Įkraunama...
Įkraunama...

Ar norėtumete turtingo vyro/žmonos?

QUOTE(Myliu tave @ 2010 10 17, 21:41)
Nenukrypkime į lankas. Aš nesakiau, kad pinigų nereikia. Kalba net ne apie juos, o apie požiūrį į pinigus. O aš turiu itin protingą žmogų šalia, patį geriausią pasaulyje. Kažkur rašiau: kalbu apie "tik", kai sakoma, kad grandioziškai didelė suma yra "tik". Va čia ir esmė - požiūryje. Kai pinigai yra pirmoje vietoje.

kuri cia pareiske,kad jai pinigai pirmoje vietoje?

galiu garantuoti,kad dauguma pasakys Seima smile.gif
ir kodel jus nora skaniai pavalgyti, pamatyti pasauli lyginat su meile pinigams?
Atsakyti
Galiu supazindinti su vienisu turtingu vyru 4u.gif Tik ar turetumete jam ka pasakyti?....
Atsakyti
O man idomu, gal jau buvo diskutuota, tik as kazkur prameciau, tai vistiek paklausiu. Kas kam yra turtingas? Nu cia is diskusiju kaikuriu supratau, kad vieniem biski daugiau uz minimuma uzdirbant jau turtngu galima jaustis, kitam ir 6000 atlike yra nieko gero. Ar turtingas jau tas, kuris zmonai batus sugeba nupirkt? Kaip galima gincytis, kad kiekvienam tas turtingas kitka reiskia...
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2010 10 17, 22:58)
Galiu supazindinti su vienisu turtingu vyru  4u.gif Tik ar turetumete jam ka pasakyti?....

Jei tas vyras pasirašytų ant tokių pažinčių, tai jaučiu jis pats neturi ką pasakyti lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2010 10 17, 22:58)
Galiu supazindinti su vienisu turtingu vyru  4u.gif Tik ar turetumete jam ka pasakyti?....

Oi mes turetume ka parodyti.. lotuliukas.gif o va jis ar sugebetu atlaikyt?? cia tai klausimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 10 18, 08:24)
Oi mes turetume ka parodyti..  lotuliukas.gif o va jis ar sugebetu atlaikyt??

sugebetu.
Jis chirurgas.
Ne tokiu baisybiu mate.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 18, 09:28)

Ne tokiu baisybiu mate.

ne matymo esme atlaikyti lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 10 16, 14:51)
visiskai teisingai

netikiu smile.gif gyventi neįmanoma už tiek, tik šiek tiek egzistuoti..
na bet jie abu meile gyvi...

QUOTE(Myliu tave @ 2010 10 16, 19:38)
Man ir yra vienodai, tik mane užkabino tai, kad "tik" 6000 Lt. Tai laikoma mažai, pinigai iškeliami tokiu prioritetu. "Tik".
Papildyta:

Batai nesvarbu, prie ko čia batai. Mylintis vyras leis pajausti moteriai, kad ji jam reikalinga, kad jis ją myli. Batai ne prie ko.

o jūs kai sirgsit (nelinkiu aišku bet...) ir jums reikės vaistų.. mylintis vyras savo meile jūsų neišgydys. JUMS REIKĖS VAISTŲ. ir abejoju ar mylintis žmogus jaustųsi gerai negalėdamas padėti. meilės aš nematuoju pinigais. bet labai noriu ne egzistuoti o gyventi. normaliai. ir pasakymas kad mums gana 800 (sumokėti už butą, už mašinos draudimus, pavalgyt ir DAR padėti vaikams) -čia yra ne tai kad juokinga bet graudu ir nerealu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 10 18, 10:39)
netikiu smile.gif gyventi neįmanoma už tiek, tik šiek tiek egzistuoti..
na bet jie abu meile gyvi...
o jūs kai sirgsit (nelinkiu aišku bet...) ir jums reikės vaistų.. mylintis vyras savo meile jūsų neišgydys. JUMS REIKĖS VAISTŲ. ir abejoju ar mylintis žmogus jaustųsi gerai negalėdamas padėti. meilės aš nematuoju pinigais. bet labai noriu ne egzistuoti o gyventi. normaliai. ir  pasakymas kad mums gana 800 (sumokėti už butą, už mašinos draudimus, pavalgyt ir DAR padėti vaikams) -čia yra ne tai kad juokinga bet graudu ir nerealu smile.gif

