasimokysiu smile.gif cia tai as esu egoiste smile.gif bet mainais as galiu daug ka duoti smile.gif jei pasnekovas mano "proto lygio" tai mes nieko vienas kitam neduodam..jei pasnekovas kvalesnis uz mane, tais as busiu kantri, nes gal jis zino, ko as nezinau ir tai bus idomu, bet ilgai neiskentesiu smile.gif ieskosiu kito pasnekovo, kuris bus idomus man, ir gales man perduoti savo zinias smile.gif kai kuriems vyrams patinka, kai ju klausosi atidziai ir gerbia smile.gif tai jei mielai bendrauja su "kvailesnemis" moterimis smile.gif nors, manau, kvaikutes nemoketu protingo vyro ivertinti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine kava @ 2008 03 20, 01:59)
Nu nezinau tokiu vyru, kurie i zmonas ima jaunesnes vien del kuno, tam yra prostitutes ............

Panasiai galvoju, tik nebutinai prostitutes..siais laikasi yra daug jaunuciu graziuoliu, ieskanciu sau turtuolio..o protingi ir turtingi labai sekmingai tuo naudojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Jus kai rinksites vyrus, testus darykit, kuris protingesnis. Vienai reikia durnesnio, kitai protingesnio, treciai lygaus. O as leidau sirdziai reikstis sitoj sferoj wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Mariem @ 2008 03 19, 16:27)

Panasiai galvoju, tik nebutinai prostitutes..siais laikasi yra daug jaunuciu graziuoliu, ieskanciu sau turtuolio..o protingi ir turtingi labai sekmingai tuo naudojasi lotuliukas.gif

Negaliu pakesti tokiu mergu, kur ziuri tik i kisene ir tokiu diedu, kur tik kunas grazesnis. Jokio jausmo, tik daiktai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 03 20, 00:44)

ko cia nesuprast? tokias durint lengviau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine kava @ 2008 03 20, 00:59)

bet kaip tos jaunesnes gulasi i lova su sau tinkanciais i tevus ar senelius vyrais, juk siu vyru kunai susirauksleje?
Atsakyti
zinoma, toki ir turiu aciu Die, apskritai niekada nesu turejusi nepasiturincio draugo. Man paprasciausiai yra nesuvokiama, kaip vyras gali netureti pinigu, arba jis neturi galvos arba jis kazkoks nelaimelis. Beabejo, as cia kalbu apie savo amziaus vyrus, 30ties nieko nepasiekes vyras yra baisu.
Atsakyti