Įkraunama...
Įkraunama...

Ar norėtumete turtingo vyro/žmonos?

QUOTE(Diana24 @ 2010 10 17, 19:00)
Nieko neteisiu 4u.gif ,bet jeigu žmogus mano,kad likę (tai yra sumokėjus už komunalinius mokesčius,maistą,degalus,drabužius ir pramogas) 6000lt yra tik 6000 na tai...viskas iš šoko neturiu ką pasakyt biggrin.gif  unsure.gif

O kas cia tokio? Vienam tas "tik" yra 1Lt, kitam 6000. Nereikia pykti, kad kazkas daugiau pinigu turi mirksiukas.gif
Atsakyti
o ar aš sakiau,kad pykstu? bigsmile.gif man neskauda turi- tai turi čia tik šiaip pastebėjimas buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diana24: 17 spalio 2010 - 17:39
QUOTE(Myliu tave @ 2010 10 17, 15:59)

Gerb. Reika, meilei pinigų nereikia visiškai, valgyti - maistui reikia. Bet mylėti žmogų... Pinigų tikrai nereikia, nei centuko. Reikia maistui, tai poreikis, bet meilės nei perki, nei parduodi. Jai pinigų nereikia.

nereik meilei pinigu, bet reik salygu, kad nenuvystu kaip gelyte nelaistoma.
Atsakyti
Ajajaj kokia bloga pasijauciau, kad audines puskailiniu noriu blink.gif Juk meile matuojama tik kai taupai batams puse metu.
Atsakyti
Myliu tave, man, pvz., nieko nelieka, nes moku buto paskolą, dar kitą nedidelę turiu, nes reikia padėti dukrai, nes paaugliui sūnui daug ko reikia..nu man nieko nelieka, negaliu pataupyti ir tai yra blogai, nes taupyti reikia.
Tai dabar turiu džiaugtis, kad liuksovai gyvenu? Aišku, pagal tuos, kurie neturi darbo - tai aš turiu daug, bet tikrai ne per daug, kad pinigai būtų švaistomi- jų trūksta, nes žmogus turi atsidėti juodai dienai, išvykti nors retkarčiais kelionėn, nusipirkti knygą, pasikeisti baldą, įsigyti išeiginių batelių porą, išleisti vaikus į kiną,koncertą.......o ne tik prasimaitinti. Apie kailinius aš nekalbu, nesu turėjusi jokių ir man jų netrūksta.
Kažkada , tikiu, bus sąlygos ir susitaupyti, na, gal, kai vaikai ant kojų atsistos. Tik ne dabar. Dabar man pinigų trūksta. Ir tai ne išlaidumas ir ne išpuikimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėtoji: 17 spalio 2010 - 18:58
QUOTE(Reika @ 2010 10 17, 19:18)
nereik meilei pinigu, bet reik salygu, kad nenuvystu kaip gelyte nelaistoma.

Tom sąlygom pinigų irgi nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Myliu tave @ 2010 10 17, 20:29)
Tom sąlygom pinigų irgi nereikia.

blink.gif stogui virs galvos(nuoma,imokos, jum gerai,jei turit namus nuosavus),pavalgius pasaulis iskart mielesnis, nebent jus mylit ir gyvenat nevalgius, jau 40m. Mylit vienas kita nesiprause smile.gif...
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 10 17, 21:05)
blink.gif stogui virs galvos(nuoma,imokos, jum gerai,jei turit namus nuosavus),pavalgius pasaulis iskart mielesnis, nebent jus mylit ir gyvenat nevalgius, jau 40m. Mylit vienas kita nesiprause smile.gif...

Meilė tai tokia investicija, kuriai pinigų visiškai nereikia. Galima valgyti iš auksinių bliūdų ir nekęsti vienas kito. Galima praustis 5 kartus dienoje, ir nekęsti vienas kito. O galima valgyti kruopas, ir mylėti vienas kitą. Meilei pinigų visiškai nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Myliu tave @ 2010 10 17, 21:27)
Meilė tai tokia investicija, kuriai pinigų visiškai nereikia. Galima valgyti iš auksinių bliūdų ir nekęsti vienas kito. Galima praustis 5 kartus dienoje, ir nekęsti vienas kito. O galima valgyti kruopas, ir mylėti vienas kitą. Meilei pinigų visiškai nereikia.

O tai kruopas Dievas duoda? kruopom irgi reikia uždirbti. Meilė ateina, praeina o valgyti visada norisi-taip sakydavo vienas lb protingas žmogus. Alkanam ne meilė galvoje mirksiukas.gif
Man patinka protingi vyrai, o protingi vyrai žino kaip pinigėlį uždirbti. Protingi vyrai nesėdi tėvams ant sprando, ir savo užpakalį patys išlaiko. Tad nesakau kad reikia rinktis pagal vyro kišenę, bet reikia rinktis protingą žmogų šalia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kooksas @ 2010 10 17, 21:35)
O tai kruopas Dievas duoda? kruopom irgi reikia uždirbti. Meilė ateina, praeina o valgyti visada norisi-taip sakydavo vienas lb protingas žmogus. Alkanam ne meilė galvoje  mirksiukas.gif
Man patinka protingi vyrai, o protingi vyrai žino kaip pinigėlį uždirbti. Protingi vyrai nesėdi tėvams ant sprando, ir savo užpakalį patys išlaiko. Tad nesakau kad reikia rinktis pagal vyro kišenę, bet reikia rinktis protingą žmogų šalia  mirksiukas.gif

Nenukrypkime į lankas. Aš nesakiau, kad pinigų nereikia. Kalba net ne apie juos, o apie požiūrį į pinigus. O aš turiu itin protingą žmogų šalia, patį geriausią pasaulyje. Kažkur rašiau: kalbu apie "tik", kai sakoma, kad grandioziškai didelė suma yra "tik". Va čia ir esmė - požiūryje. Kai pinigai yra pirmoje vietoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliu tave: 17 spalio 2010 - 20:42
QUOTE(Myliu tave @ 2010 10 17, 23:41)
Nenukrypkime į lankas. Aš nesakiau, kad pinigų nereikia. Kalba net ne apie juos, o apie požiūrį į pinigus. O aš turiu itin protingą žmogų šalia, patį geriausią pasaulyje. Kažkur rašiau: kalbu apie "tik", kai sakoma, kad grandioziškai didelė suma yra "tik". Va čia ir esmė - požiūryje. Kai pinigai yra pirmoje vietoje.

Ne visiems 6000Lt yra grandioziskai didele suma. Ir tai jokiu budu nereiskia, kad zmogus, kuriam si suma nera didele, galvoja tik apie pinigus.
Atsakyti
smile.gif atsakant i temos klausima, pasakysiu kad vyro turtingo labai noreciau bigsmile.gif bigsmile.gif
pagalvojus, kiek visko galeciau pasidaryti ir isigyti, ko man truksta normaliai savo veiklai, hobiams vystyti rolleyes.gif rolleyes.gif
pasvajokim smile.gif
Atsakyti