Įkraunama...
Įkraunama...

Ar norėtumete turtingo vyro/žmonos?

QUOTE(Riuriu @ 2008 03 20, 11:19)
zinoma, toki ir turiu aciu Die, apskritai niekada nesu turejusi nepasiturincio draugo. Man paprasciausiai yra nesuvokiama, kaip vyras gali netureti pinigu, arba jis neturi galvos arba jis kazkoks nelaimelis. Beabejo, as cia kalbu apie savo amziaus vyrus, 30ties nieko nepasiekes vyras yra baisu.

Ne visi moka apvagineti darbuotojus, verslininkus ir t.t.
Kas tada gatves sluos jei visi vyrai bus pasieke?
Esi moteriskos lyties atstove uz pinigus.
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 03 20, 11:42)
as labai mazai pazystu vyru Lietuvoj, kuriu menesines pajamos butu virs 10K ir kurie jas uzdirbtu savo saziningu ir svariu darbu. dauguma kaip minimum mokescius slepia, kai kurie kysius nesa, kad gautu projektus.. nenoreciau tokiu pinigu. ir kiekviena diena drebet, kad atitinkamos tarnybos nenusavintu turto ir nepasodintu vyro i kaliuze.

Na mano jokio skirtumo kokie pinigai, svarbu krauju neaptaskyti. Bet nemanau , jog verta plesti sia tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 20 kovo 2008 - 10:57
Nesakiau, kad negerbciau vyro, kuris uzdirbtu maziau nei 10 tukst.LT. Apie pinigu suma is viso kalbeta nebuvo. Minejau, kad negerbciau prastai uzdirbancio vyro. Taip, galiu drasiai pasakyti, kad vyra ypac gerbiu uz tai kiek proto, sumanumo, ir darbtumo jis turi, jei sugeba daug uzdirbti. Uz ka tureciau gerbti menkai uzdirbanti vyra? Uz grazias akis ar zodzius?
Kazkuri cia Jusu nuklydo i apmastymus apie nesvaru darba, baime ir didelius pinigus. Man svarbiausia, kad zmogus smurto nenaudotu! Visi kiti "melavimai", "neteisumai" ir visa kita yra atleistina. Tarytum daug saziningai dirbanciu verslininku (ir ne tik) yra lotuliukas.gif Visi meluoja, savivaliauja ir kitas negeroves daro, kad tik sau ir savo seimai didesne gerove suteiktu.
Atsakyti
QUOTE(MissGift @ 2008 03 20, 02:56)
Nesakiau, kad negerbciau vyro, kuris uzdirbtu maziau nei 10 tukst.LT. Apie pinigu suma is viso kalbeta nebuvo. Minejau, kad negerbciau prastai uzdirbancio vyro. Taip, galiu drasiai pasakyti, kad vyra ypac gerbiu uz tai kiek proto, sumanumo, ir darbtumo jis turi, jei sugeba daug uzdirbti. Uz ka tureciau gerbti menkai uzdirbanti vyra? Uz grazias akis ar zodzius?
Kazkuri cia Jusu nuklydo i apmastymus apie nesvaru darba, baime ir didelius pinigus. Man svarbiausia, kad zmogus smurto nenaudotu! Visi kiti "melavimai", "neteisumai" ir visa kita yra atleistina. Tarytum daug saziningai dirbanciu verslininku (ir ne tik) yra lotuliukas.gif Visi meluoja, savivaliauja ir kitas negeroves daro, kad tik sau ir savo seimai didesne gerove suteiktu.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 20, 11:49)
Ne visi moka apvagineti darbuotojus, verslininkus ir t.t.
Kas tada gatves sluos jei visi vyrai bus pasieke?
Esi moteriskos lyties atstove uz pinigus.

Na, kaip jau ir rasiau kiekvienam savo.
Jei as gyvenime siekiu maximumo, mano vyras turetu buti taip pat labai ambicingas.
As nenoriu, jog mano vyras vairuotu savo svajoniu auto tik mintyse, jog gyventu savo svajoniu namuose tik paveiksleliuose, jog keliautu tik ziuredamas i zemelapi...
Atsakyti
QUOTE(MissGift @ 2008 03 20, 11:56)
Visi meluoja, savivaliauja ir kitas negeroves daro, kad tik sau ir savo seimai didesne gerove suteiktu.

