Įkraunama...
Įkraunama...

Ar norėtumete turtingo vyro/žmonos?

QUOTE(Riuriu @ 2008 03 20, 12:49)
na netesiogiai visada yra asmeniskai palieciama ir nuskriaudziama smile.gif
As labai nesigilinu kaip konkreciai MB uzdirba visus pinigus, bet visad prasau jo aukoti ir darau ta pati, bet cia jau psichologinis momentas ir visiskai " i pievas... " smile.gif

visada darome ta pati..
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 20, 11:26)
Kam vyrui pinigai?

Kad daryti malonumus savo moteriai, kad ziureti kaip ji zydi, kad ji galetu nusipirkti gera krema, kad jai nieko netruktu.. Juk moterys - tai geles... O gelems reikia vandens, kad atsiskleistu visas ju grozis..
Ponas Medini, nejaugi Jums nesinoretu, kad salia Jusu visada butu grazi moteris, laiminga, besisypsianti, rami, linksma? Jums pavydetu kiti vyrai, o pats sulauktumete didesnio kitu moteru demesio. Zinote kodel? Todel, kad jos visos ziuretu i Jusu Moteri ir galvotu "a-ha, ji su juo ir jau ilgai, kazin, kas jame tokio? Reikia ishsiaishkinti..." Juk moterys tokios smalsios.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 03 20, 12:53)
Kad daryti malonumus savo moteriai, kad ziureti kaip ji zydi, kad ji galetu nusipirkti gera krema, kad jai nieko netruktu.. Juk moterys - tai geles... O gelems reikia vandens, kad atsiskleistu visas ju grozis..
Ponas Medini, nejaugi Jums nesinoretu, kad salia Jusu visada butu grazi moteris, laiminga, besisypsianti, rami, linksma? Jums pavydetu kiti vyrai, o pats sulauktumete didesnio kitu moteru demesio. Zinote kodel? Todel, kad jos visos ziuretu i Jusu Moteri ir galvotu "a-ha, ji su juo ir jau ilgai, kazin, kas jame tokio? Reikia ishsiaishkinti..." Juk moterys tokios smalsios..  blush2.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 03 20, 11:53)
Ponas Medini, nejaugi Jums nesinoretu, kad salia Jusu visada butu grazi moteris, laiminga, besisypsianti, rami, linksma? Jums pavydetu kiti vyrai, o pats sulauktumete didesnio kitu moteru demesio. 

O kam man viso to reikia? Man nesinori. Tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 03 20, 13:39)
taip smile.gif ir jeigu jausciau dideli nepritekliu, stengciausi uzdirbti daugiau pinigu, bet teisetais budais.

blush2.gif na, as susigundyciau ir neteisetais hihihi.gif jei pinigai dideli, o neteisetumas nelabai jau zymus....

QUOTE(Gege @ 2008 03 20, 13:50)
priesiskumas dar gali buti jauciamas del to, kad turtingi zmones giriasi savo turtais ir menkina nepasiturincius.. tokie dvasios ubagai man irgi nekelia teigiamu emociju. bet cia jau ne del turto, o del kitu ju savybiu.

priesiskumas dar labai galimas del tokios labai lietuviskos budo ypatybes - pavydo tongue.gif
4u.gif as nenoriu nei labai biedno, nei per daug turtingo. man gerai toks pats, kaip ir as. tada seimoje gyvuoja lygybe, brolybe ir kitos -ybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 03 20, 12:50)
na pvz paimkim koki tikra bandita. tai as jam jauciu priesiskuma, nes zinau, kad jis tuos turtus susikrove nusikalstama veikla, pvz turto prievartavimas, narkotikai, kontrabanda ir t.t. imkit kita pavyzdi. mokslininkui, kuris padare kazkoki isradima ir is jo susikrove turtus as nejausiu jokio priesiskumo. del tu vaidenimusi irgi gali buti tiesos. priesiskumas dar gali buti jauciamas del to, kad turtingi zmones giriasi savo turtais ir menkina nepasiturincius.. tokie dvasios ubagai man irgi nekelia teigiamu emociju. bet cia jau ne del turto, o del kitu ju savybiu.

Viskas tiesa, tik as as nejauciu priesiskumo, zinau, jog lazda turi du galus, tik apmaudu jei tas kitas galas atsisuka niekuo detai tariamo bandito seimai rolleyes.gif
O tie, kurie giriasi savo turtais ir niekina kitus, tai zmones turintys baisiausia kompleksa (tokiu pazistamu apstu) ir manyciau psichologiniu problemu.... nes jie, dauguma, yra patys tik tik islipe is to "skurdo" , nes juos kazkada kazkas taip pat menkino...uzburtas ratas "perduok kitam" ... Bet anksciau ar veliau ir tokius gyvenimas oi kaip pamoko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 03 20, 12:43)
jei pasitaikytu proga uzsidirbti greitai, lengvai bet ne visai "svariai", nejau ta proga nepasinaudotumete?

Sori uz eilini OT  4u.gif

is pradziu pagalvojau, kad priklausytu nuo "nesvarumo".. jeigu atimti apgaules budu is kokios senutes zeme, tikrai negaleciau. papirkineti atitinkamas institucijas del mano nesvaraus sanderio irgi negaleciau. (as pries kysininkavima bet kokia forma). po to reiketu baimintis, kad busiu suciupta.. ne, nenoreciau. bet jeigu kazkoks sanderis ir butu. tikrai nepykciau, jeigu zmones ziuretu i mane su panieka, ir nesakyciau jiems, va kokia as gudri, o jus kvailiai.
visgi matau daug minusu, ypac, kad netureciau vidines ramybes. bet cia del to, kad tureciau paminti savo nusistatyma. pas kitus zmones tokio nusistatymo nera, tai jiem ir sirdy ramu. tai ne, negaleciau, nors svarstyciau kas be ko smile.gif
Atsakyti
Ponas Medini, nejaugi Jums nesinoretu, kad salia Jusu visada butu grazi moteris, laiminga, besisypsianti, rami, linksma? Jums pavydetu kiti vyrai, o pats sulauktumete didesnio kitu moteru demesio. Zinote kodel? Todel, kad jos visos ziuretu i Jusu Moteri ir galvotu "a-ha, ji su juo ir jau ilgai, kazin, kas jame tokio? Reikia ishsiaishkinti..." Juk moterys tokios smalsios..  blush2.gif

Nu ir poziuris,gal susilaikysiu nuo komentaru doh.gif
Atsakyti

Man cia truputi kvepia vyro kompleksu. As SB labai dekinga uz tai, dabar pamaniau unsure.gif , jog jis taip negalvoja, nelaiko manes savo veidrodziu ir nepuoseleja kaip daikto cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 03 20, 12:57)
Viskas tiesa, tik as as nejauciu priesiskumo, zinau, jog lazda turi du galus, tik apmaudu jei tas kitas galas atsisuka niekuo detai tariamo bandito seimai  rolleyes.gif

kas liecia seima. tai banditas is pradziu lyg ir del savo seimos stengiasi tuos turtus kaupti. visiems gerai, kol to bandito nepagauna. tada labiausiai kencia ta pati seima, del kurios taip "stengesi".. cia turbut is tos serijos, kai lazda turi du galus smile.gif
Atsakyti
pazystu viena bandita kuris neskaiciavo pinigu,rengesi tik versace ir D&G...O darbeliai jo buvo tokie nesvarus kad dabar kaleime sedi ir madas demonstruoja.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 20, 12:56)
O kam man viso to reikia? Man nesinori. Tikrai.

Keista..
Atsakyti