Įkraunama...
Įkraunama...

Torrentai

QUOTE(Aistulle @ 2008 04 08, 09:34)
Labutis... 4u.gif

Ar galit kuri nors atsiusti man pakvietima i torrenta?buciau labai dekinga... 4u.gif
aistoole21@yahoo.com  ax.gif  smile.gif

jau pakvieciau 4u.gif
Atsakyti
labas,as irgi labai noreciau pakvietimo smile.gif .mano e-mail.rbandziuliene&yahoo.com.labai dekui.
Atsakyti
Turiu visą krūvą pakvietimų į Torrent.lt ir Connection. Jei kam reikia - rašykit až 4u.gif
Atsakyti
Gal galetumete kas nors pakviesti i linkomanija ar i torrent.lt . Dekoju. a.vitaite@gmail.com mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JaNNeTe @ 2008 04 09, 10:31)
Gal galetumete kas nors pakviesti i linkomanija ar i torrent.lt . Dekoju. a.vitaite@gmail.com  mirksiukas.gif

pakvieciau i torrent.lt 4u.gif

Mila, taip pat jau pakvieciau i torrentus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidulliux: 09 balandžio 2008 - 09:33
Turiu 6 kvietimus i linkomanija 4u.gif rasykit i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidulliux @ 2008 04 09, 10:31)
pakvieciau i torrent.lt  4u.gif

Labai aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 04 08, 23:13)
Turiu visą krūvą pakvietimų į Torrent.lt ir Connection. Jei kam reikia - rašykit až 4u.gif

kuris geriau? Torrentus turiu.. o Connection - ne..
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Šiandien pirmą kart bandau susipažint su šia programa ir matau, kad be jūsų pagalbos nieko nebus.... doh.gif
Gal kuri žinot kokį puslapiuką, kur būtų tokiems kaip aš doh.gif, viskas juodu ant balto išaiškinta. įsidiegiau utorrent1.7.7. nelabai suprantu to, ar reikia ten ką dėt pašarint, nuo ko greitis priklauso ir tt.
Žodžiu, nuo ko viską pradėt???? doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidulliux @ 2008 04 09, 10:31)
pakvieciau i torrent.lt  4u.gif
Mila, taip pat jau pakvieciau i torrentus 4u.gif

labai dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(era_pl @ 2008 04 10, 12:33)
Sveikutės  4u.gif
Šiandien pirmą kart bandau susipažint su šia programa ir matau, kad be jūsų pagalbos nieko nebus.... doh.gif
Gal kuri žinot kokį puslapiuką, kur būtų tokiems kaip aš doh.gif, viskas juodu ant balto išaiškinta. įsidiegiau utorrent1.7.7. nelabai suprantu to, ar reikia ten ką dėt pašarint, nuo ko greitis priklauso ir tt.
Žodžiu, nuo ko viską pradėt????  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  4u.gif

parsisiunti torenta. tada atsidarai programa ir per ja atidarai torenta. viskas. man ir nesharinus greitis buvo neblogas. o siaip i paieska ivesk, pati neseniai ieskojau, tai tikrai yra.
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2008 04 11, 20:53)
parsisiunti torenta. tada atsidarai programa ir per ja atidarai torenta. viskas. man ir nesharinus greitis buvo neblogas. o siaip i paieska ivesk, pati neseniai ieskojau, tai tikrai yra.

Nieko sarinti nereikia tiesiog seedinti parsisiųstus torrent tongue.gif Šeip tai lietuviai jau knist pradėjo svarbu aš pagriebiau, o kitiem tai nereikia doh.gif
Atsakyti