Gerai, įsivaizduojame: gaunate labai daug, sergate, vaistus gaunate visus įmanomas, gulite ligoninėje. Ir vyras niekada Jūsų neaplanko, jam vienodai. Grįžtate namo, dar silpna esate, jam vis tiek vienodai, jis domisi savo reikalais, draugais. Ar tokia laimė būtų tie labai dideli pinigai? Velniam jų reikia, jeigu nėra meilės. Aš nesakau, kad pinigų visiškai nereikia, kaip čia man visi prirašė, kad būtent taip manau. Aš visada kalbėjau apie jų per didelį vertinimą ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2010 10 17, 22:33)
kuri cia pareiske,kad jai pinigai pirmoje vietoje?

galiu garantuoti,kad dauguma pasakys Seima smile.gif
ir kodel jus nora skaniai pavalgyti, pamatyti pasauli lyginat su meile pinigams?

Yra, tik reikia beveik 50 psl. perskaityti iš naujo, tingiu ieškoti. Ten maždaug taip buvo: labai myliu savo MB, savo vaiką (tas tikrai nusotabu), ir visam tam reikia pinigų. Meilei reikia pinigų? Visai nereikia.
Atsakyti
doh.gif

idomu kaip jus skaitet... gal pavargusi buvot.

bet, visos myli vaikus ir vyrus, ir deja, gyvenimui kartu reik pinigu, vaikui mazam nepasakysi,kad jis pabadautu,pasaltu( is tokiu tevu, vaika greit atimtu)

Gerai, įsivaizduojame: gaunate labai daug, sergate, vaistus gaunate visus įmanomas, gulite ligoninėje. Ir vyras niekada Jūsų neaplanko, jam vienodai. Grįžtate namo, dar silpna esate, jam vis tiek vienodai, jis domisi savo reikalais, draugais. Ar tokia laimė būtų tie labai dideli piniga

kas jums negerai? rimtai, kodel sitaip butent isivaizduojat?
1. jei vyrui vienodai butu,jis negyventu su seima
2. jei zmones turi daugiau nei 1000lt jie tampa besirdziais egoistais?
3. kokiame pasaulyje gyvenat?
4. o nepagalvojat,kad reali situacija, "sergi,nusiperki vaistu,guli ligonineje, vyras rupinasi namais ir vaikais ir aplanko zmona, bendri draugai taip pat lanko rupinasi draugais"
Atsakyti
Čia į klausimą, ar pinigai yra svarbu, atsakysiu-taip, svarbu. Bet taip pat labai svarbu pagarba, sutarimas, meilė šeimoje. Tačiau pinigai irgi svarbu, juk malonu, kai gali sau daugiau leisti. O nuo to tikrai nenukentės nei pagarba, nei meilė. Priešingai kalba, kaip taisyklė, tie žmonės, kurie gyvena sunkiau. Sakau iš patirties, nes teko visaip gyventi. Kai gyveni nuo...iki - neigimas yra geriausias būdas slopinti savo norus.
Kad dideli pinigai sugadina žmones-tikiu, bet tik tokiu atveju, jei žmogus neprotingas.
Atsakyti
QUOTE(Myliu tave @ 2010 10 18, 11:04)
Gerai, įsivaizduojame: gaunate labai daug, sergate, vaistus gaunate visus įmanomas, gulite ligoninėje. Ir vyras niekada Jūsų neaplanko, jam vienodai. Grįžtate namo, dar silpna esate, jam vis tiek vienodai, jis domisi savo reikalais, draugais. Ar tokia laimė būtų tie labai dideli pinigai? Velniam jų reikia, jeigu nėra meilės. Aš nesakau, kad pinigų visiškai nereikia, kaip čia man visi prirašė, kad būtent taip manau. Aš visada kalbėjau apie jų per didelį vertinimą ir viskas.
Papildyta:

Yra, tik reikia beveik 50 psl. perskaityti iš naujo, tingiu ieškoti. Ten maždaug taip buvo: labai myliu savo MB, savo vaiką (tas tikrai nusotabu), ir visam tam reikia pinigų. Meilei reikia pinigų? Visai nereikia.

o negali būti taip kad gaunate ir meilę ir vaistus? kodėl jūs įsivaizduojate kad jei žmonės turi daugiau nei 800 lt jie negali mylėti?
man smagu kad aš galiu padovanoti savo mylimiems žmonėms tai ką jie nori, smagu kai matau jų džiaugsmą .
meilei nereikia pinigų, tačiau gyvenimui (ne egzistavimui) tikrai reikia
Atsakyti