Įkraunama...
Įkraunama...

Ar norėtumete turtingo vyro/žmonos?

QUOTE(Gege @ 2008 03 20, 13:02)
kas liecia seima. tai banditas is pradziu lyg ir del savo seimos stengiasi tuos turtus kaupti. visiems gerai, kol to bandito nepagauna. tada labiausiai kencia ta pati seima, del kurios taip "stengesi".. cia turbut is tos serijos, kai lazda turi du galus smile.gif

butent kad nukencia seima verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridukas: 20 kovo 2008 - 12:04
QUOTE(MissGift @ 2008 03 20, 12:03)

nekeista..cia pavyzdys zmogaus praradusio aplamai dziaugsma gyvenime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2008 03 20, 13:02)
pazystu viena bandita kuris neskaiciavo pinigu,rengesi tik versace ir D&G...O darbeliai jo buvo tokie nesvarus kad dabar kaleime sedi ir madas demonstruoja.

Tai anksciau ar veliau daugumai taip nutinka, tik skirtumas, jog vieni zino riba kiti ne, kartais galima to ir isvengti, bet ir tai turbut laiko klausimas?
Atsakyti
QUOTE(MissGift @ 2008 03 20, 14:03)

g.gif kodel keista??? juk ir aukso grandines ant kaklo ne visi vyrai kabinasi.... moteris aprasytoje situacijoje atliktu ta pacia "rekiancios ir aki traukiancios" grandines funkcija.....
Atsakyti
Vyras kuris nepalepina zmonos ivairiais daikciukais, daiktais, gelemis ir t.t. nera vyriskas.
Atsakyti
QUOTE(Jolita Mc'r @ 2008 03 20, 13:08)
g.gif  kodel keista??? juk ir aukso grandines ant kaklo ne visi vyrai kabinasi.... moteris aprasytoje situacijoje atliktu ta pacia "rekiancios ir aki traukiancios" grandines funkcija.....

na ne..man grazi, susitvarkiusi, nuolat pasitempusi ir savimi besirupinanti moteris, nebutinai atitinka tos pacios rekiancios ir aki traukiancios grandines funkcija...toli grazu ne.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 20, 13:08)
Vyras kuris nepalepina zmonos ivairiais daikciukais, daiktais, gelemis ir t.t. nera vyriskas.

biski ziauru sakyciau, cia jau reiktu diskusijos apie vyriskumo samprata. As vyriskuma suprantu siek tiek kitaip. Bet nepriestarausiu, jog toks demesys man yra priimtinas, bet jokiais budais tai nera vertybe.
Atsakyti
is viso si tema jau vaziuoja i lankas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MissGift @ 2008 03 20, 13:15)
is viso si tema jau vaziuoja i lankas biggrin.gif

drinks_cheers.gif
tesiam tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 03 20, 12:53)
Kad daryti malonumus savo moteriai, kad ziureti kaip ji zydi, kad ji galetu nusipirkti gera krema, kad jai nieko netruktu.. Juk moterys - tai geles... O gelems reikia vandens, kad atsiskleistu visas ju grozis..

Todel, kad jos visos ziuretu i Jusu Moteri ir galvotu "a-ha, ji su juo ir jau ilgai, kazin, kas jame tokio? Reikia ishsiaishkinti..." Juk moterys tokios smalsios..  blush2.gif

Negi tikrai vyrui pinigai tik tam reikalingi? g.gif Kad turėti "kambarinę gėlę"? g.gif Žinot, man šis aprašymas priminė vieną sceną matytą ne per seniausiai Kauno centre (nevarau ant Kauno ar dar ko, tiesiog ten taip nutiko smile.gif) Išlipa vyras su "cepa" masyvia ant kaklo iš prabangaus automobilio ( nu ten "rėmas", atsaini "poza" ir viskas kaip priklauso) ir išlipa iš kito šono mergina jaunutė, dailiai "sutvarkyta", "aprengta" smile.gif Nesileidžiant į smulkmenas, ji pabandė jam kažką pasakyti (atseit einam gal pirma pavalgyti, o paskui čia užsuksim), tai kai pasipylė pariedėjo iš burnos to vyriškio... nenoriu atkartoti to žodžių kratinio, bet net brangiausi kremai manęs šalia tokio nesulaikytų.
Taip kad, tiek to tie turtai, jei tenka būti "aksesuaru prie prabangaus automobilio" smile.gif Ar gerai laistoma "kambarine gėle" smile.gif Be to, mano kukli gėlininkavimo patirtis rodo, kad laistyti gėles irgi su saiku reikia. Kitaip supūdyti galima biggrin.gif

Nu nežinau kaip "visos", bet kol kas neteko patirti būtent tokio Jūsų aprašomo "smalsumo" smile.gif

QUOTE(Afroditte @ 2008 03 20, 13:05)
nekeista..cia pavyzdys zmogaus praradusio aplamai dziaugsma gyvenime biggrin.gif

O gal tiesiog ne gėlininkas jis... blush2.gif Nu gal jam džiaugsmą automobiliai teikia biggrin.gif (svarbu, kad gerai važiuotų ir galingas būtų biggrin.gif)

QUOTE(MissGift @ 2008 03 20, 13:10)
na ne..man grazi, susitvarkiusi, nuolat pasitempusi ir savimi besirupinanti moteris, nebutinai atitinka tos pacios rekiancios ir aki traukiancios grandines funkcija...toli grazu ne.

Man irgi ne, bet ar tokia, kokią Jūs nupiešėt gali būti tik turtingo vyro žmona? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 03 20, 13:19)
Nu gal jam džiaugsmą automobiliai teikia biggrin.gif (svarbu, kad gerai važiuotų ir galingas būtų biggrin.gif)

Ne, neteikia. Svarbu, kad važiuotų. Jau žinau kokio sekančio automobilio ieškosiu - pirmo Golf'o.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 20, 14:22)
Ne, neteikia. Svarbu, kad važiuotų. Jau žinau kokio sekančio automobilio ieškosiu - pirmo Golf'o.

Nu aš tik paspėliojau smile.gif

Fu, pirmas golfas.... nemėgstu mažų mašinų unsure.gif
Atsakyti