supratau. tie, kurie nemeluoja ir nevagia, del asmenines naudos, yra negerbtini. nu nes "neuzdirba" daug pinigu.
liudna del tokios supuvusios visuomenes. ir tokio poziurio kaip jusu: tegu vagia, bile man gerai.
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 03 20, 12:05)
supratau.  tie, kurie nemeluoja ir nevagia, del asmenines naudos, yra negerbtini. nu nes "neuzdirba" daug pinigu.
liudna del tokios supuvusios visuomenes. ir tokio poziurio kaip jusu: tegu vagia, bile man gerai.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
supratau.  tie, kurie nemeluoja ir nevagia, del asmenines naudos, yra negerbtini. nu nes "neuzdirba" daug pinigu.

Kaip ten sako, kol vienas matuos devynis kartus, kitas nukirps.... smile.gif
Va man idomi Jusu nuomone... Jus mieliau gyventumete nepritekliuje, nenupirktumet savo vaikams lyshno banano, bilia saziningai uzdirbami skatikai?
Atsakyti
Lietuvoje saziningu budu dideliu pinigu neuzdirbsi, net budamas savininku. Mokesciai, mokesciai ir dar karta mokesciai.
Jai pasirinkai mokslo zmogu, kuris siekiai visai kiti... tai is jo tikrai nera ko tiketis dideliu pinigu LT, jai pasirinkai verslininka, o jai dar is 1990m. pradejes bizniauti, t.y. prihvatizacija, ar uz Lancberginius pinigus t.y. investicinius cekius isigytus zemes, kolukius, nekilnoajmu turta, fabrikus... tai taip dauguma pasiskeke pusvelciau isigyti valstybes turta, taip apgaudinedami mus tautiecius. Na neprisiminsim cia istorijos cool.gif , tik tiek galiu pasakyti, kad LT saziningu budu neuzsidirbsi, ieskome pazinciu, zentu , giminiu, kas kam pades, uztars... o ir merginos grazios visada salia, salia tokiu turtingu vyru. Yra poru kurie pradejo gyvenima nuo nulio ir kartu iki dabar, bet mazai beliko, pasitikejimas savimi vyrai uzdirbantis ale didelius pinigus visada paragaus sviezios mesytes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nosferatu: 20 kovo 2008 - 11:10

kaip kas ismano, taip ir gyvena..arba kas pirmesnis, tas gudresnis rolleyes.gif
vertingiau buti pirmesniam, vadinasi ir gudresniam, nei sedeti ir "saziningai" laukti, kada tau is po nosies "duonos rieke" nugvelbs.
O dar kitaip sakant: gera dusele, plika sub...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissGift: 20 kovo 2008 - 11:13
Kai pradejau bendrauti su savo vyru, tuomet dar busimuoju, jis labai nedaug uzdirbdavo, as pati buvau studente, taigi jis islaike musu seima.
As pati is pasiturincios seimos, turejau ko tik sirdute geide. Taciau man jo tuomeinis uzdarbis neturejo jokios reiksmes, nes sugebejau izvelgti jame kur kas daugiau. Jis yra issilavines, labai protingas ir ambicingas vyras. Siekia uzbrezto tikslo, seima ir mylima moteris jam yra didziule motivacija.
Taigi pradzioj pinigu kaip ir nebuvo, taciau as maciau kad jis yra perspektyvus ir gyvenime pasieks labai daug. Mano lukesciai pasiteisino 100%
Mano nuomone, jei 20-metis vyras neuzdirba kavos puodeliui savo merginai, o 30 negali nupirkti brangaus papuosalo, jis ne vyras. Kalbu ne tik apie aprupinima, bet apie moters lepinima. Man tai labai svarbu.
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 03 20, 12:09)
vyrai uzdirbantis ale didelius pinigus visada paragaus sviezios mesytes  lotuliukas.gif

aha, o kuriu pajamos mazesnes ragauja tik dveselena? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Winnie @ 2008 03 20, 12:12)
Jis yra issilavines, labai protingas ir ambicingas vyras. Siekia uzbrezto tikslo, seima ir mylima moteris jam yra didziule motivacija.
Taigi pradzioj pinigu kaip ir nebuvo, taciau as maciau kad jis yra perspektyvus ir gyvenime pasieks labai daug. Mano lukesciai pasiteisino 100%

Taip, pinigais nelyja. Ambcijos, motyvacija, siekiai bei perspektyvumas ... taip ir turetu buti.
Atsakyti