QUOTE(linuxox @ 2009 12 10, 23:45)
as dabar kita buda atradau vietoje sauso sampuno kai labai skubu paprasciausiai tik pacius virsutinius plaukucius issiplaunu uztrunku is viso apie 3min,vyras suruko cigarete per kazkur 4 min,o as per trumpesni laika issiplaunu ir issidziovinu,o rezultatas labai geras,visi plaukai atrodo lyg ka tik isplauti,kartais tik kirpciukus praplaunu,irgi atsviezina vaizdeli
Budas tikrai geras

Man kirpciukai ir yra didziausia problema, tai dazniausiai juos praplovus, situacija kaipmat pasitaiso
O mano drauge isnaudojus sausa sampuna, i ta pacia bonke isipyle kuno talko, ir ka jus manot, panasiai kaip sausas sampunas

Nes ji uztiko, kad ir sausam sampune, ir talke yra labai daug vienodu sudedamuju medziagu...
Tai gal ir kaip kompromisas cia, juk sampunai sausi brangus, o talku ir vos uz 5Lt buna

Na, bet cia kiekvienai individualiai isbandyt reikia...
O beje, mama man pasakojo, kad seniau ant riebaluotu plauku siek tiek miltu uzsipildavo, nes ''nuima riebala''

tai vienakart kai buvo pasibaiges sausas sampunas - pameginau. Na reik labai atsargiai, tik truputi, nes miltai bais balina, taciau su saiku galima pasiekti visai nieko rezultata

visai patiko